Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Size bir ailenize iki. Ya öldürseydi adam sizi? O zaman oh ikinci evliliğinden kendi ayrılmadı kocası öldürdü diye rahat edecek miydi ailen? Allah senin aileni bildiği gibi yapsın, resmen ilk etapta sizi sahipsiz bırakıp sonrasında olanları hazırlamışlar. Şu bi gerçek, kendini ezdireni herkes ezer. Ben inanmıyorum bu adamın evlenmeden önce melek gibi olduğuna, mutlaka sinyaller vermiştir mesela anlattığıniz kıskançlıklar o kadar da masum değildir, tersligi vs vardır ama siz olsun evlenince düzelir demişsiniz gibi geliyo. Basından kendinizi ezdirmiycektiniz "ne demek ikinci evliliğin yine de kabul ettim, etmeseydin, bunun lafını edeceksen bosanalim benim alnım ak, birinciyi bosadim ikinciyi de bosarim" diyebilmeliydiniz. Saniyosunuz ki sustukça kıymete bineceksiniz, binmiyosunuz işte başınıza bişey gelmeden anlayın bunu artık. Ailem arkamda değil de bilmem ne de kimsenin desteğine ihtiyacıniz yok, azıcık kafayı çalıştıracaksiniz ailenizin en çekindiği şey elalemse ailenizi elalemle tehdit edeceksiniz. Bu adamdan dayak yediğinize falan üzülmeyin bunlar sizin suçunuz değil, sizin suçunuz ailenize sığınma evine yerleşir sizi elaleme rezil ederim diyemeyip o evde kalmaya devam etmek, evi terkettikten sonra da tekrar adama dur bakalım nolucak niyetiyle bile olsa geri dönmek. Bu adam sizi tekrar dovmeseymis o grup seks teklifini yutup barışacakmissiniz. Sizi tekrar dovmeyecegine emin olsanız bütün bunların üstüne son yediğiniz dayağı da yutup geri dönersiniz bence. Eğer bu adama bidaha dönecekseniz, söyleyin adam bari 3.yu hazırlasın, belki gönlü olunca size hayvan gibi davranmaz. Yok donmeyecekseniz terapinize devam edin, çünkü normal bir kafa yapısına sahip degilsiniz

Bakın okumadan yorum yapıyorsunuz yinede elinize sağlık teşekkür ediyorum ama nişanlıyken aldatildigimi bir aylık evliyken öğrendim ve bu yüzden dayak yedim herşeyde böyle başladı.. ailesi benim ikinci evliliğim diye istemedi ama bizim evleneceğimiz zamana kadar ailesi yoktu zaten kendi görüşmüyordu ben görüşmeye başladım sonra düzeldi araları sonra beni istememeye başladılar ama kendisi kesinlikle ailesini karıştırmadi, düğün günü ailesi yakışan sonra arıza çıkardı ama o zaman da ailesine karşı geldi kovdu gelin odasından tüm bunlara rağmen sadece bir ay düzgün gitti ilk dayak aldatildigimi öğrenmemden sonra herşey her gün daha kötüye gitti.. evet o gün ayrılmamak ya da iki ay daha buna katlanmak her ağlamasına pişman olmasına inanmak benim tercihim di ama mücadele etmek içinde bir yerlerdeki o iyi insanı çıkarmak istedim tekrar ama kendimi kaybettim ben olmaktan çıktım dayak yemeyi aldatilmayi herşeyi herşeyi sanki zorundaymisim gibi sineye çektim şimdide bir türlü o psikolojiden çıkamıyorum ayrıldık bitti gitti dayak yok aşağılanma yok hakaret yok ama huzurlu değilim ohhh diyip yatamıyorum evde mutfakta bir köşede oturuyorum kendime hiçbir şey yakıştıramıyorum kendimden nefret ediyorum

Hayır söyleyemedim çok üzülüyorlar halime daha fazla üzülmelerini istemiyorum
Lütfen ailen ile paylaş bu durumu saklama sessiz kalma eşin tarafından fuhuşa teşvik ETTİRİLMİŞSİN. Sakın ama sakın o pisliğe dönme bırak 2 evliliğin de biterse bitsin el alem ne der korkusunu üzerinden at 10 dk konuşurlar sonra gündem değişir ama senin hayatın değişmez o pisliğin karanlığında boğulur gidersin.

Hiç bir insanın sevilmeye değer olmadığını düşünmüyorum. Eğer kendine sevmeye başlarsın çevreme yayacağın ışıkla inan çok daha sevilirsin lütfen kendine şans tanı
Bu gün kendine güzel bir kahvaltı yemek hazırlayarak başla, yeni kararlar al sevdiğin hobilerini yap, sevdiklerinle duygularını paylaş, çalışmıyorsan bir işe gir

Ailem başta istemedi ayrılmami aman günden güne kötü olduğumu görünce bişey demediler zaten çalışıyorum kendime bakıyorum öylece hayatıma devam ediyorum kanıtları boşanma dilekçesinde sunduk o pislik Kendi karanlığında boğulsun inşallah

Tez vakitte rabbim feraha kavuştursun. Huzurlu ve Mutlu bir kadın yuvasını dağıtmaz bu söz hep aklımın ucundadır.

Herifin yatağa 2.erkek almak istediğini ailene söylersen geri dönüşü olmayacağını biliyorsun. Hala içinde bir umut var.
İçimde en ufak bir umut beklenti istek yok ona karşı , sadece ona karşı değil bu ama öyle bir şey ki bir aydır sürekli kendimi suçlu yorum mutsuzum huzursuzum kendimden nefret ediyorum

Bu gün kendine güzel bir kahvaltı yemek hazırlayarak başla, yeni kararlar al sevdiğin hobilerini yap, sevdiklerinle duygularını paylaş, çalışmıyorsan bir işe gir
Çalışıyorum çok şükür ama işe bile gitmek zor geliyor herkes mutlu herkes huzurlu sanki herkes bana acıyor gibi kimseyle konuşmak istemiyorum

Tez vakitte rabbim feraha kavuştursun. Huzurlu ve Mutlu bir kadın yuvasını dağıtmaz bu söz hep aklımın ucundadır.
Amin inşallah yuva dağıtmak en kolayı kurmak korumak devam ettirmek en zoru ve ben bunun için elimden gelenin fazka fazlasını yaptım ama olmadı neden yürümeyen evliliklerin sorumlusu kadınlar gibi görülüyor bilmiyorum herşey kadının elindeymiş boşanmak bir başarısızlık gibi hemde üç ayda boşanmak sanki zoru görünce bıraktım.gibi hemen

Akılsız insanlar başarısızlık olarak görürler cahil insanların bakış açısı seni yanıltmasın. İnsanlar kavun değil ki koklayıp alasın veya bir eşya değil ki değiştiresin. Yaşanacaklar varmış tecrübe edinilecekler varmış. Kim ne derse desin sen nasıl daha mutlu olabilirim diye düşün öyle yaşa erkeklere endeksli değil hayatlar.

Aldatma, şiddet, grup sex teklifi.
Böyle bir adamla ikinci kez neden denediniz?
Bir sihirli değnekle mucize falan mı beklendiniz?

Boyle adi bir insani sevdigin icin kendine kizarsin kendinden nefret edersin ama ne kufru ne dayagi o sevgiyi icinden almaz. Aslinda kabul etmek gerekir bu sevgi degil bagliliktir. Saplantidir. Bu duyguyu sevgi haric her kelime ile tanimlayabilirsin ama asla sevgi degil. Bir mutluluk gormemissin hayatta gercekten sevilmek deger gormek ne demek bir adamin senin icin fedakarliklar yapmasi ne demek bilmedigin icin buna sevgi demis sahiplenmissin. O adam sana hic deger vermemisse sen kendine deger ver. 2. Evlilik degil 5. De olabilirdi. Sorun sende degil bazen sansindadir.

Kızım sen salak mısın!!
Adam sana grup sex teklif ediyor!!! Nesini seveceksin onun
Kandırma kendimi.
Sen kendimi sev .Bırak kendi çukurlarında debelensinler
Senin yapacağın en iyi intikam, şekli HAYAT DOLU YAŞAMANDIR. Ama bunu onlara göstermek için çabalama onlar bir şekilde görsün tesadüfen görsünler. Sen giyin süsler çık gez. Sana spor şimdi çok iyi gelir. Ciddiyim dertlendiğin zaman hemen kendimi sokağa at ve koş.Sonrasında da kalorili bir yemek ye . Sen beni dinle iyi gelecek güven bana!!

Allah yardımcınız olsun bide ailesi hacı hoca diyorsunuz kimse kusura bakmasın ama en çok da bu tarz kişilerden zaraar geliyor en çok da bu tarz insanlar ahlaksız oluyor aldatmasını bile doğru sayacak kadar herkes yapıyor diyecek kadar aşağılık insanlarmış bir gün başlarına gelirse anlarlar o zaman kendi çoluk çocuklarının Allah herkese kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın inş çok üzüldüm inş sizin için bunda sonra herşey çok çok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…