- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Bilmiyorum ki azaltır mıyım onu düşünmedim ama 6-7 aydan sonra odasını ayırmayı planlıyorum. Bebekler plana uymaz tabi o zaman bakıcaz durumlaraBizimkinin boyu kilosu çok iyiydi ama gece azaltamadım. Süt azalmadığı sürece emzirmeyi öyle erken azaltabileni de hiç görmedim. İnşallah planladığınız gibi olur ama bu gerçeklere de hazırlıklı olun.
Biz gece yanımıza sadece uyumadığı zaman sevmek için aldık. Gece yanımızda hiç uyumadı.6-7 ay yanımda sonra odasında düşünüyorum normalde. Çünkü biraz daha büyüdüklerinde anne babayla yatmak istiyorlar gitmek ayrı yatmak istemiyorlar ayırmak zor oluyor
Neden peki hani psikolojik gelişimi için mi ya da ayrılmak mı istemiyorsunuzBebek olmadan once ben de 6. ayda ayiririm odalari diyordum.
Simdi 2 yasi beklemeye karar verdim.
Evet o zaman düşündüğümüz gibi olmayacak diş çıkarma dönemi vs huyları değişiyor bakalm nasıl olacak biraz da eş desteği lazım tabi
Allah kolaylık versin iki bebek zor gerçekten. Aynen her bebek farklı planlıyoruz ama bakalım nasıl olacak belki bambaşka olacak hersey hayırlısı. Gene de kafamda bi düzen belirmeye çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum bişeyler bakalım uygulama kısmında çuvallamayız inşallahEş desteği gerçekten çok önemli.
Bizde ikizler olduğu için ancak yetişebiliyoruz ama tek çocuk daha kolay, halledersiniz gözünüz korkmasın hiç.
Sadece her çocuk farklı. Mesela gündüz kızım salıncakta uyuyor, oğlum yastığını alıp kendisi uyuyor. Oğlum acıkınca ortalığı inletiyor kızım bekliyor. O yüzden evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor ama kontrollü gitmeniz tabii ki önemli.
İlk 6 ay hiç kucakta sallamadım, mamayı içirip bez değiştirip yataklarıyla beraber beşiğe koyuyorduk, 6. ayda güncelleme geldi önünü alamıyoruz.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.Eş desteği gerçekten çok önemli.
Bizde ikizler olduğu için ancak yetişebiliyoruz ama tek çocuk daha kolay, halledersiniz gözünüz korkmasın hiç.
Sadece her çocuk farklı. Mesela gündüz kızım salıncakta uyuyor, oğlum yastığını alıp kendisi uyuyor. Oğlum acıkınca ortalığı inletiyor kızım bekliyor. O yüzden evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor ama kontrollü gitmeniz tabii ki önemli.
İlk 6 ay hiç kucakta sallamadım, mamayı içirip bez değiştirip yataklarıyla beraber beşiğe koyuyorduk, 6. ayda güncelleme geldi önünü alamıyoruz.
Allah kolaylık versin iki bebek zor gerçekten. Aynen her bebek farklı planlıyoruz ama bakalım nasıl olacak belki bambaşka olacak hersey hayırlısı. Gene de kafamda bi düzen belirmeye çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum bişeyler bakalım uygulama kısmında çuvallamayız inşallah
Teşekkürlerr size de Allah kolaylık versin bebeklerinize güzel ömür versinİlk 6 ay uygularsın planlarını, mesela odaya beşik ve bi kanepe atarsın alışana kadar orada yatarsın, sonra kendi yatağına geçersin.
Bizde birbirlerini uyandırma olduğu için zorlanıp pes ettik ama ilk aylar kokusu burnundan uzaklaşmasın istiyor insan :)
Sağlıkla gelsin inşallah da, gerisi halloluyor.
Hayırlı doğumlar dilerim
Benim mi ? Kız benimki bana sorduysanızMaşallah bayaa büyümüş.
Cinsiyeti belli oldu mu?
Allah razı olsun arkadaşım, vallahi çok zor ama öyle böyle geçiyor zaman. Az ağlamadım “ben bu çocuklara bakamıyorum, ben uyuduğum günlerimi istiyorum” diyeAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Gerçekten 2 bebe çok zor…
Tabi tabi size sordum.Benim mi ? Kız benimki bana sorduysanız
Aminn, cümlemizin evladına inşallah Allah razı olsunTeşekkürlerr size de Allah kolaylık versin bebeklerinize güzel ömür versin
Amin inşallah arkadaşım. Allahım hepimizden razı olsun inşallah canım.Allah razı olsun arkadaşım, vallahi çok zor ama öyle böyle geçiyor zaman. Az ağlamadım “ben bu çocuklara bakamıyorum, ben uyuduğum günlerimi istiyorum” diyeama zaman su gibi geçiyor vallahi
Muhtemelen ilerideki benAllah razı olsun arkadaşım, vallahi çok zor ama öyle böyle geçiyor zaman. Az ağlamadım “ben bu çocuklara bakamıyorum, ben uyuduğum günlerimi istiyorum” diyeama zaman su gibi geçiyor vallahi
Amin inşallah arkadaşım. Allahım hepimizden razı olsun inşallah canım.
Kaç aylık oldular?
Konuyu da bozdum kusura bakma N Nedesemolmuyor1
1 tane çekmece var onun genişliği kadar bişey koyabilirim varsa. Aynen yazdılar reflü yatagı kafama yattı bulamazsam bişey onu koyarım . Teşekkür ederimYatak odanızda başka bişey varsa onu kaldırıp ufak bir bebek yatağı koyabilirsin bence en kötü bitane bebek yuvası alıp içine koyarsın yatağına koy beraber yat çok kalkar zaten bebek dahaarkadaşlarda yazmış zaten ..Allah hayırlı etsin sağlıkla büyüsün
Hissedeceksin tabii ki böyle ama anlık, geçiyor. Karamsar hissettiğinde olacak ama hepsi geçecek. Gülümsedikçe, aguladıkça mutlu olacaksın :)Muhtemelen ilerideki ben
Maşallah!!!15 aylık oldular sayılır, gündüz daha zor geçse de geceleri rahatladık, gece uykusunu alınca insan daha kolay hallediyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?