• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidogan bebek ayrı odada olur mu ?

Yenidoğan çok sık beslenme ister.Yan odadaki bebeği nerdeyse her 2 saatte bitki bazen saat başı da olabiliyo bu nasıl besliceksiniz.Ayrica ben bu kadar küçük bi bebegin yalnız kalmasına karşıyım.Benim 15 aylik kızım doğduğundan beri yatagimizin hemen yanındaki park yatağında uyuyo.Ayri odaya koyamam hazır değilim😀
Yanlış anlamazsaniz kari koca münasebetiniz olmuyor mu masil rahat ediyorsunuz, ben daha dogurmadim ama cocugun odasina kanepe aldik ilk 40 gun orda yaticam ben. Mesela eşim yogun sigara kullanır ve horlar da hic sağlıklı değil bizle ayni odada kalmasi onun temiz havada uyumaya ihtiyaci var çünkü. Ben sabah kalkar kalmaz direk odayi havalandiriyorum buyuk halimle ben bile bunaliyorum çünkü. Gerçi bizim oralarda da adet boyledir bir an önce oda ayrilir çok şükür cocuklarin hepsi bagimsiz yetisti ama istanbuldakilere bakıyorum daha 2 yas olmus konuşamıyor kendi yemek yiyemiyo motor becerileri zayif hep bi aglama durumu herseyde. Bana çok değişik gelmişti belki de kültür farki bilemycem

Yanlış anlamazsaniz kari koca münasebetiniz olmuyor mu masil rahat ediyorsunuz, ben daha dogurmadim ama cocugun odasina kanepe aldik ilk 40 gun orda yaticam ben. Mesela eşim yogun sigara kullanır ve horlar da hic sağlıklı değil bizle ayni odada kalmasi onun temiz havada uyumaya ihtiyaci var çünkü. Ben sabah kalkar kalmaz direk odayi havalandiriyorum buyuk halimle ben bile bunaliyorum çünkü. Gerçi bizim oralarda da adet boyledir bir an önce oda ayrilir çok şükür cocuklarin hepsi bagimsiz yetisti ama istanbuldakilere bakıyorum daha 2 yas olmus konuşamıyor kendi yemek yiyemiyo motor becerileri zayif hep bi aglama durumu herseyde. Bana çok değişik gelmişti belki de kültür farki bilemycem

Sizin oralar nereler? Bizimki de 21 aylık. Koynumda uyutuyorum hala. Odası var. Odasında kendi uyuyor. Ama biz uyuyacağımız zaman yanıma alıyorum. Benim yatağıma bitişik yatağı var. Gece isterse gelir bana yapışır. İster yatağında yatar. İster babasına doğru gider ona sarılır.
Emzirecekseniz eğer ayrı oda biraz zor. Gece emzirmeyi keserseniz zaten sorun kalmaz. Ama kesilmeli mi bende tartışılır. Bir ara meme açıkta uyuyorduk kendi uyanıp emiyor uyuyor tekrar uyanıyor emiyor moddaydık. Çok keyifli zamanlardı. 😍

Yenidoğan çok sık beslenme ister.Yan odadaki bebeği nerdeyse her 2 saatte bitki bazen saat başı da olabiliyo bu nasıl besliceksiniz.Ayrica ben bu kadar küçük bi bebegin yalnız kalmasına karşıyım.Benim 15 aylik kızım doğduğundan beri yatagimizin hemen yanındaki park yatağında uyuyo.Ayri odaya koyamam hazır değilim😀

Ben de gece bile özlüyorum 😍

2 yaş değil de 6-7 ay yanımda yatıracaktım sonra kendi kendine uyuması için uyku eğitimi verip odasını ayırmayı düşünüyordum ama yatagın yanına sıgacak kadar minik anne yanı beşik var mı acaba
Su an uyku egitimi veriyorum öyle kolay değil çelik gibi sinir istiyor .

Kiracıyız Evimiz çok küçük yatak odasına sadece yatak sıgdı diğer odaya da gardrop ve sifonyeri koyduk. Oraya beşik koyucaz bir de ileriki aylarda zaten odasını ayırmayı düşünüyorum ama yatagımın yanında sadece 40 cm falan boşluk var anne yanı bişey sığmayacak gibi ilk 4 ay nasıl yapabilirim ya da odasında yatsa nasıl olur yan oda oldugu için duyarım ağladığında ama olur mu bilemedim sizce öyle olur mu ya da başka ne yapabilirim
Ben açıkçası gece rahat edemem ayrı odada nefesini hareketini yatağımda bile takip ederim . Yatağa bitişik bazı modeller oluyor bence iyice araştırın. Çok küçük ve size ihtiyacı var

Back