Kızlar ben aslında cok para harcamıyorum ana kozmetiğe çok param gidiyor bu ay yine 350tl harcadım iatediğim şeyleri aldım ama değer mi diyorum içimden kendime yarım altın alabilecektim ama suan çeyreğe tamamlamaya calısıcam kendimi zorlayıpprogram indirdim telefonuma geleni gideni hesaplayacagım bundan sonra
Canim kendine diyet yap.Kızlar ben aslında cok para harcamıyorum ana kozmetiğe çok param gidiyor bu ay yine 350tl harcadım iatediğim şeyleri aldım ama değer mi diyorum içimden kendime yarım altın alabilecektim ama suan çeyreğe tamamlamaya calısıcam kendimi zorlayıpprogram indirdim telefonuma geleni gideni hesaplayacagım bundan sonra
Bende de öyle valla 4 5 fondöten üstelik bide başkalarına da veriyorum evde duracağına veriyim diyorum sonra tekrar alıyorum bizdeki hastalık olmuş artık:) bak ne yapacaksın elindeki bitmeden asla alma yasak koy kendine son damlasi kalinca yenisini al ona verecegin parayı kumbarana at yazık günah. Bide pintilerin dünyasına hoşgeldiniz belgeselleri var onlari seyret ben onlari seyredip gaza geliyorum :))Kızlar bende mesela söyle oluyorum elimde suan 4 tane fondoten var yani ne gerek var 2sini kullanıyorum sadece ama karar verdim bundan sonra elimdeki hiçbirşey bitmeden almayacağım kıyafete cok para yatırmam ben mesela ayda 2 kazak filan alırım ama kozmetiğe engel olamıyorum
Evet bende öyle yapacağım bundan sonra bende izlemiştim hepsini özellikle çinli yada japon kadın efsaneydiBende de öyle valla 4 5 fondöten üstelik bide başkalarına da veriyorum evde duracağına veriyim diyorum sonra tekrar alıyorum bizdeki hastalık olmuş artık:) bak ne yapacaksın elindeki bitmeden asla alma yasak koy kendine son damlasi kalinca yenisini al ona verecegin parayı kumbarana at yazık günah. Bide pintilerin dünyasına hoşgeldiniz belgeselleri var onlari seyret ben onlari seyredip gaza geliyorum :))
Babahan onun o yüz ifadesi beni mahvediyor. Klozette sifonu çekmemek için idrarını şişeye dolduran bi kadın vardı bide villa da yaşıyor ve jipi var kadının:)Evet bende öyle yapacağım bundan sonra bende izlemiştim hepsini özellikle çinli yada japon kadın efsaneydi
Bikaç aydır minimalizme merak sardım ben de kesinlikle cok güzel bişey henüz cok az sadeleşebilmiş olsam daBen kozmetiği de elbisryi de eskiyince bitince alıyorum. Evde kalabalığı hiç sevmiyorum. Yaşasın minimalist yaşam
Merhaba canım o zaman herkea ocak ayı sonuna kadar olan hedefini söylesin uazayım bendesena9797 canım hedeflerimizi ilk sayfaya yaz ıstersen bu sayede hedefleri tutturmaya çalışırız gaza geliriz birbirimizden gördükçe :) benim ocak ayında ki hedefim 5 gr altın . Hepimiz hedeflerimizi yazalım gaza gelelim :)
Bu arada hafta sonu bilet aldım 2 tane ve yemek yedim arkadaşlar ile 60 tl harcadım 2 3 haftadır ilk defa harcama yaptım yol param ve ekmek param dışında haftada bir falan da sigara aldigim oluyor bazen gerçi onu saymazsam sadece yol parası harcıyorum 2 3 haftadır inş böyle gider