Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Bu insan musveddesinden biran once kurtul..ne b.k ararsan grup seksten snra ben bittim zatenn.Allah yardimcin olsn
Allahım bu nasıl bir zihniyet nasıl bir koca nasıl bir evlilik neden ben benim hayatım bu kadar mahvolmuşken o nasıl böyle işi gücü rast gidiyor Allah'ım adaletine sığınıyorum yalvarırım gör beni duy sesimi dayanamıyorum

Bu dedikleriniz gerçekse ve buna rağmen kocanızı affettiyseniz , sizde onun kadar igrençsiniz. Yakında size tekrar teklif eder ve zamanla bu düşünceye sizi alıştırır, tabi sizde alışırsınız ....
Affetmedim bakın af yok boşanma davası açıldı herkesin ayrı evi hayatı var bir aydır ama ben o kadar kötüyüm o kadar kötüyüm ki atamıyorum içimden yaşadıklarımı uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum hayat bir eziyet oldu bana artık o da böyle yalvar yakar ağlayınca sadece merakıma içimdeki öfkeye hakim olamadım yalvarsin ağlasın onun da hayatının beter olduğunu görmek istedim çünkü devam edemiyorum bu şekilde beter olsun mahvolsun istiyorum böyle git dedikçe istemedikçe yalvarıp yakarmasi tükürdü günü yalamasi hoşuma gitti sadece affetmek gibi bir niyetim tekrar i cehenneme dönme gibi bid niyetim kesinlikle yok ve bu bir başlangıç değil kendi sonum olacak ne kadar çaresiz ona muhtaç olduğumu görürse her gün döver beni

İnan psikolojik destek alarak bu duygulardan kurtulabilirsin lütfen kendini sev

Yahu sana ne adamın ağlamasından üzülmesinden. Ne hali varsa görsün. Sen de şükret haline , zararın neresinden dönersen kardır. Başkalarının sözlerinede kulak tıka, ağzı olan konuşur biliyorsun...

ne okudum ben yaa nasıl ilişki bu nasıl evlilik ama siz sakın boşanmayın böyle adam bırakılır mı?dayak küfür hakaret ahlaksız tekliflerin de hiç önemi yok nasılsa değil mi?polise koşacağına bir de 2. balayı yapmışsınız dayağın üstüne pess ki pessss

Neden mutlu değilim onu ilk evdeb kovduğumda uzaklaştırma aldığımda kendimi kuş gibi hissettim özgür kurtulmuş evde bana eziyet eden kötü davranan kimse yok ... Ama bu çok uzun sürmedi önce önce yalnız kalmaktan korktuğum için uykusuzluk yaşamaya başladım uyusam da kısa kısa uyuyup uyanıyorum uyuduğumda da sürekli kâbus görüyorum sonra iştahsızlık baş ağrıları başladı ağlama krizleri sürekli ettiği laflar yasattiklari yaptıkları o bu evde değil ama hala beni üzmeyi hayatı bana zindan etmeyi başarabiliyor evde emanet gibiyim

Okumadığınız için bişey deneyeceğim..

Yarina kalsa da yanina kalmaz kimsenin yaptiklari..size dusen sabir etmek..isyana girmeden her serde bir hayir vardir.hatta bu adamdan kurtuldugunuza sukredin.

Eee okadar da olsun. Büyük bir şok yaşamışsın, bunu sindirmesi okadar kolay olmaz . Sonuçta insansın , robot değil. Ayrıca hic birsey hissetmeseydin ozaman tuhaf olurdu. Ama zamanla geçecek , alışacaksın. Hatta öyle gün gelecek allahım benmi bunları yaşadım diyeceksin.

Aaa o 2. balayı mı yapmış ? O kısmını kaçırmışım ben ...

İnşallah zaman sabır dua başka elimden gelen bişey yok artık ağlayıp üzülmek istemiyorum ama ona ağlamıyorum başıma gelenlere yıkılan hayallerime hayal kırıklıklarına ...

Aaa o 2. balayı mı yapmış ? O kısmını kaçırmışım ben ...
Ceycey hanım konuyu cevapları hiç okumadan buraya sadece dalga geçmeye gelmiş... Polis darp raporu uzaklaştırma boşanma davası hepsi var öyle ilk kavgada yanınızda da kimse olmayınca çekip gidemiyorsunuz birde karşınızdaki insan size sürekli kendisini haklı sizi suçlu gibi kafanıza kaka kaka insan gerçekten beyni duruyor aman kavga çıkmasın aman ağzımızin tadı kaçmasın yuva kurdum dağılmasın diye sustum sustum ama sustukça daha da arttı şimdi o yok ama ben yinede kendimi ezik ise yaramaz çirkin salak vs hissediyordum sürekli yaptıkları söyledikleri kafamın içinde dönüp duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…