Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Dünde yasaklılardan bezelye ve pilav yemiştim.
Bugün yine oruçluydum. Şimdi su içiyorum. Zorlanmadım.Lakin şeysimin üstünde otursam daha iyi olurdu. Hareketli geçti yani.

56.5
İyi. Yavaş ve emin olalımda. Yine haftasonundayız. Bu hafta üç beyaz karşısında zayıftım malum günlerden dolayı. Ancak geçti şimdi. Mart biterken 55 li birşeyler görmek istiyorum. İki gün oruç beş gün sebze tahıl yoğurt salata kefir şeklinde yapayım. Ama bugün bir cısss olacak sanırım.

Ayyyyyyy.
Ne kötü haftasonu oldu ya. Ekmek ve pişi hurma kurukayısı yedim bolca.
Kararlılığımı sorgulamaya da başladım.
Umudum yarında...

Bugün yine oruçluyum.
Yarına kadar off...Oruç bitiminde de meyvesuyu ve meyve ile başlayın deniyor ama meyveden sonra direkt krize geçiyor ve ekmeğe saldırıyorum.
Netekim geçen hafta kabus oldu.
Bu hafta kefir aldım ayran ve kefir ile devam edecem inşallah... Üç beyaz ile meyvede yok artık. Sadece sebze.

Bugün yediklerim.
Sabah 8-10 adet yaban mersini
11 gibi iki yumurta kıymalı ve yeşillik zeytin çay. Ara yabanmersinli kefir ve dört kaşık kuru fasulye.
Akşam altıbuçuk ızgara tavuk. Domates biberi.
Kaçamakta 5-6 adet patates kızartması ve çok az ıslak kek.
Yürüyüş 90 dk.

Bugün de iyi geçti. Sanırım 3 saat kadar yürüdüm. Bi de avm de ayakkabı seçmeye uğraştım bi iki saat kadar. Epey hareketliydim.
Son öğünüm dörtteydi. Yediklerime gelince kefir ve elma. Sebze çorbası ekmek ve yağda iki yumurta. Şu anda da açım ama yiyemem. Su içip yatıcam. Yarında yine oruç inşallah.

Bugün hep yemek düşündüm malesef.
Çok açım ya. Niye böyle oldu. Havadan mı kapalı ve soğuk ve yağmurlu bence ondan.Sabaha kadar nasıl duracağım.
Duracağım mecburen .
Su içmeye başlayınca geçer. Bir de tarçın karanfil içiyorum... güzel oluyor.

Aynen öyle geçti gecem. Deliksiz uyumuşum. Şimdiden başladım yemeye bugün bol ödüllü olacak sanırım. Ama gerçekten çok açım. Birazdan yürüyüşe çıkarım.

Kilo 55.9 ölçülerim 72-87-97

ya bende sabah 6:30-07:00 kahvaltı
öglen 13 gibi iş yerinde yemek yiyip
ertesi güne kadar 1617 saat açlık yapayım diyorum
ama çalışınca öglen 1 çok erken gibi

fakat birde şöyle birşey var
enerjik olmamgereken saatlerde
iki ögün yiyorum dolu dolu
enerjiyi alıyorum alsında

selam cnm tek ögünmü yiyorsun kaç kilo gitti ?

Masumcum nen iki gün oruç beş gün normal beslenme yapıyorum. 5:2 hatta saatleri uzun tuttuğum için 4:3 diyebiliriz. Ben çok zor veriyorum en iyi sonuca böyle ulaştım. 2.5 kg verdim heralde yaklaşık üç haftada.

Masumcum nen iki gün oruç beş gün normal beslenme yapıyorum. 5:2 hatta saatleri uzun tuttuğum için 4:3 diyebiliriz. Ben çok zor veriyorum en iyi sonuca böyle ulaştım. 2.5 kg verdim heralde yaklaşık üç haftada.

okadar emege neden az ya :KK43:
ama olsun istikrarlısın cnm
acaba az yediign için metabolizma mı yavaşladı

ya bende sabah 6:30-07:00 kahvaltı
öglen 13 gibi iş yerinde yemek yiyip
ertesi güne kadar 1617 saat açlık yapayım diyorum
ama çalışınca öglen 1 çok erken gibi

fakat birde şöyle birşey var
enerjik olmamgereken saatlerde
iki ögün yiyorum dolu dolu
enerjiyi alıyorum alsında

Genelde kahvaltıyı atlayıp 12 ve 18 ya da 20 arası besleniyorlar. Akşamları zorlanmamak adına olabilir bence

Malesef ben aç kalmadan veremiyorum. Daha öncede böyle oldu. O yüzden nisanıda aç gezeceğim. Sağlık olsunda.

bende aç olucam valla instagram kullanıyorsan bir hesap var if hakkında ilke kez bir türk diyetsiyen desten vermiş

diyetisyenmelisgurakın takip edebilirisn

bnde sana burda yazar eşlik ederim cnm

X