Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Amacı nasılda barıştık ama demesi hiç birdey yok gibi durum paylaşmakta artık rezillik ya

Kendimden tiksiniyorum nefret ediyorum iğreniyorum ben bunları hakettim mi keşke bu son üç ayimi unutsam hayatıma devam edebilsem ama nefes bile alamıyorum boğuluyorum
3 ayda kesip atabildiğine göre kendine biraz da olsa saygın var, kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen biri değilsin. Anladığım kadarıyla miden bulanmış bu heriften, tiksinti çok güçlü bir duygu, acıdan bile. Miden bulandıysa dönüşü yok. En zor kısmı geçmişsin, ağlamayı kes ayağa kalk artık.

Ne guzel sever miydi seni bebek gibi..
Kendinde misin?
Baya guzel guzel dovuyormus seni..
Acilen destek al saglikli dusunemiyorsun..

Teşekkür ederim zaten gördüğüm muamele ye mi hayal kırıklığina mi yaşadıklarıma mı bu kadar değişmesine mi ben insan olduğumu bile unuttum, sevmiyorum evet ama beter olsun istiyorum beni bu hale getirip hayatına devam ediyor olması o kadar canımı yakıyor ki. İsim var zaten çalışıyorum kendi evimde kalıyorum ama ev iş herşey üzerime üzerime geliyor nefes alamıyorum

Amacı nasılda barıştık ama demesi hiç birdey yok gibi durum paylaşmakta artık rezillik ya
Durum konusunu yukarda açıklamıştım ama okumamışsiniz sanırım 28 yaşındayım kimseye nispet yapmak için evlenmedin kimseye nispet yapmak için de barışmam evliliğin ne kadar sorumluluk gerektirdiğini ne kadar ciddi olduğunu küçük hırslar uğruna kendimi feda edemem sevdiğim aşık olduğum mutlu olduğum için evlendim asagilandigim hor görüldüğüm değersiz hissettiğim için ayrıldım bu kadar

Bende oyle işte her lafı her olayı her yaşanani sürekli kafamda bir film gibi sürekli sürekli kafamın içinde dönüp duruyorlar

Herkesin haberi var diye düşündü heralde. Sonra kavga çıkınca demiş ya herife '' Ablandan izin almadan neden barışmaya kalkıyon? '' diye.
Öyle kendisiyle bir fotoğraf değildi sadece bir çay bardağı buğulu bulanık bir fotoğraf altına da kısa bir öyküdür hayat uğruna upuzun acılar çektiğimiz yazdım bu zaten bütün ailesi engelli bende eniştesi görmüş ki onla hiç konuşmadığımiz için engellemedim herhalde bilmiyorum şimdi onuda engelledim de masanın ucundan anlamış

Masanın ucundan nasıl anlamış?

Masanın ucundan nasıl anlamış?
Orta sehpa vardı işte onun ucu gözüküyordu kadın benim evimde ki eşyalara o kadar hakim ki kim kimde kim kimde yok görmüş aradı hemen sende mi diye senin masan diye bu da inkâr etti ne bileyim ben heryerde var falan dedi yok dedi ezildi büzüldü sonra telefonu kapatınca boğazıma yapıştı sen benim ailemle arami bozmaya çalışıyorsun diye bende sinirlendim aldım çantamı bu sefer odaya kitledi bağırdı çağırdı bende ablandan korkuyorsun diyince hepten delirdi

Hala anlamadım. Masanın ucunda elini kolunu falan mı gördü adamın?

Bu dedikleriniz gerçekse ve buna rağmen kocanızı affettiyseniz , sizde onun kadar igrençsiniz. Yakında size tekrar teklif eder ve zamanla bu düşünceye sizi alıştırır, tabi sizde alışırsınız ....

Bu insan musveddesinden biran once kurtul..ne b.k ararsan grup seksten snra ben bittim zatenn.Allah yardimcin olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…