Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Ablasına kizacaginiza arayıp teşekkür edin beni hatamdan dondurdunuz diye.Degil 2 20.evlilik olsa bosanilir bu adamdan .Dayak ,hakaret ,grup seks teklifi ,ihanet daha ne olsun .Kurtulmaya bakın Allah yardımcınız olsun
Öyle biri hiç olmayacak benim hayatımda bundan sonra sevgi bağlılık vs de değil belki çok yeni diye belki acılarım taze diye ama içimdeki yangın beni eriyip yok ediyor o da yansın mahvolsun istiyorum dayanmıyorum bütün bu olanlara rağmen güllük gülistanlık hayatına devam etmesinden

Ablasına kizacaginiza arayıp teşekkür edin beni hatamdan dondurdunuz diye.Degil 2 20.evlilik olsa bosanilir bu adamdan .Dayak ,hakaret ,grup seks teklifi ,ihanet daha ne olsun .Kurtulmaya bakın Allah yardımcınız olsun
Öyle biri hiç olmayacak benim hayatımda bundan sonra sevgi bağlılık vs de değil belki çok yeni diye belki acılarım taze diye ama içimdeki yangın beni eriyip yok ediyor o da yansın mahvolsun istiyorum dayanmıyorum bütün bu olanlara rağmen güllük gülistanlık hayatına devam etmes

Bana da tuhaf geliyor birden bu adamların içinden pislik çıkması. Uzak mesafe ilişkisi olsa bir parça anlarım. Ama sanırım aynı şehirdelermiş evlenmeden önce de. Ütüsünü yemeğini falan yapıyordum teşekkür ediyordu demiş. Bu kadar yakınında bir adam ne kadar gizleyebilir ki kendini?

Aynı evde yaşıyorlarmış evlenmeden önce

Biz bir sene önce bir ay kadar ayrılmıştık beni kız arkadaşlarımdan bile kıskandığı için ayrıldım on güne yalvar yakar barıştık zaten geleceğini biliyordum biraz burnu sürsün yanlış yaptığını anlasın diye eve gelmiş ben kız arkadaşımla konuşuyorum onunla ilgilenmiyorum diye söylenip durdu günlerce.. bu ayrı olduğumuz zamanda bı arkadaşı kız arkadaşıyla buna kalmaya gelmiş o gece yaşanmış işte kendileri çağırmış bunu anlatırken bile migdem ağzıma geliyor tanı bundan benim hiç haberim olmadı sonrasında yani yaklaşık iki ay önce bunu bana anlattı senelede yaşamak isterim diye yani bana anlattığı bir kere spontane böyle bir şey yaşamış ve çok zevk aldığı için bir kerede benle yaşamak istemiş yaşanıp bitecek mis bir kereliğine ve unutacakmisiz. Daha önce melek gibi davranmasa bile böyle aşağılık bağırıp çağırıp hakaret küfür böyle davranmıyordu en basiti bir kere benden ütü istemeyen adam aynı tişört u elli kere önüme getirip ütüsu olmamış diye bana bağırıyordu. Sadece çok kıskancti bu yüzden tartışırdik dışarı karşı hep ofkeliydi arkadaşlarına trafikte vs vs ama bana iyi davranırdı yanımda çocuk gibiydi

Kusura bakmayın yine mantıklı gelmiyor. Kadınlardan bile delice kıskanan adam nasıl grup seks ister? Hemde kadın erkek fark etmez diyor.

Bende bu yüzden bu haldeyim sanki kâbus görüyordum uyanınca geçecek.. bu kadar bocalamam bu kadar üzülmem yaşadıklarımdan biz böyle değildik bu adam böyle değildi nasıl bu hale geldik nasıl bana bunları yaşattı gözümün içine bakardı.. şimdi itaat edeceksin cevap verme diyen birine dönüştü bu yüzden kabulleneniyorum bende yaşadıklarımı neden nasıl niye kendimi yiyip bitiriyorum inanmam ama ailesi büyü falan mı yaptı artık bir sebep bir neden bir mantık bulamadikca kendime hayatı zindan ediyorum nasıl bu hale geldik bu kadar aşıkken bensiz duramayan bir adamdan canavara dönüştü onun bu değişimi beni o kadar etkiledi ki kafayı yicem düşünmekten artık

Adamın bu hale gelmesi sürpriz değil. Geliyorum demiş adam. Aynı evde yaşayıp da bu denli manyak olduğunu görmemen mucize olurdu. Elinden kayıp gitme diye miyavlamış işte. Evlenince yerini garanti görmüş, daha azıtmış. Bunun olacağı belliymiş yani.

Bence her şeyden önemlisi sana şiddet uygulamış olması. Hem aldatıp hemde şiddet uyguluyorsa isterse bir haftalık evlilik olsun evliliği iptal ettiririm. Boşanıp boşanmayacağına ailen değil sen karar verirsin. Bu adam düzelmez aynısını yine yapar

Sakin olun. Çok zor şeyler yaşamışsınız ama aslında ne kadar güçlü olduğunuzu siz bile farkında değilsiniz. Tekrardan ayağa kalkarsınız.
Uzaklaştırma kararı aldırın. Boşanın hemen. Psikolojik destek alın. Allah yardım etsin.

Belkide.. her gün beraber kalkıyorduk haftanın üç dört günü belkide ben yanında kalmadığım zamanlarda yaşıyordu hayatını evlenince bunaldı hepten bana sardı belki beni de kaybetmemek istedi sevgi ilgi aile gibi eksik duygularını benle tamamladı ama evlenmek ağır geldi.. belki arkamda duran sen bu kıza nasıl böyle davranırsin diyen olmadığı için iyice sapıttı ailemde boşanma taraftarı olmadığı için hepten cepte gördü bilmiyorum işte her neyse haketmedim amanolan sadece bana oldu

Adamın yaptığı iğrençlikleri ailesine anlattıktan sonra fotoğraf paylaşabilmenize şaşırdım en çok. Hemen yelkenleri suya indirmişsiniz. Madem yumuşayacaktınız neden ortalığı ayağa kaldırdınız. Ordan dönüşü yok artık. Boşanmayacaksan susup oturucan bunun çıkar yolu yok.
Tabi ki senin için en hayırlısı herkesin dediği gibi o adamı hayatından komple silmek.

Hiç güçlü olduğumu düşünmüyorum bittim Ben bu hayattan ne umudum ne beklentim ne hevesim kaldı.. en yakınım dediğim insan beni paramparça bıraktı herşeyimi elimden aldı güçlü olsam bu kadar üzülmezdim bu kadar ağlamazdim böyle bir adamdan kurtulduğum için sevinecek güç bile yok bende yalnız kaldım kandırıldım aldatıldım hor göründüm asagilandim yine de üzülüyorum neye kime ne için kimsenin umrunda mı herkesin yaptığı yanına kar kaldı

Çalışıyor musun?

Allah sabir versin. Çok zor bir durum. Gerçekten bu adam sevilmez. Yaşin kaç bilmiyorum. Bu adamla yaşamakdansa yalniz yaşar insan daha iyi. Siz iyimisiniz gerçekten onu sevdiğinizi soyluyorsunuz. Kendinizi, geleceğinizi düşunuyorsaniz boşanirsiniz. Yok bir kaç gun aglayip zirladi diye affedip dayak yemek istiyorsaniz göz yumarsiniz. Ortada cinsel, fiziksel, manevi bir travma var. Aileniz de kabul etmiyorsa yapacağiniz şey boşanip tek oda bile olsa kirada kalmak. Çalismak paranizi kazanmak. O kadar hayatlarini sifirdan kuran insanlar var ki. Yalniz başina 3 çocuk buyutenler de var. Bu vazgeçiş neden? Hayatin zor bir donemindesiniz. Lutfen aklinizi kullanin. Bu insan bildigimjz şerefsiz karaktersiz delinjn teki. Ailesi de. düzelir mi? Tabiki hayir.

Kendimden tiksiniyorum nefret ediyorum iğreniyorum ben bunları hakettim mi keşke bu son üç ayimi unutsam hayatıma devam edebilsem ama nefes bile alamıyorum boğuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…