Yenidoğan bebeğim.

Temas istiyolar benim bebiş 2 aylık oldu 1. Ayından beri her gece yüz üstü cenin pozisyonunda göğsümde uyuyo gündüz de slingle kendime bağlıyorum diğer türlü 10 dakikadan fazla uyumuyo.
Kangruda denicem ama memede susuyor kucsğımdayken de bazen susmuyor işe yarar mı

bende güzelce konuşmaya çalışıyorum anlatıyorum umarım geçicidir :)

Kolik olabilir çok normal kırk günlük daha iki ay olunca düzene girmeye başlar sıfır uykulu günlerimi biliyorum sütün yetiyorsa mama verme emin değilim ama meme içen bebeğe su vermek gerekir diye biliyorum

memede dalıyor bırakınca irkiliyor açıyor gözlerini

Kangruda denicem ama memede susuyor kucsğımdayken de bazen susmuyor işe yarar mı
Kanguru yenidoğana uygunsa olur. Emzir iyice doysun mayışsın hiç kucağından indirmeden kanguruya al uykuya dalarsa bi 2025 dk sonra pışpışlayarak yerine koymayı dene. Yüzüstü yattıklarında daha güvende hissediyolar ama gözünün üstünde olması lazım sürekli

Onuda denicem. İyice bağımlı oldu krize giriyor uzaklaşınca benden. Millette kucağa alıştırdın diyor. Uzaktan mı emziriyim napıyım
Yenidoğan sana annesine bağımlı olmayacaksa kime olacak.. oofff gercekden etrafa kulaklarını tıkayıp sadece anın keyfini çıkarın . Memede uyumak istiyorsa yaslanin yatağa koyun memenize sizde uyuyun emerken. Yani ben öyle yapıyordum. Çünkü ayırıp yatağına koydugumda uyaniyordu. Guvenli huzurlu hissettiği yeri istiyor çok doğal. Alışsın tabi anne kuzusu o emsin doğası gereği sütü arttırsın boş bosda emse agzindada gevelese sütü arttirmaya yani yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Doğal sürece köstek olmayın. Mama vs biberon bunlar meme reddine ve doğal olması geretigi siklikda emmediginden emzirme aralığını uzadigindan sütun azalmasina neden olur. Özellikle biberon sakın sokmayın hayatınıza . İlla mama verilecekse bu doktor tavsiyesiyle ve kaşık biberonla verilir. Kayınvalideniz de size yardımcı olmak istiyorsa yemeginizi yapsın evi temizlesin bebeğinizle bağı kurma işine karismasin.

Allah razı olsun Lale ablcım. Çok bişey istemiyorum günde 1 saat nefes alayım yeter
Allahım kolaylık versin inşallah canım.

Zamanla daha rahat edeceksin inşallah.

Daha çok minik annesi.

Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Muhtemelen gaz canım 3 kat çorap giydirdim masaj yaptım öğlen uyudu bende yemeğimi yapıp yemek yedim çok mutluyum :)
Bebeğiniz bezi doluyorsa karnı doyuyordur sürekli beslenme yapmana gerek yok fazla beslenme gaz problemini arttırıyor ona dikkat et geçecektir o günler

Evet memede mayıışması 3 dakka. Gözü kapalı içiyor sütü ayırdığımda irkilip ağlıyor. Emzikle dalıyor o yüzden uykuya kangrudayken emziği düşürür mğ ?
Düşürmez herhalde bizimki kısa bi dönem aldı emzik ama uyuyordu düşürse de uyanmıyordu

Sunshine yegenimi 3 ay kucakta uyuttuk evini de ayirirdi sonra sonra alisti kucakta saatlerce cenin pozisyonunda uyurdu yatirma kucaginda kalsin senee dinlen cabucak geciyor gule gule buyut keyfini cikar

YouTube da 19 sekine yaz onu muhakkak dinlet ve cevşenul kebir var onu da aç ikisini dönüşümlü... inan bana Allah ın izniyle çocuk uyuyacak
Onuda açıcam canım :)
benimki ağlyor öyle korkuyor nedense canım. Gazdan yapıyormuş atında rahatladı birazZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…