- 16 Şubat 2008
- 79
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ne diycemi bilemez durumdayım nasıl teselli versemde seni rahatlassam.
baban okuyormuşcasına,,ne güzel adeta babana mektup yazarak içini bir nebzede olsa dökmüşsün be bitanem..
allah nur içinde yatırsın.
babayı kaybetmenin acısı ne kadar ağırmış meğer.meğer diyorum çünkü ben babamı hiiç tanımadım.henüz ben doğmadan öldüğü için babayla yaşamanın ve kaybetmenin duygusunu bilemedim.benim için sadece yokluk vardı baba yokluğu.
bazen keşke yaşasaydık,tanısaydım,güzel anılarımmı olurdu acaba,yada korkarmıydım,çokmu severdim,azmı.yoksa arkadaşmı olurduk,sıkıştığımda arkamda babam var diyebilecekmiydim acaba.işte hep muamma olduğu için.baba kelimesinden başka şey bilmiyorum.
ama senin anlattıklarından,keşke bende yaşasaydım,bir kaç kelime olurdu belkide anlatacak,hatırlıycak anılarda kalan.
işte canım,erken kaybetmenin ağırlığıda olsa,çok sevmenin ve bir dolu anılarının olmasıda çok güzel.
canım benim allah çok çok sabırlar versin.geridekilerede uzun ömür .bol bol dua et bitanem bol bol dua.a.s.
mekanı cennet olsun canım
onlar yasarken hak ettikleri degeri veremiyoruz ama bizim icin ne kadar degerliler aslında insanın annesi babası gibi varmı dünyada ne olursa olsunlar baban icin helede o yazıları okudukca senin adını cok üzüldüm ama üzülmekle hic bir sey geri gelmiyor insallah annen yasıyordur ve onun ömrü uzun olur ve o seni yalnız bırakmaz baban icinde bol bol dua et canım tekrar mekanı cennet olsun
canım beni ağlattın senağlama
başın sağolsun
babacığının meknaı cennet olsun :çok üzgünüm:
başın saolsun hülyacım ALLAH sabırlar versin
mekanı cennet olsun inşallah
5 yıl degil 50 yılda geçse gitmiyor acısı
sevdiklerimizin degerini hayattayken bilmek çok önemli
Canım ağlattın beni...Benımde annemın 19 şubatta 5.yılı..Hemen hemen aynı dönemlerde aynı acıları yasamışız senınle..Senı o kadar ıyı anlıyorumkı..Allah mekanını cennet eylesın babacıgının..Zaman acısını unutturcagına daha cok arttırıyor ama bır sekılde yasamaya calısıyoruz yıne..Allah bu sana ve bunu yaşayan herkese sabrını versın..Nur içinde yatsın babacığın...