Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Çok teşekkür ederim öncelikle evet çocuk yok zaten sadece üç ay evli kaldık, işimde var çok şükür maddi olarak kimseye muhtaç değilim sadece yalnızım

Çok teşekkür ederim öncelikle evet çocuk yok zaten sadece üç ay evli kaldık, işimde var çok şükür maddi olarak kimseye muhtaç değilim sadece yalnızım
Rica ederim canım. Yalnızlıgınız o onursuz insanla yaşamaktan daha asildir. Biz unutun diyoruz tabi bir anda olacak bir şey değil kendinize zaman tanıyın yaralarınizi ancak siz sarar iyileştirirsiniz. Kimseye ihtiyacınız yokmuş buna çok sevindim. O adamın sizi bir kez daha kandirmasina izin vermeyin rica ederim. Elle tutulacak bir yanı yok. İkinci evliliğim kaderime razı olayım diye asla düşünme...

Kızlar birisi benim yorumuma cevap verebilir mi
Hanımefendi diyor ki beni bebek gibi sever eve koşa koşa gelirdi bilmem kaç yıl..

Nasıl mümkün olabilir konu sahibi içini döktükten sonra istediği cevabı verelim diye gozumuzde adama biraz iyi misyonlar mi yüklemeye çalışıyor anlamadım ben ????

Bunu bana ailem arkalarım onun ailesi kendisi o kadar empoze ettiler ki bak bu ikinci zaten ikinci ... Herşeyi alttan almak zorunda hissettim kendimi kol kırılır yen içinde kalır.. ama üç ayın iki ayı her gün ağlayarak her gün Allah'a dua ederek mutsuz üzgün geçti ama resmen bu adam benim hayatımı biraz olsun umudumu hayallerimi sevincimi kendime olan saygımi güvenimi herşeyimi elimden aldı

Hayır bunlar eskidendi böyledi iyi bir adam olarak görün veya başka bişey değil geçmişte böyle Bir adamdı ta ki evliliğimizin birinci ayına kadar

Ayrılll

Evlenmeden önce çoğu erkeğin yaptığı gibi prenses gibi ilgilenmiş konu sahibiyle...bence mümkün olabilir. Evlendikten sonra içindeki öküzü ortaya çıkaran çok insan var.

Kocan olacak ayının sana grup seks, özellikle de '' 2.erkek'' teklif ettiği mesajlarında duruyor mu? Duruyorsa al bir çıktı, çerçevelet yolla görümcenlere
Böyle bir pislikten ayrılmanı başarısızlık olarak gören kim varsa, yapıştır alnına bu çıktıyı.

Evlenmeden önce çoğu erkeğin yaptığı gibi prenses gibi ilgilenmiş konu sahibiyle...bence mümkün olabilir. Evlendikten sonra içindeki öküzü ortaya çıkaran çok insan var.
Birde o zamanlar kimsesi yoktu bunun babası başkasıyla evlenmiş uzakta kendi çocukları olmuş annesi başkasıyla evlenmiş evlendiği adamla bu anlaşamadı diye evinden kovmus senelerce arayıp sormamislae tek başına yaşıyordu bu yaşamak denirse tabi ne doğru düzgün ev yaşamı yemek dışardan evi dağınık
Sürekli düzensiz bir hayat sonra her şeyi ben olmuştum evi ailesi hayatı beraber yemek yemek evde birinin onu karşılaması düşünmesi ilgilenmesi vs ben ona bir veriyorsam o bana on veriyordu ta ki ailesiyle barışana kadar.. evlenmeden önce bir işini yapsam bir ütüsunu yapsam teşekkür eden adam yemek beğenmez ütü beğenmez istediği pantolonu yıkanmamış diye kavga çıkarır oldu yapacaksın tabi oldu

Duruyor avukatım boşanma dilekçesine koydu .. onlarla hiç muhattap olmadım bile yine kardeşini haklı bulur bunlar tuhaf bir aile kendide bir kadın olarak dövmesini aldatmasıni grup seks istemesini normal buluyor benim adamı evden kovmami uzaklaştırma almamı anormal buluyorlar Allah büyük onunda kızı var çocukları var

Az yukarda yazmışsın, ailesi ile barışınca böyle oldu diye. Hah, bak mesele burda. Onlara günah keçisi lazımmış. Yoksa mümkün değil bir arada duramaz bunlar, hepsi birbirinden beter, seçmece tipler çünkü. Sen aradan çekilince yine birbirlerini yiyecek bunlar, aha buraya yazıyorum, bu gerçekleşince gel bu mesajımı alıntılayıp yaz. '' Hadi yine iyisiniz, sayemde kenetlendiniz. Benden önce birbirinizin yüzüne bakmıyordunuz. '' diye de haber yolla.

Karaktersiz biriymiş belli ki... sonradan değişti diye kendinizi kandırmayın iyi saklamış kendini...Eşinin kıymetini bilmeyenlerin eninde sonunda layiğini bulacağına inancım sonsuz...sadece bekleyin. Bunları da çok düşünüp hak etmedim falan durumlarına girmeyin bence. Sadece yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz.

Ablasına kizacaginiza arayıp teşekkür edin beni hatamdan dondurdunuz diye.Degil 2 20.evlilik olsa bosanilir bu adamdan .Dayak ,hakaret ,grup seks teklifi ,ihanet daha ne olsun .Kurtulmaya bakın Allah yardımcınız olsun

Benim ikinci olduğu halde bu kadar yüzüme vuruldu.. bir daha tövbe yalnız başıma ölürüm kimseye kendimi ezdirmem
Sen bu adama ezdirme kendini o yeter
Bak gör bundan ayrıl bir yıla toparliyorsun iki yıla kalmaz iyi biriyle evlenirsin içindeki heyecanla

biz bu adamla zaten bir senedir aynı evde yaşıyoruz toplam iki buçuk senedir beraberiz
Sonradan mı grup seks meraklısı oldu bu adam?
Bana mantıksız geliyor anlattıklarınız. Adam sizi öldüresiye dövüyormuş. Bu kadar zalim birisinin daha önce melek gibi davranabilmesi, hiç sinirlenmemesi mantıklı gelmiyor bana. İllaki karakterini belli etmiştir. Eksik mi anlatıyorsunuz acaba? Adamla 2.5 yıldır berabersiniz, aynı evde yaşıyorsunuz ama hem sapkın düşüncelerini hemde dayakçı olduğunu nikaha mı saklamış? 10 yıl evlenmeseniz ortaya çıkarmayacak mıydı yani?

Zaten birbirlerinin yüzüne bakmıyorlardi hepsi birbirinden nefret ediyordu birden kıymetli oldu evlenmiş boşanmış kadın yakıştıramadılar ogluslarına inşallah beter olsunlar birbirlerini yesinler ben böyle bir aile böyle kötü kalpli insanlar görmedim hem kadın olarak hem anne olarak yinede savunabiliyorlar pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…