Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Yeni hafta yeni umutlar.
Sabah zerdeçallı naneli yoğurt yeşilçay.biraz önce pul biberli yoğurt ve çiğ badem. Şimdilik bu kadar bugün. Devamında çorba olur belki salata da.

Merhaba
Dünkü yoğurtlar çok iyi geldi. Hem acıkmadım hemde iştah kesti. Belki çorbadandır kelle paça idi. Sonuçta 4 ten sonra birşey yemedim. Yaklaşık bir litre yeşil çay içtim ve karbonatlı suda içtim.
Şimdi kahve içiyorum. Spora gideceğim.

Öğlen koca bir tabak yoğurt ve havuç. Biraz önce de çorba ve çokça salata yedim. Kahve ile bir tane keçi boynuzu da sondu. Yirmi saat bişey yememişim. Güzel valla aralıkları açmak lazım. Hadi bakalım

Dünden beri açım. Bi tas salatanın hiç faydası olmadı. Akşam kıvrandım.
Şimdide kahvaltı olarak bir yumurta yarım muz üç ceviz ve bal yedim.
Ve yürüyüşe.

Son öğün saat 4 te. Biraz ziyafet gibi oldu valla. Ne hikmetse dünden beri hep açım yani duygu olarak değil bu resmen midem boş gibi. O yüzden abarttım sanırım.
Tek yumurtalı pırasa kavurması bir kase etli nohut dereotu ve malesef ekmek. Yine de tokluk yok karnımda. Garip hissediyorum. Acaba bunu yapan ne; yeşilçay mı ingiliz karbonatı mı yoksa sabahları yuttuğum tere tohumumu.
Şimdi yürüyüşe çıkacağım sanırım.

Bugünde sadece su içilecek. Dayanabilirsem yarın sabaha kadar. Su orucu yapanlara özendim diyelim. Çay kahvede az olmak kaydıyla içerim. Ama bol su.

Bu saate kadar iki kahve adaçayı ıhlamur ve su içtim
Yatıyorum nezle ile kalktım bugün umarım yarına geçer.

58.2
Buna da şükür. 3-4 günde anca bu kadar olur. Ama karnı çok indi geçen haftasonuna göre epeyce su attım.
Dünde yürüyemedim. Grip oldum çok ağır değil ama halsizlik var. Sanırım bugünde yürümem.

Hafta sonu yemekle geçti. Çoluk çocuk bir araya gelince abartıyoruz malesef. Moralim bozuk o yüzden . Nasıl toparlayacağım ya. Yine başa hep başa...

Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 kaşık lor domates deteotu bir parmak dil peyniri ve azcık ananas yedim. Toplaö 300 kalori civarı.
Bacak ve karın için bölgesel hareket yapmam gerek. İç bacaklar birbirine yapışiyor ve çok gevşek. Haftada üç dört yatmadan yapıcam bişeyler....

Arada yarım kase zerdeçallı yoğurt. Beşte tavuk ve salata yedim. Bugün 90 dakika yürüyüş ve az da karın ile bacak hareketi yaptım. Yeşilçay ve karbonatlı suda ok. Hergün böyle olsa iki ay falan zaten hedefime ulaşırım.

Bi lokmada tost ekmeği vardı. Ekmeki ekleyince 200 kaloriye çıktı. Sonraki öğünde karnabahar kısırı dünden kalan biraz tavuk ve kefir olacak galiba.
Spor yarım saat yürüyüş yarım saat bisiklet.

Son öğün 4 te yendi. Gerçekleşen duruma bakalım koca tabak karnabahar yarım elma avuçiçi kadar ekşi maya ev ekmeği bir kaşık baharatlı lor ve bir muska börek.
Toplam bugün 650 kalori hesapladım.
Kalori düşük ama karbonhidratı yüksek bir öğün oldu.

Yürüyüş ve bisiklet yapıldı.
İkinci öğün kefir kırmızı pancarlı salata ezogelin.
Sabah ile beraber 650 kalori oluyormuş.

Günaydın.
Kilom aynı. Özel günler geldi çattı ondan sanırım. Bu dönemde bi damacana su içsende illa şişlik oluyor. Yüzüğü zor çıkarmamdan belli zaten.
Tatlı değilde biraz ekmek hamur vs istiyor canım. Dün soslu mısır yedim ve tuxlu çekirdek.
Sabah ise yarım baget içine kaşar soktum bir kase yoğurt zerdeçallı ve kuru kayısılı...Yulaf ezmesi alsam mı. Geçen sene almış ve sene sonunda çöpe atmıştımda. Yiyemiyorum ben onları çia falan garip geliyor. Zaten hiç tok tutmaz beni bunlar nedense.
Yulaf kepeği olabilir belki...

Sporum aynı yine . Birazdan salonda yürüyüş ve bisiklet. Yani hiç aksatmam. Hava iyiyse mutlaka dışarda da yürürüm. Aralıktan beri böyle olmasına rağmen yerimde saymam ilginç değil mi? Düzenli ekmekte yemem hele makarna pilav çok seyrek yerim. Bilemedim ki.Heralde çok yiyorum porsiyonlar büyük...Bazen diyorum kısıtlama ,herşeyden bir iki lokma ye minumum.Olmuyor tabi. Bari diyorum bir liste takip ediyim. O da haftasonu illa bozuluyor. Şaşkınım yani.
Ama pazartesi forumlardan okuduğum şahane rus diyetine başlayacağım. İnşallah sonuç verir. Sonra da yoğurt diyeti.. Sadece layt yoğurt yiyerek çok güzel kilolar vermişler.

X