Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Ölçülerim 98-88-73. Vay be bir aylık terlemeye 2 cm azalmış...Tabi arzumuz bunlardan bi -10 cm görmek...

Merhaba
Bugün oruçluyum.36 saatlik olana başladım bugün. Ramazana kadar epeyce tutmayı düşünüyorum. Açlıkla terbiye şart. Yoksa ne mide küçülecek ne de zararlı alışkanlıklardan kurtulacağım.

Dün saat yediden sonra bişey yemedim. Yatarken ingiliz tuzu eritip su içtim. Gece de su. En son ezanda uyandığımda da su içtim. Şu ana kadar iyiyim. İftarda da sadece su içiliyor.

Kilo 58.7 hala aynı.
Şu an su içiyorum. Öğlene kadar katı birşey yok. Cevizli su ve Zencefil suyu içtim.
Biraz yürüyüş yaparım.

Sabah bi saat yürüyüş yaptım. Öğlene kadar yarım portakal ve yarım limon suyunu sulandırıp içtim. Saat 1 de yarım elma yarım portakal iki tam ceviz yedim. 4 de ise haşlanmış karnabahar limonlu olarak dereotu ile yedim.Kaçamaklara gelince.
Bulgur pilavı 2 yk nohut 2 yk galiba. Şu ana kadar iyiyim. İnşallah günü böyle kapatırım.
Ama tuvalet yok ne yazık ki. Böyle devam edersem o kısımda düzelir belki. Sağlıklı olan her öğün sonrasıymış.

Dün akşam 7 gibi bi bardak zerdeçallı ayran içtim. Ama akşam zor geçti. Fena gaz yaptı birşey.
Bugün sabah yürüyüş yaptım. Şu anda ilk öğünüm. 2 yumurtalı pırasa kavurması ve çay. 1 ceviz.

hepsını okuyamasamda yazdıkleaınızın hepsınde kendımı gordum hatta ben mı yazdım acaba dedım .:oha:

Lakin 3 gündür 3 beyazsız olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşamaktayım.
Halsizim dün rüzgarda yürüyünce çarpılmışım. Dinleniyorum. Kahvaltı yok yine 12 de yerim bişeyler. Su ve bitki çayı içiyorum.
Sarmısaklı ceviz suyu küründe 15 günü geçtim. Ekstra bir etkisi yok. Galiba tüm kürler 3 beyazla ilişkili. Kabullenelim artık bence...
Mesela ben bu 3 günde kurabiyenin tadına bakmadım pizzadan bi dilim kaçırmadım kalan tostu hüpletmedim gibi...

Şimdi bir kase nohut yemeği susuz. Mecbur bitmedi bir türlü bitsin diye yedim.
Bi de yemekten önce probiyotik toz içtim. Bugün aldım. Ama sanırım yatmadan önce içilecek. Yoğurt veya ayranla.

Kilo 56.8 Oh be şükür!!!
Çektiğim acıların karşılığı varmış yani.
Ölçülerim aynı 72-88-98...
3 beyazın bir bağlantısı daha var o da 3g. Ceviz suyunun faydasımı oldu acaba. Bırakacaktım ama bir ay yapın diyolar. Devam ediyorum o zaman 15 gün daha içeyim.
Kahvaltı saat 12 de. Şimdi sadece su ve ev işi ve yürüyüş. Çalışalım...

Merhaba yine
Elmayı yemem saat biri buldu. Yanında iki ceviz. Bir cısss var ama söylemem. Hamur değil ama. Bir keçiboynuzu da yedim.
Valla hafta sonu misafirim var. Üç beyazsız olması lazım...Bu çok önemli bu hafta sonunu atlatırsam artık kim tutar beni ya..

Merhaba
Cumartesi dondurma yedim. Ekşimaya tam buğday ekmek iki dilim. Tek kaçamağım bunlar oldu. O da misafirden. Artık olmaz zaten. Başka ne dersen hiç... ne kek ne kurabiye pasta ne de börek yemedim. Açlığımı özledim gerçekten...Bugünde oruçluyum yarın sabaha kadar yemek yok. İftarda su sadece...

Orucum iyi geçti. Şimdi su ile devam.
Yürüyüşten sonra bir elma. Sonrada havuç salatası diyorum. Bugünü böyle geçirirsem ala...

Dün çok iyiydim. Ama bugün zorlandım canım hep bişeyler çekiyor. 11 gibi bir elma ve ceviz yedim. 4 te mor havuç ve mercimek çorbası bolca içtim. Köy ekmeğide yedim malesef. Ama gerçekten acıktım nedense. Ya probiyotik ya da omega3. Sabah onları içmiştim.

X