Yenidogan bebek ayrı odada olur mu ?

Yanlış anlamazsaniz kari koca münasebetiniz olmuyor mu masil rahat ediyorsunuz, ben daha dogurmadim ama cocugun odasina kanepe aldik ilk 40 gun orda yaticam ben. Mesela eşim yogun sigara kullanır ve horlar da hic sağlıklı değil bizle ayni odada kalmasi onun temiz havada uyumaya ihtiyaci var çünkü. Ben sabah kalkar kalmaz direk odayi havalandiriyorum buyuk halimle ben bile bunaliyorum çünkü. Gerçi bizim oralarda da adet boyledir bir an önce oda ayrilir çok şükür cocuklarin hepsi bagimsiz yetisti ama istanbuldakilere bakıyorum daha 2 yas olmus konuşamıyor kendi yemek yiyemiyo motor becerileri zayif hep bi aglama durumu herseyde. Bana çok değişik gelmişti belki de kültür farki bilemycem

Sizin oralar nereler? Bizimki de 21 aylık. Koynumda uyutuyorum hala. Odası var. Odasında kendi uyuyor. Ama biz uyuyacağımız zaman yanıma alıyorum. Benim yatağıma bitişik yatağı var. Gece isterse gelir bana yapışır. İster yatağında yatar. İster babasına doğru gider ona sarılır.
Emzirecekseniz eğer ayrı oda biraz zor. Gece emzirmeyi keserseniz zaten sorun kalmaz. Ama kesilmeli mi bende tartışılır. Bir ara meme açıkta uyuyorduk kendi uyanıp emiyor uyuyor tekrar uyanıyor emiyor moddaydık. Çok keyifli zamanlardı.

Ben de gece bile özlüyorum

Su an uyku egitimi veriyorum öyle kolay değil çelik gibi sinir istiyor .

Ben açıkçası gece rahat edemem ayrı odada nefesini hareketini yatağımda bile takip ederim . Yatağa bitişik bazı modeller oluyor bence iyice araştırın. Çok küçük ve size ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…