Aynı düşünüyorum sizinle, bu yüzden kafam karışık ya. Evlilik çok erken benim için, ama dile kolay. Ona göre 2003 yılından beri 19 yıl geç kalmışız birbirimize.. Neden zamana yenilelim biz yıllardır birbirimizi tanıyoruz, hem sevgili olarak hem de arkadaş olarak tanıdık diyor bu konuda haklı, karşımdaki kişi, hem lise aşkım, ayrıldıktan sonra da hep arkadaşım oldu ta ki ben evlenene kadar. Yani 10 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorduk ve hiç kopmadı o süreç içerisinde. Her huyubu bilir tanırım, neye kırılır neye incinir neyi sever, neye hüzünlenir, neye dertlenir neye sevinir, o da beni bilir. Bunları ne o unutmuş ne de ben. Ama yine zaman insanı değiştiriyor bu yüzden zaman istedim bende evlilik için. Önce biz ne istiyoruz onu anlayalım dedim. O da kabul etti. Şimdilik sadece flört halindeyiz. Ama ikimizin de terkedilme korkusu var. Zaman neler verecek bize bilmiyoruzEvlenmek niye? Daha yeni ayrilmissiniz, zamanla ask bitiyor diyorsunuz, buna inanmamakla birlikte sizin dusuncenize gore yeniden bir aski hızlıca tüketmek niye?
Flörtün tadini cikarin, heycanlarinizin devamini yasayin, gezin, eglenin.. Hemen bir sorumluluk altina girmenin acelesi neden?
Gercekten anlayamadigim icin soruyorum bunlari.
Hem bakin bi bakalim nedir ne degildir, ne olmus bu adam, neye evrilmis?
Haldur huldur evlensem mi evlenmesem mi diye dusunmenin zamani değil ki.
Yaşayın..
19 yil gec kalmislik yok ortada öncelikle.Aynı düşünüyorum sizinle, bu yüzden kafam karışık ya. Evlilik çok erken benim için, ama dile kolay. Ona göre 2003 yılından beri 19 yıl geç kalmışız birbirimize.. Neden zamana yenilelim biz yıllardır birbirimizi tanıyoruz, hem sevgili olarak hem de arkadaş olarak tanıdık diyor bu konuda haklı, karşımdaki kişi, hem lise aşkım, ayrıldıktan sonra da hep arkadaşım oldu ta ki ben evlenene kadar. Yani 10 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorduk ve hiç kopmadı o süreç içerisinde. Her huyubu bilir tanırım, neye kırılır neye incinir neyi sever, neye hüzünlenir, neye dertlenir neye sevinir, o da beni bilir. Bunları ne o unutmuş ne de ben. Ama yine zaman insanı değiştiriyor bu yüzden zaman istedim bende evlilik için. Önce biz ne istiyoruz onu anlayalım dedim. O da kabul etti. Şimdilik sadece flört halindeyiz. Ama ikimizin de terkedilme korkusu var. Zaman neler verecek bize bilmiyoruz
Ağlaması falan abartı ve itici geldi okuyunca ne yalan söyleyeyim. Sizi ikna etmek için var gücüyle uğraşmış gibi.
Direkt evlilik olarak düşünmek zorunda değilsiniz, biraz yaşayıp görün güzel hislere canlanmış sizde de belli ki.
Yok canım ikna için değil, yıllar sonra yanıma geldiğinde konuşmak için ilk karşılaşmamızda ben elini sıktım, o ise kendine çekip sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladı. Sonra sakinleşti ama. İkna etmeye çabalamaktan ziyade birbirimize iyi gelip iyileşeceğimize inanıyor. O gerçekten zamanında çok sevdi, bu sevgiden vazgeçen ayrılan terkeden bendim. Tercih etmeyen de bendim. İkna etmek için ya da kandırmak için ağladıysa bile onun açısından bakınca yani empati kurunca anlıyor insan. Ağlamak biz kadınlara özgü değil ki. Bizler bir dizi sahnesinde bile gözyaşlarımızı hemen akıtan varlıklarız, bir erkek ağladı diye altında kötü nedenler aramamak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta insanız. Ölülerimize, ayrılıklarımıza, kavuşmalarımıza, sevinçlerimize, pişmanlıklarımıza ağlamak bizim için ne kadar doğalsa onlar için de doğal, bunu yapabilen erkek var yapamayan var sadece , bu yüzden kınayamadım:) ya da kendimi kandırılmış hissetmiyorum. Benim bu durumdaki tek sıkıntım zamanın doğru olup olmadığına karar verememek. Evlilik için değil, boşandıktan bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlamak için çok mu erken, ya da bynun zamanı var mı diye kafam allak bullak sadece19 yil gec kalmislik yok ortada öncelikle.
Birbirini 19 yil once tercih etmemis 2 insan var orada anlasalim.
Adamin aglamalarina ve bu sozlerle sizi kandirmasina izin vermeyin bence.
Bu konuda haklısınız insan değişiyor, o değişmemiş de ben çok değişmişim. Hayata bakış açım, güven sorunum, kafama takmadığım şeyleri takma gibi problemlerim var artık. Eskiden evlilik yıldönümü doğumgünü vs asla önemseyen ben, şimdilerde kutlanmadı diye tiplere giriyorum, sanırım özgüven sorunu da yaşıyorum. Terapiden sonra anladım bunu da. Doktorum da zamanla herşeyin netleşececeğini söylüyor bu yüzden ikimizi de süzgece alsam da en çok kendime odaklandım. Ben ne istiyorum, bu adamla mutlu olur muyum, hislerim ne kadsr gerçek yoksa bir boşlukta mıyım, tahammülüm kalmış mı yoksa aertık sabırsız mıyım, en çok kendimi irdeliyorum, yok yere kimsenin kalbini kırmak istemiyor, kalbimin kırılmasını da istemiyorumLiseden mezun olduğunuzdan beri 19 senede siz de değişmişsinizdir o da değişmiştir. Kimse aynı insan olarak kalmıyor. Lisede ölüp bittiğim bir platonik aşkım vardı, üniversite son sınıfta ortak bir arkadaşımızın düğününde denk geldik. İyi ki olmamışız asla uyum sağlayamayacağım bir insanmış demiştim kendi kendime. Acele etmeyin derim evlilik için, önce zaman geçirin iyice tanıyın birbirinizi. Yeni boşanmışsınız nerdeyse. Onun yarattığı boşluk hissi de sizi bu yöne yönlendiriyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?