Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Merhaba günlük
Öğlen olmuş valla. Dün akşam zor geçti epey sinir yaptım buna rağmen sabah bi kahve içip spora gittim.40 dk bisiklet 45 dk yürüyüş. Şimdi kahvaltımı ediyorum.Şöyle ki;
Listeye göre yeşil kefir var. Bir çay bardağı içildi. Karıştırmadım malzemeleri. Çay içmek istediğim için ayrı ayrı yiyorum. Nane salatalık ve malesef avakado. Avakado çürümeye başlamış yarısını attım mecburen yiyorum. Üç zeytin ve bir cevizde benden. Napıyım ya.Çayı neyle içeyim hemde kahvaltıda....
Ya yürüyüş için bir sürü farklı yorum var kilo verirken vücutta protein ve karbonhidrat a yönelik verildiği için sarkma ve çizgi yapıyormuş bunla ilgili bir bilginiz varmi

Hiç bilmiyorum canım. Bölgesel dengesizlikler fazla ise olabilir. Bence yürüyüş kilo vermek için birebir ama şekillenmek için yaramayabilir.

Sabahta akşamda ekmek ekmek...valla somunkıran oldum ya...Son olsun bari
Yine yeni kararlar aldık. Yasaklar standart ekmek pirinç makarna hamur işleri...tuzu da kısıtlıyacağım.
Yeşilçay ve su salata artırılıyor. İki öğün yenilecek kahvaltıda bol limonlu dereotu maydanoz olacak gibi...
Yarın başlıyor inşallah son kez.

Yatmadan evvel bir bardak karbonatlı su içmek niyetindeyim. İngiliz karbonatı var evde.
Sabahta bala tere tohumu katıp içiyorum bir çay kaşığı kadar. Üzerine de kaynar su içince bağırsakları çok iyi çalıştırıyor . Ama tere tohumunun asıl faydası troidi yavaş çalışanlar için metobolizmayı hızlandırıyor. İlaveten sabah ve gün içinde deteotunuda artıracağım. En azından bir ay aksatmamalıyım ki fayda mı etti zarar mı verdi bilmek için.

İyi geceler, epeydir giremedim bende yaa,arada giriyorum yazıcam tam illa bişey karışıyo yazamadan çıkıyorum, 3gündürde griptim yatağa düştüm resmen ama çok şükür bugün gayet iyiydim, akşam yememe faslı eşim yüzünden malesef ilkgünden bitti...:KK43:

Yeme düzenimizi sadece erken saate almaya çalışıyoruz gerçi eşim hala çok yiyo yol katetemedi ama ben bugün 57.9 çıktım,, akşamda ilk defa ekmeksiz yemek yedim ama yine çok su içemedim, bakalım sabah kaç çıkıcam,, :))

Bugün temizliğe kalktım tam dört saat bittim .ya ev çok pis ya da ben çok yavaşım bilemedim yani. İstediğim gibi
Olmadı zaten. İptalim bugün sağ kolumda hemen ağrıyo bu işlerde malesef...
Aynada baktımda baya gıdı yapmışım. En sevmediğim. Hatalarımı biliyorum. Üç ay zaman verdim kendime. Hedef 34 beden. Çok pis kızgınım ...
Hava yükseldi yağmur yok. Birazdan yürüyüş yaparım.
Benimde faydasına inandığım akşam yememek.. genelde oğla yiyorum okuldan gelince saat 4 gibi... Sonrasında hiçbirşey yemeden sadece yrüyüş olarak gitmeyi düşünüyorum...

Sabah iyi hissetmedim canım bişey istemedi. Bir dilim portakal ile türk kahvesi içtim. Salonda bisiklet ve yürüyüş yaptım evde birkaç karın hareketi. Öğlen karabuğday yoğurt naneli biberli yedim. Yarımda havuç. Bu karabuğday rusları çok zayıflatıyormuş forumlarda var rusyada okuyan bi kızçemiz anlatmıştı. Düzenli tüketmeli heralde. Akşama pırasa yaptım. Akşam dediysem bugün beş civarı yerim. Normalde engeç dörtte yemeyi keseceğim. Şimdi yeşil çay içip dışarda yürüyeceğim.

Ayrıca başarı hikayelerinde gördüğüm en önemli şey istikrar ve asla ama asla kaçamak yapmamışlar... Yasaklıları belirleyip hedeflerine ulaşana dek ağızlarına sürmemişler. Püf noktası bu bence.

Ya karabuğdayın 100 gr. 350 kaloriymiş. Yani tahılları da ölçülü tüketmeliyiz. Geriye ne kaldı ama. Zaten açım şu an ama dayan...

Günaydın
Akşam beşbuçuktan sonra yenmedi. Lavanta çayı da içince mışıl mışıl uyumuşum çok iyi uyandım.
Ve güçlü bir kahvaltı. Yumurta ton balığı domates yeşillik zeytin. Zeytin hariç tuz yoktu. Yemeklere tuz atmıyorum .
Yatmadan plank yapayım dedim ama hareketleri 10 saniyeden fazla duramadım. Pes etmek yok her akşam artırarak devam. Güçlendikçe diğer yoga pozlarına geçeceğim.

Selam
Yine başladı gün. Yatmadan biraz karın hareketi be plank yaptım süresi kısa tabi malesef.
Karabuğday bana yaramıyo heralde yedikten üç saat sonra midem kazınıyor beni tok tutmadı yani. Ama haşladığım miktar daha bitmedi öğlen yiyip sonrasında bir öğün daha yenebilir.

Kahvaltımda iki yumurta zeytin dereotu ve yarım ton balıklı sandviç var. Baget ufak olsa da ekmeği bırakamadım hala. Akşamı da çok erkene alamadım henüz. Ama olacak...

Evet ölçülerimi aldım sabah. Kilo 58.9 basen 99 göbek 90 bel 75 cm. Çok genişledim bir üç yıl önceye göre. Eee o zamanki hurmalar gün gelir tırmalar demişler. Yürüyüşü dahada artıracağım iştah var çünkü. Mide zamanla küçülür. Yalnız kahvaltıdan yarım saat sonra karbonatlı su tokluk veriyor sanki. Bir de bol yeşil çay...

Selam
Kahvaltıda lorlu salata ve rendelenmiş pancar yedim iki zeytin az menemen. Menemeni bitiremedim. Sanırım salata çok kesiyor. Artırarak devam. Ama akşam 10 da bi koçan haşlanmış mısır ve birkaç kaşık yoğurt yedim. Malesef... yoğurtta iştah kesiyor.

Evet tam beni anlatmissin 59 kiloyim hedef 53 5 kilo vermistim zaten simdi 6 kilo daha istiyorum

X