Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?

Bir erkeğin karısına grup teklif etmesi..daha neler göreceğiz allahım..inanılır sey değil bu..diğer yaşadıklarını saymıyorum bile..sadece bu bile bir evliliğin bitmesi için en büyük sebep ablacım..dönersen ona bir daha kanarsan kendine yazık edersin..gençsin daha ..dur ayaklarının üzerinde kur kendi hayatını..asla affetme..ASLA!!!

Ailem sadace dayağı biliyor ki dövdüğünde annem kardeşim gelmişti ama annemde o zaman bizi barıştırmaya çalıştı bu yine özürler pişmanım yüzüne bakamıyorum falan söz verdi bir daha asla olmayacak diye annemde napsın bak kızım ikinci evlilik zor biraz alttan al üzerine gitme kadın dediğin bazı şeyleri görmez duymaz sen kocanla iyi ol dedi.. daha bir aylık evliyiz.. ama ondan sonra daha kötü oldu bu sefer küfürler hakaretler masalara vurmalar yine bana vurmalar devam etti babam yok zaten bı annem bi kardeşim diğer olayları anlatmadım anlatamadım bu kadar ailesinin hakaretledinide söylemedim üzülmesinler diye kendim utandim utanıyorum sanki benim ayibim gibi kimseye anlatamadım güçlü duruyorum üzülmemis gibi yapıyorum ama içim kan ağlıyor bugünde böyle olunca buraya döktüm içimi Allahım içimde bir yangın var alev alev yakıyor beni

Senin suçun değil, eş dediğiniz yaratık kafadan hasta. İnsallah polise gidip rapor almışsınızdir.

Aynı yatakta mi?
Birlikte oldunuz mu?
Mideniz nasıl aldı merak ettim.

Konu gerçek değil o zaman.
Gerçek olamayacak kadar kötü biliyorum gerçek olmamasını bende o kadar isterdim ki kendimle nasıl bir savaş verdiğimi kimse bilemez milyon tane özür diledi ailemi de takmıyorum yaptıklarımdan da seni uzdugumden de yasattiklarimdan da o kadar pişmanım diye on gündür ağlıyor kapıma dayanıyor yalvarıyor ben zaten öyle bişey yapamazdim seni deli gibi kıskanıyorum bir daha böyle bir konu açılmayacak şöyle pişmanım böyle üzgünüm.. insan inanmak istiyor o kadar karşı koymama rağmen sonunda tamam dedim belki herşeyi düzeltebiliriz , bir aydır ayrıyız perperisanim eski günleri güzel günleri özlüyorum bende en sonunda daha fazla karşı kıyamadım diyorum ya sadece sevgi olarak düşünme bunu yenilmişlik kaybetmiştllik başarısızlık bütün bunlar beynimi kemiriyor beraber psikologa gidelim dedi randevu ayarla.. ayarladım bı umut işte unuturuz eski güzel günlerimize geri dönebiliriz.. ama ablasının bir telefonuyla içinden canavar çıktı tekmeledi dövdü vurdu

allahım al bu içimdeki sevgiyi mi? Sizdeki sevgi mevgi değil düpedüz saplantı. Gelecek yorumları biliyosunuz, cevabını da vermişsiniz ama ben yine sormak istiyorum; sizi dinlene dinlene döven, grup sekse davet eden, ailenize ve ailesine madara eden adamı tekrar kabul mü ettiniz? İki gün sonra yalvar yakar gelse yine kabul edersiniz. Sorsak neden diye, ben de kendime kızıyorum ama seviyorum dersiniz. Ne diyeyim. Saplantılı ruh halinizden arınmanızı diliyorum sadece.

Bir de bunu o kadar normalmiş gibi görüyor ki çok zevk almış benlede yaşamak istiyormuş herşeyi benimle yaşamak istiyormuş ama sadece teklif etmiş istemiyorsun sen bir daha acnayacagim bu konuyu bende zaten seni paylaşamam falan dedi de sonradan dedi bunları tabi ilk söylediğinde çok ciddiydi

Grup mu teklif etmiş kocasi, hepsini bütüne okuyamadim. Sözde ailesi dinci kapalı insanlarmis. Ne kadar sapık insanlar var yaa.

Senin suçun değil, eş dediğiniz yaratık kafadan hasta. İnsallah polise gidip rapor almışsınızdir.
Aldım.. uzaklaştırma vardı bitmişti uzattım yine.. hasta evet ama kendine göre baştan sona haklı ailesine göre de.. çünkü ben onu evden atmışım sokakta bırakmışım acaba ben mi sokakta kalsaydım veya ben nişanlıyken aldatılmışım ama evlendikten sonra öğrendim diye bu yok mu sayılıyor soruyorum sorguluyorum diye dayak yiyorum bu mu benim suçum Allah'tan da korkmuyorlar acaba kendi kızlarının başına gelseydi yine adamı mı haklı bulacaklardi

Yazik etme kendine sakin..bundan cacik olmaz ..boşan bir an önce..

"Bilmiyorum hem çok seviyorum hem de karşımda pişman bir adam gördüm" den sonrasını okumadım. Bir dahaki konun "Kocam bu gece eve grup sex için başka bir erkeği getirdi" olur. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bu nasıl bir acizliktir.

Eder eder. Adamdaki pişkinliği pişmanlık olarak görüp kendini inandırmış bile.

Sevgi de saplantı da değil kabullememek beynim kalbim bir türlü olanları kabul edemiyor sürekli kendimle konuşuyorum sana bunu yaptı bunları yaşattı diye sürekli temkinliyorum sonra diyorum nasıl yapar nasıl yaşatır bunları bana neden neden bir insanın bu kadar aldatıp pis sapik şeyler yapmak isteyip dövüp küfür ettiği bir adam seni bir gram sevmiyor ki demek ki hiç sevmemiş aynı adam benimle evlenebilmek için deli divane oldu çok güzel bir düğün yaptık o zamanlar ailesine rest çekti karışmayın diye şimdi de kapımda ağlıyor ya ağlıyor beni suçlayıp duruyor hemen vazgeçtin benden bıraktın gittin bir şans bile vermedin dinlemedin bile diye anlatıyorum anlamıyor bir yandan vicdan azabı bir yandan sevildiğini görmek ki şu üç ayda o kadar kötü muamele gördüm ki bana evde kölesi gibi davranıyordu sürekli hakaret bağırma.. belki şu sevgiyi görmeye ihtiyacım vardı

Ya şu sizi öldüresiye döven, aldatan , grup teklif eden adamla iki gün barıştınız diye hemen durum paylaşmanız kısmını ağzım açık okudum kusura bakmayın. Bugün dayak yiyip oturdunuz mu sadece tekrar darp raporu alıp şikayetçi olmadınız mı? Adam tekrar gelse koşarak gidecek bir sürü açık kapı bahane dolu konunuz . 2. Evliliğim, sevgiliyken süperdi, millet güler vs. vs. Ilahi adalet elbet gelir de o gelene kadar siz bu adamın elinde kalırsınız gibi , psikolojik destek alın, dava için de avukat veya ailenizden biri muhatap olsun yoksa gözünüzü kör eden aşkınıza bir daha yenebilirsiniz .

İyi yapmışsınız, uzak dursun. 2. Defa 3. Defa istersen, doğru eşi bulana kadar 5 defa da evlensen, normaldir. Benim arkadaşlarımdan birisi tam 7 defa evlendi. 7. evliliğinin 10. Senesi gelecek sene. Ne varmış bunda. İstersen her sene evlen boşan, senin yaşamın, senin kararın. Hiç kimseyi ilgilendirmez. Dik durun, kendinize iş arayın, belki terapi lazım olur, yaşadığınızı hazmetmek için, ama 2 yasindasin, senin yaşamın daha yeni başlıyor. Coook gençsin.

Umarım barışmazsınız.
Affedilir tarafı yok. Yaptığı hiçbir şey affedilecek şeyler değil.
Sevgi mi saplantı mı bağımlılık mı, her ne hissediyorsanız o hislerden sıyrılıp yolunuza bakın.
Allah da bildiği gibi yapsın ablasını da onu da.

Onunla beraber durum atmadım sadece masanın ucundan anlamış ki kimseye özellikle de ailesine bişey göstermek vs bir çabam yok hiç olmadı da bizim evliliğimize kadar olan süreçte de ailesiyle görüşmüyordu ben zorla konuşturdum bak evleniyoruz yanında olmak isterler diye.. senelerin açığı var diye de sonradan çok sıkı fiki olup herşeye karışmalarida heyecanlarina verdim dava için avukatım var avukatsiz bosanamam hem bir sene dolmadigi için anlaşmalı bosanamiyoruz hem kendisi de boşanmaya yanaşmadıgi için uzar dava avukat kısa tutar diye avukat tuttum.. ilahi adalet elbet gelir umarım Bir an önce gelir , belkide pişman oluşunu perişan oluşunu görmek istedim bu biraz olsun beni rahatlatacaktı .. hem bunları benim yaşayıp hem benim bu hâlde olmam herkesin hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesini yaptıklarının yanına kar kalmasını yediremiyorum o da benim gibi perişan olsun istiyorum

Amiiiiinnnn sadece pişmanlık.. kocaman bir yazık.. beni ne hale soktuğunu ne derece etkilediğini nasıl zararlar verdiğini belkide farkında bile değil sadece üzülsün istiyorum neden bir tek ben üzülüyorum Allah'ım bu kadar kolay mı bir insanın dünyasını başına yıkmak

Böyle pis karakterde , pis zihniyette bir insan zaten mutlu olamaz merak etmeyin , belki siz cesaret edemezsiniz ama yarın bir başkası tüm b.klu donlarını pisliklerini ortaya döker bunların anasıyla bacısı bile kapatamaz üstünü. Onun pişman olmasını istiyorsanız kendinizi bu kadar salmayın, kurtuldugunuza şükredip ona inat daha güzel yaşayın. Hatalar bizim için, bir hata yaptık, sevdik güvendik şerefsiz çıktı diye ölelim mi, sürekli düşünerek toparlanma sürecinizi uzatmayın taze olduğu için tabiki şu an normal ama destek alın, destek alın, destek alın ve nolur bir daha ağlasa da kendini parçalasa da inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…