- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 27
17sinde yazıyoruz biz normaldeInan bende de bi rahatlama . :) bu ay için 3 gr hedef koymuştum bakalim tutacak mi ayın kaçında yazacaktık hedefleri canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17sinde yazıyoruz biz normaldeInan bende de bi rahatlama . :) bu ay için 3 gr hedef koymuştum bakalim tutacak mi ayın kaçında yazacaktık hedefleri canim
Ben kaçırdım sanirim farkedemedim galiba17sinde yazıyoruz biz normalde
Bende bugun 20 liradan 18 lira kenara attim.
4 lira yol harcamasi
Bende bu sıra yol parası dışında harcamamakta calisiyorum :)
Hangi tarihe kadar biriktirmeyi düşünüyorsun hedefin ne kadar bide ne almak istiyorsun tam olarakAynwn en guzeli.
Valla kenarda birikiyorda neye harcayayim bilmiyorum...
Sirt cantasina ihtiyacim var.
Canim değişik sal esarp ve kazaklar almak istiyor.
Kislik giydiğim duzenli uc kazak var.
Digerlerini pek giyinmiyoeum..
Valla canim ben liseden beri bieiktiriyoeumHangi tarihe kadar biriktirmeyi düşünüyorsun hedefin ne kadar bide ne almak istiyorsun tam olarak
Aslında elindeki miktar baya iyi altın ile falan değerlendirmeyi düşündün mü ben öyle yapacağım kazandırır mi bilemem ana paranın değeri sabit kalırken altında artış oluyor liseden beri altın yapsaydın aslında şu an biraz daha fazla olurdu birikimin gibiValla canim ben liseden beri bieiktiriyoeum
Ama okul ile ilgili giderler olumca çok birikmedi
Hedefimde yok..
Oyle bos bos biriktirdim
Bir ev biede bahce hayalim var ama elimdeki parayla bu zor
Ev icin esimde dahil olacak muhtemelen bahce icinde ama suan 6 bin 700 falan var.
Esimle aylik gram alicaz.
Kendi paramda normal duz vadesiz tl hesabı
Aynen canimAslında elindeki miktar baya iyi altın ile falan değerlendirmeyi düşündün mü ben öyle yapacağım kazandırır mi bilemem ana paranın değeri sabit kalırken altında artış oluyor liseden beri altın yapsaydın aslında şu an biraz daha fazla olurdu birikimin gibi
bugunki fıyatını malesef bılmıyorum sitede 143 yazıyo ama kuyumcular karda koyuyolar 148 -150 olabılırCok tesekkür ederim desteğin icin.Su anda 22 ayar gr ne kadar aceba
Gram da iyi kazandırıyor canım 24 ayar saf olanlar var ya hemde çok almıyor bozdururken kaç yıl geçerse gecsin 2 tl alıyor kuyumcu bozarkenAynen canim
Ama hesabi ananenanem acmisti.
Bende hic ekleme yapmamistim. Lise sona dogru yapmaya basladim
Altin alsaydim dedigin gibi fiyatlar baya katlanirdi
Altin almayi düşündüm.
Gram sabit ne kar ne zarar.
Ata ya da cumhuriyet hangisi olur bilmiyorim ama bunlari 2014 te falan 800 e 700 e almislar.
Uzun vadede kendini kurtarmis suan binden asagi yok...
Fiyatı alis fiyati hep ayni canimGram da iyi kazandırıyor canım 24 ayar saf olanlar var ya hemde çok almıyor bozdururken kaç yıl geçerse gecsin 2 tl alıyor kuyumcu bozarken
Fiyatı alis fiyati hep ayni canim
Seneler gecsede sanki o yuzden biraz tereddut ediyorum
Gramlar birikirse belki 24 gramlik bilezik alirim
Ben netten baktigimda oyle degildi ondan aklimda oyle kaldi herhaldeYok canım mesela 2 yıl önce 85 ken şu anda 156 tl
Tıkla canım bak gram altin fiyatlari yildan yila nasil artmis diyeBen netten baktigimda oyle degildi ondan aklimda oyle kaldi herhalde
Gram iyi bir yatirim araci o zaman
Ben suanki paramla 43 gram altin alabilirim
Sizce hepsini grama yatirmak mantikli mi