YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

22 ayar mi acaba

Merhaba 2018 yılı için benim de birikim hedeflerim var (her ay için yarım altın ve biriktirebildiğim kadar nakit)...bende aranızdayım aldıkça bu ayki birikimde tamam şeklinde bildirim yapabilirim

Kesinlikle deneyeceğim

156 diyorlardı en son şaşırdım şu an bende bereketli olsun canim bu arada

Kızlar yılın son aylarına yaklaşırken bende kendi birkaç yolumu söylemek istiyorum.
O ay banka hesabımdan harcayacagım para örn 400tl ise 200ünü çeker cüzdanıma koyarım cünkü sürekli bankadan 50 5ekince daha fazla harcadığımı keşfettim. Ayda 2 kere bir ay başı birde ayın 15inde çekmeye gidiyorum
Bu 400tlnin kalan bozukluklarını biriktiriyorum daha sonra kumbarama atıp ay sonunda çeyrek altın vs alabilecek durumda oluyorum
Mesele şu ki hepimizin elimizde varken fazlasını almayayı öğrenmesi gerek sürekli watsons gratis gibi kozmetik markalarının bütün paramı bitirdiğini farkettim yeni evim bu mağzalardan uzak bir yerde ve para biriktirebildiğimi keşfettim ulaşamayınca bu mağzalara.
Hepimiz bizi neyin para biriktirmekten alıkoyduğunu keşfedersek yıl sonuna kadar yeni yıl sonunu belki iyi bir birikimle kapatırız herkesi öpüyorum

Cok tesekkür ederim desteğin icin.Su anda 22 ayar gr ne kadar aceba

Bu aksam kumbara aldım 40 tl kadar kağıt para attim içine bozuklukta attim miktarı saymadim . Kaç gündür aklımda idi ilk adımı attim hayırlısı olsun inşallah . Harcama olarak ise neredeyse 0 a indim :) normalde acaip abur cubur yer bir sürü para harcardım işten dönerken her akşam bir ton çikolata ve cips alırdım( 8 10 15 tl tutardı) şu anda yaklaşık 2 haftadır hiç abur cubur almadim evde mısırpatlatıyorum canim cips cekince . Cikolata cekince de kahvaltılık cikolatayi ufonun önüne doğru tutup bir kaç kaşıkyiyorum:)) deli gibi tasarruf yapıyorumAllah hayir etsin ahaha :) rujum kirildi normalde asla ve asla kapağı bile kırılsa kullanmam şu anda hem kapağı hem kendi kırık yine de ruj almadim kullanıyorum 2 3 haftadır kırık halde. Bu küçük gibi görünüyor ama normal şartlarda yeni ruj almıştım 15 40 arası rujlarda bilirsiniz ki . Kozmetik hiç almıyorum yine 2 3 haftadır elimdekiler tamamen bitmeden almayı düşünmüyorum. Savurgan biri sayılmam ama cebimdeki paraları mutlaka bitirir kullanacak yer bulurdum şu an resmen oruçlu gibi cüzdanımdan para çıkarmıyorum ise gidiş geliş minubus ücretim dışında. :) paylaşayım dedim .Güne girdim 400 tl de ordan gelecek ayın 7 sinde onunda üstüne ekleyip 3 gr altınalicam . Maaşım da o tarihe denk geliyor 2 gr da maaştan alicam altın oh mis :) nelerharciyormuşum ya boyle biriktirmeyekarar verince çıkıyor ortaya harcadığımız paralar

Merhaba valla okudukça ben rahatladım :)

M Maleficent2012 Sizde adeta kendimi gördüm, harcamanın sıfıra inmesi mutluluğu...

Normalde çok savurgan biri değildim ama misal vereyim cüzdanıma fazladan 300 tl mi girdi muhakkak onu harcardım onu şunu bunu alıyım diye lazım olmayan her şeyi alirdim sırf almış olmak icin ve cuzdanimda ay sonunda 5 10 tl kalir kıvranırdım üzülürdüm falan :) şu an ise içimde mutluluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…