• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İyi geceler arkadaşlar, kandiliniz kutlu olsun.
Eşim hasta erkenden yatıyor çocuklar bana kaldı ödevdi, uyutma, masal anlatma, küçük olan özellikle yatak deyince birşeyler yemek içmek istiyor yatıyor kefir istiyor.
Çarşamba günü menüm;
Kahvaltı; yulaf ezmeli, keten tohumlu yoğurt

Kahve

1 elma

Akşam; 1 kase çorba, makarna, yoğurt ve buharda pişmiş karnabahar, brokoli ve havuç 1 er parça

Çay ve leblebi

Su 1,5 litre

Bugünkü menüm
Kahvaltı aynı

Kahve

1 elma

Akşam; makarna ve yoğurt

Su 2,5 litre
Adım 10 bini geçti ama koşu bandında saatim doğru saymıyor 65 dk tempolu yürüdüm, dışarıda da yürüdüm o yüzden 12’den sonra tamamladım
1 günlük cezamı da çektim 3 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_2836.webp
    IMG_2836.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2837.webp
    IMG_2837.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
İyi geceler arkadaşlar, kandiliniz kutlu olsun.
Eşim hasta erkenden yatıyor çocuklar bana kaldı ödevdi, uyutma, masal anlatma, küçük olan özellikle yatak deyince birşeyler yemek içmek istiyor yatıyor kefir istiyor.
Çarşamba günü menüm;
Kahvaltı; yulaf ezmeli, keten tohumlu yoğurt

Kahve

1 elma

Akşam; 1 kase çorba, makarna, yoğurt ve buharda pişmiş karnabahar, brokoli ve havuç 1 er parça

Çay ve leblebi

Su 1,5 litre

Bugünkü menüm
Kahvaltı aynı

Kahve

1 elma

Akşam; makarna ve yoğurt

Su 2,5 litre
Adım 10 bini geçti ama koşu bandında saatim doğru saymıyor 65 dk tempolu yürüdüm, dışarıda da yürüdüm o yüzden 12’den sonra tamamladım
1 günlük cezamı da çektim 3 gün kaldı
Tamamdır canım kaldı 3

Selam kızlar kusura bakmayın menüyü geç yazıyorum yine 🙈 Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Dün oruçluydum. Perşembe menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir, 2 ceviz, yarım bardak süt, 1dilim tambuğday ekmek, roka

İftar
Yarım kase tarhana çorbası, 4-5yk fırında kıymalı karnabahar, yoğurt

Ara: biraz diyet dışı oldu 🙈
Su:1,5lt
Spor yok

İyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
Sebzeli, yulaflı omlet , 1 küçük parça peynir, 4 siyah zeytin, 1 ceviz, roka

Ara: 1kare.. + kahve

Akşam
Fırında karnabahar yemeği + yoğurt

Su: 1,5-2lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• D752D248-213F-42C6-9EE8-3062235B51D5.webp
    D752D248-213F-42C6-9EE8-3062235B51D5.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39
Selam kizlar yorgunluktan meden menümü yazayım 🥲
12 ocak cuma menüm
Sabah t.b ekmeğinden tost çay
Aralarda çay içtim
Akşam 7-8 minik balık
1 parça et yedim 🙈
Nasıl karıştırdın diye sormayın yedim 😁
Şimdi çay içiyorum
Su 1 lt adım 5000 ama duvar sildim yarında büyük temizlik var nolur cezamdan sayın 3 gün büyük ev temizliği yapicam

Selam kizlar yorgunluktan meden menümü yazayım 🥲
12 ocak cuma menüm
Sabah t.b ekmeğinden tost çay
Aralarda çay içtim
Akşam 7-8 minik balık
1 parça et yedim 🙈
Nasıl karıştırdın diye sormayın yedim 😁
Şimdi çay içiyorum
Su 1 lt adım 5000 ama duvar sildim yarında büyük temizlik var nolur cezamdan sayın 3 gün büyük ev temizliği yapicam
Büyük temizlikte de insan baya efor harciyo cidden bi gun diyet disindan cezan vardi zaten bence sayabiliriz Chocolita Chocolita

Selam kızlar kusura bakmayın menüyü geç yazıyorum yine 🙈 Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Dün oruçluydum. Perşembe menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir, 2 ceviz, yarım bardak süt, 1dilim tambuğday ekmek, roka

İftar
Yarım kase tarhana çorbası, 4-5yk fırında kıymalı karnabahar, yoğurt

Ara: biraz diyet dışı oldu 🙈
Su:1,5lt
Spor yok
Ne kadar diyet dışı oldu canım 100 kalori üzerinde mi?

Çarşamba günü günüm var hemde bende 🥲
Evi yeniden inşa etmeye başladım sonra yemekler hazırlanacak o kadar büyük ise kalkistim canım çıktı 🙈
Neyse iyi tarafından bakayım sonrasında evim mis gibi olacak 😂
Ah bu biz misafir gelmeden önce temizle sil şupur misafir gidince tekrar sil şupur temizle 🤭nasıl bir dongudeyiz böyle

Çarşamba günü günüm var hemde bende 🥲
Evi yeniden inşa etmeye başladım sonra yemekler hazırlanacak o kadar büyük ise kalkistim canım çıktı 🙈
Neyse iyi tarafından bakayım sonrasında evim mis gibi olacak 😂
Çok yorma kendini Cemoş, ben 10 günde temizledim evi günde 1-2 odanın camını sildim ara verdim, balkon yıkadım falan.

Ah bu biz misafir gelmeden önce temizle sil şupur misafir gidince tekrar sil şupur temizle 🤭nasıl bir dongudeyiz böyle
Benim çevremde pandemidem sonra bu davetler o kadar çok azaldı ki hatta bitti kalmadı. Eskiden sık sık birileri davet eder giderdik, sonra biz davet ederdik bir sirkülasyon vardı şimdi bir rehavet oluştu insanlarda.

Benim çevremde pandemidem sonra bu davetler o kadar çok azaldı ki hatta bitti kalmadı. Eskiden sık sık birileri davet eder giderdik, sonra biz davet ederdik bir sirkülasyon vardı şimdi bir rehavet oluştu insanlarda.
Şimdi herşey sunumculuga döndü. Misafir ağırlamak heleki bu ekonomide çoğuna yük geliyor bence. Böyle anlaşıp gün gibi ayarlamazsan da birbirinin evine gitmen ancak bayramda falan oda denkgelirse.
Bizimde var teyze kızları ,gelinleri,kardeşlerim annemle bir günümüz ve severekte toplaniyoruz yoksa uzaklaşıp gidiliyor.
Ah ahh eskiler derdi büyüklerimiz sanırım bizde o kıvama geliyoruz☺️

Back
X