5 yil nasil gecti anlamadim

allah rahmet eylesin babanın mekanı cennet olsun inşallah.allah sana ailene sabır dayanma gücü versin.insanoğlu herşeye alışıyo ama hiçbir zaman unutulmuyo allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

Allah rahmet eylesin babacıgına...
Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inş.
Sanada sabır versin rabbim

canarim benim hepinize cok cok tesekkür ederim,
hepimizin ölülerün mekani cennet olsun hepsi nur icinde yatsinlar...

inanin buraya yazmanin insani rahatlatacgini hic tahmn etmemistim ama gercektende öyleymis, bugün icim cok buruk, isyerinde bile aklim hep babamdaydi

canım benim ne diycemi bilemez durumdayım nasıl teselli versemde seni rahatlassam.
baban okuyormuşcasına,,ne güzel adeta babana mektup yazarak içini bir nebzede olsa dökmüşsün be bitanem..
allah nur içinde yatırsın.
babayı kaybetmenin acısı ne kadar ağırmış meğer.meğer diyorum çünkü ben babamı hiiç tanımadım.henüz ben doğmadan öldüğü için babayla yaşamanın ve kaybetmenin duygusunu bilemedim.benim için sadece yokluk vardı baba yokluğu.
bazen keşke yaşasaydık,tanısaydım,güzel anılarımmı olurdu acaba,yada korkarmıydım,çokmu severdim,azmı.yoksa arkadaşmı olurduk,sıkıştığımda arkamda babam var diyebilecekmiydim acaba.işte hep muamma olduğu için.baba kelimesinden başka şey bilmiyorum.
ama senin anlattıklarından,keşke bende yaşasaydım,bir kaç kelime olurdu belkide anlatacak,hatırlıycak anılarda kalan.
işte canım,erken kaybetmenin ağırlığıda olsa,çok sevmenin ve bir dolu anılarının olmasıda çok güzel.
canım benim allah çok çok sabırlar versin.geridekilerede uzun ömür .bol bol dua et bitanem bol bol dua.a.s.

canim benim cok tesekkür ederim duygularin icin, cok üzüldüm inan :KK43:(
evet malesef o duyguyu tadamamisin kader belkide dedigin gibi anlasamayaktin yada cok farkli bir sevgi olacakti yüreginde aynen benim gibi

birinci sayfaya aldim yaziyi

Son düzenleme:
mekanı cennet olsun canım
onlar yasarken hak ettikleri degeri veremiyoruz ama bizim icin ne kadar degerliler aslında insanın annesi babası gibi varmı dünyada ne olursa olsunlar baban icin helede o yazıları okudukca senin adını cok üzüldüm ama üzülmekle hic bir sey geri gelmiyor insallah annen yasıyordur ve onun ömrü uzun olur ve o seni yalnız bırakmaz baban icinde bol bol dua et canım tekrar mekanı cennet olsun

canım beni ağlattın senağlama
başın sağolsun
babacığının meknaı cennet olsun :çok üzgünüm:

mekanı cennet olsun canım
onlar yasarken hak ettikleri degeri veremiyoruz ama bizim icin ne kadar degerliler aslında insanın annesi babası gibi varmı dünyada ne olursa olsunlar baban icin helede o yazıları okudukca senin adını cok üzüldüm ama üzülmekle hic bir sey geri gelmiyor insallah annen yasıyordur ve onun ömrü uzun olur ve o seni yalnız bırakmaz baban icinde bol bol dua et canım tekrar mekanı cennet olsun

cok sagol canim benim, ben babamin kiymetini hep bildim, tabiki simdi anneme daha cok deger ceriyoruz bir sey oldugu zaman onu kaybetme duygusunu yasiyoruz, hatta neredeyse olacakti, ama allahim bagisladi onu bize...

canım beni ağlattın senağlama
başın sağolsun
babacığının meknaı cennet olsun :çok üzgünüm:

aminnn tatlim, aglama güzelim, aglatmak icin yazmadim kendim icim icimi yememek icin bunlari yazdiktan sonra cok hafifledim ama icim cok buruk :a015::sm_confused:

canım başın sagolsun
inş babanın mekanı cennet olsun
ateş düştügü yeri yakar
şimdi söylenen sözler boş
acını canı gönülden paylaşıyorum...
insanin sevdiklerinden
özellikle ailesinden ayrılmasından
daha kötü ne olabilir
hayat cok kısa o yüzden yaşamın degerini bilelim
sevdiklerimize daima hakettigi degeri verelim
şimdi kendini topla ve güçlü ol
unutma herşeyin başı sağlık
sevgiyle kal...

cnm o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını okurken dugulanmamak gözyaşlarına engel olmak mümkün değil
başın sağolsun
babacığının mekanı cennet olsun.
allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

off ağlattın beni senağlama allah rahmet eğlesin canım babanın mekanı cennet olsun allah sizi orada kavuştursun

Allah rahmet eylesin canim ...
seni en iyi anlayanlardanim : (
Babam vefat edeli 18 sene oldu ama acisi hala dun gibi : (
mekanlari cennet olsun .

Son düzenleme:
başın saolsun bir tanem ne de güzel yazmışın ya:KK43:(( çok fena oldum gerçekten...benimde babam ben küçükken ölmüştü kanserden gözlerimizin öninde nasıl gün be gün eridiğini aklını yavaşça kaybetttiğini ve bir gün saadece nefes alıp verecek sekılde kaldıgını ve gözlerinin geriye düşüşünü hatırlıyorumda .....
o yaşlardan kalan en net hatırladığım şeyyy..
nur içinde yatsınlar tüm ölülerimize Allah rahmet eylesin rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah..

canım benim çok duygulandırdın beni ALLAH sana ve seninle aynı acıyı paylaşan herkese sabır versin. kitabında başarılar diliyorum. inşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olur. inan bana bunu yürekten temenni ediyorum.

kizlar hepinize ayri ayri cok cok tesekkür ederim, inan icim azda olsa rahatladi, hepimizin ölmüs aile fertlerinin mekani cennet olsun, nur icinde yatsinlar

Zeppcigim 18 sene diyorsun :KK43:((((
bu aci hic bitmeyecek sanirim :KK43:(
seninde basin sagolsun
hepimize allah sabir versin

başın saolsun hülyacım ALLAH sabırlar versin
mekanı cennet olsun inşallah
5 yıl degil 50 yılda geçse gitmiyor acısı
sevdiklerimizin degerini hayattayken bilmek çok önemli

Canım ağlattın beni...Benımde annemın 19 şubatta 5.yılı..Hemen hemen aynı dönemlerde aynı acıları yasamışız senınle..Senı o kadar ıyı anlıyorumkı..Allah mekanını cennet eylesın babacıgının..Zaman acısını unutturcagına daha cok arttırıyor ama bır sekılde yasamaya calısıyoruz yıne..Allah bu sana ve bunu yaşayan herkese sabrını versın..Nur içinde yatsın babacığın...

başın saolsun hülyacım ALLAH sabırlar versin
mekanı cennet olsun inşallah
5 yıl degil 50 yılda geçse gitmiyor acısı
sevdiklerimizin degerini hayattayken bilmek çok önemli

cok sagol canim arkadasim ya, evet kesin gecmiyor gecmeyecekte acisi belki alismak ama cok zor cooook senağlama

Canım ağlattın beni...Benımde annemın 19 şubatta 5.yılı..Hemen hemen aynı dönemlerde aynı acıları yasamışız senınle..Senı o kadar ıyı anlıyorumkı..Allah mekanını cennet eylesın babacıgının..Zaman acısını unutturcagına daha cok arttırıyor ama bır sekılde yasamaya calısıyoruz yıne..Allah bu sana ve bunu yaşayan herkese sabrını versın..Nur içinde yatsın babacığın...

canim benim ya evet ayni dönemde ayni aciyi yasamisiz, sana ve ailenede cok cok sabir versin annenin mekani cennet olsun allah rahmet eylesin tatlim

Hulicim ne diyeceğimi bilemiyorum inan başın sağolsun canım.
Babacığının mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.
Ne mutlu babacığına senin gibi bir evlada sahip olduğu için.
Allah sabırlar versin.

X