Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

If moda oldu. Bende işe yarıyor. Kahvaltı yapmamaya alışırsın. Bende çok seviyorum kahvaltıyı. Ama öğlene kadar akşamdan da toksan eğer su kahve bitki çayı derken geçiyor. Kahvaltıda fazla karbonhidrat alabiliyoruz bazen.

Haftasonlarını çok seviyorum coştukça coştum dünden beri. Ama harekette vardı yani cam silmesi tül perde yıkaması gibi. Fazla oturamadım. Neyse..
Yarında 1 nisan. Herşeyi yine bıraksam diyorum. Un tuz şeker meyve... nisan sonu hedefime ulaşırım böylece...

Merhaba
Yeni bir ay ve yeni bir hafta.
Oruç günüm . Sadece su ile devam ediyorum. Düzensiz ve fazla yemek direkt bağırsak düzensizliği yapıyor. O yüzden bugün su yeşil çay be uzunca yürüyüşler.

Merhaba
Yeni bir ay ve yeni bir hafta.
Oruç günüm . Sadece su ile devam ediyorum. Düzensiz ve fazla yemek direkt bağırsak düzensizliği yapıyor. O yüzden bugün su yeşil çay be uzunca yürüyüşler.

hiç birşey yemeyecemisin koko
bende ife başladım sabah 6-7 öglen 1-2 arası öglen yemekten sonra orucum

2,5 ayda baya eksi getriri bana diye umuyorum

Sabah öyle başladım ama olmadı.
Kötü geçti ayarsızım bugün... Oruç yapmayacağım artık dirayetimi kaybettim nedense.
11 kahvaltı 4 ikinci öğün olacak şekilde planlıyorum.

Saat 4 itibariyle günü kapattık. Sebze çorbası turşu yoğurt. Sebzelerde de karbonh çok var. Fazla oldu turşu falan... tuz sadece turşu ve zeytinde vardı. İyice alıştım tuzsuza. Oruç tuttukça şekerden abur cuburdan da uzaklaşıyorum aslında. Yani tuhaf geliyor tadları yapay.
Devam ederim belki . Bugün daha iyiyim.

Kokomel canım sen çok az yiyorsun gibi geliyor bana , bende sabah 7
Öğlen 1 gibi yiyorum ve sonrası sabaha kadar oruç ama sen çok az besleniyorsun
Ben çok sağlam yiyorum

Kilom 55.8
Bu hafta yaptıklarımı düşününce çok iyi. En azından almamışım. Hala disipline girmedim ama bu hafta geçsin diyorum artık.
Cumarteside okul gezisi var. 24 saat dışarlardayım. Bakalım...

Dün oruçlu geçti.
Şimdi kahvaltı ediyorum. Lorlu salata yarım yumurta üç kiraz domates bir ceviz.
Bunlar 200 kalori ediyor. Bir de kalori saymayı yapayım. Hergün aynı değilde zigzag yöntemiyle beraber. Mesela dün sıfırdı bugün 750 yarın 1100 gibi...

Bir gününü yazabilir misin örnek olarak

bak mesela dünü yazayım sana

sabah 2 tk yag +1 incir (kabızlık için )

kahvaltı
1 yumurta
2 wasa
bol peynir
7-8 zeytin
domates-salatalık-biber

öglen
4-5 yemek kş kavurma
1 mercimek çorba
salata
1 kase yogurt

sonra finito ben iş yerinde yiyorum yemegi
ev yemegi yapıyor bir abla var

Son öğün şimdi.
Yoğurt 2 çilek 10 zeytin ve yeşil mercimek salatası.
Sabah dahil toplam 780 kalori.
Sabah 120 dak. Yürüyüşüm var. Akşamda çıkacağım bir saat daha olur.

Dün yürüyüş 3 saat. 1 saatte basket oynadım çocuklarla. Akşam çekirdek çitledim. Dünkü kalori 1000 oldu.
Bugün kahvaltım. Lorlu yumurta kaynamış bir adet yumurta zeytin yeşillik. 300 kalori.

X