YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

Aynwn en guzeli.
Valla kenarda birikiyorda neye harcayayim bilmiyorum...
Sirt cantasina ihtiyacim var.
Canim değişik sal esarp ve kazaklar almak istiyor.
Kislik giydiğim duzenli uc kazak var.
Digerlerini pek giyinmiyoeum..
Hangi tarihe kadar biriktirmeyi düşünüyorsun hedefin ne kadar bide ne almak istiyorsun tam olarak

Hangi tarihe kadar biriktirmeyi düşünüyorsun hedefin ne kadar bide ne almak istiyorsun tam olarak
Valla canim ben liseden beri bieiktiriyoeum
Ama okul ile ilgili giderler olumca çok birikmedi
Hedefimde yok..
Oyle bos bos biriktirdim

Bir ev biede bahce hayalim var ama elimdeki parayla bu zor
Ev icin esimde dahil olacak muhtemelen bahce icinde ama suan 6 bin 700 falan var.

Esimle aylik gram alicaz.
Kendi paramda normal duz vadesiz tl hesabı

Valla canim ben liseden beri bieiktiriyoeum
Ama okul ile ilgili giderler olumca çok birikmedi
Hedefimde yok..
Oyle bos bos biriktirdim

Bir ev biede bahce hayalim var ama elimdeki parayla bu zor
Ev icin esimde dahil olacak muhtemelen bahce icinde ama suan 6 bin 700 falan var.

Esimle aylik gram alicaz.
Kendi paramda normal duz vadesiz tl hesabı
Aslında elindeki miktar baya iyi altın ile falan değerlendirmeyi düşündün mü ben öyle yapacağım kazandırır mi bilemem ana paranın değeri sabit kalırken altında artış oluyor liseden beri altın yapsaydın aslında şu an biraz daha fazla olurdu birikimin gibi

Aslında elindeki miktar baya iyi altın ile falan değerlendirmeyi düşündün mü ben öyle yapacağım kazandırır mi bilemem ana paranın değeri sabit kalırken altında artış oluyor liseden beri altın yapsaydın aslında şu an biraz daha fazla olurdu birikimin gibi
Aynen canim
Ama hesabi ananenanem acmisti.
Bende hic ekleme yapmamistim. Lise sona dogru yapmaya basladim

Altin alsaydim dedigin gibi fiyatlar baya katlanirdi

Altin almayi düşündüm.
Gram sabit ne kar ne zarar.
Ata ya da cumhuriyet hangisi olur bilmiyorim ama bunlari 2014 te falan 800 e 700 e almislar.
Uzun vadede kendini kurtarmis suan binden asagi yok...

Aynen canim
Ama hesabi ananenanem acmisti.
Bende hic ekleme yapmamistim. Lise sona dogru yapmaya basladim

Altin alsaydim dedigin gibi fiyatlar baya katlanirdi

Altin almayi düşündüm.
Gram sabit ne kar ne zarar.
Ata ya da cumhuriyet hangisi olur bilmiyorim ama bunlari 2014 te falan 800 e 700 e almislar.
Uzun vadede kendini kurtarmis suan binden asagi yok...
Gram da iyi kazandırıyor canım 24 ayar saf olanlar var ya hemde çok almıyor bozdururken kaç yıl geçerse gecsin 2 tl alıyor kuyumcu bozarken

Kızlar ben aslında cok para harcamıyorum ana kozmetiğe çok param gidiyor bu ay yine 350tl harcadım iatediğim şeyleri aldım ama değer mi diyorum içimden kendime yarım altın alabilecektim ama suan çeyreğe tamamlamaya calısıcam kendimi zorlayıp :KK43: program indirdim telefonuma geleni gideni hesaplayacagım bundan sonra

X