- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftasonu bende demiştim cemosun işleri olduğu için ama pazar günü alabileceğini söyledi kendisi devam etti canım. Ha o ha ben deyip yeniden bilgilendirme yapmadım bende. Sen yine de menü paylaşırken cemoosu mutlaka etiketleben hergün menü paylaşımı yaptım canım. senle cho arasında bi kopukluk oluyor sanırım. choco yu etiketledim. haftasonu ondaymış
Grup yıldızı belli oldu gibi. Ama dur bakalımGünaydın kızlaar, güzel ve mutlu bir hafta diliyorum
Geçen hafta 64 kg
Bu hafta 61,7 kg
- 2,3 kg
Eki Görüntüle 3325782
Az kalmış ama 69 terk edilmek üzereGünaydın
Ayy su 69 un kapisinda 3 haftadir dolaniyorum.bir kurtulamadım.
-0.700 verdim.
Cemoos Ve
Chocolita
Eki Görüntüle 3325839
Canım bu hafta regl dönemi girenler oldu, aldığımız haberler dolayısıyla yine bir motivasyon kaybı yasayanlarimiz oldu. Olayimiz da tamamen psikolojik olduğu için bazen böyle düşüşler yaşanabilir. Karamsarlığa kapılma. Ben bugün başlamış sayıyorum kendimi. Dün cumhuriyet bayramından sonrada ikinci perde açılmış gibi hissediyorumyine çok güzel kilolar verilmiştebrik ediyorum kızlar hepinizi.
bende napayım işte kendim veremedim üstüne bide aldımya girip girip verenlerin kilolarına bakıyorum belki utanırım diye![]()
Bence hiç moralini bozma G Goklerce Kimi zaman az, kimi zaman daha çok kilo verebiliyoruz. ekside olman çok iyi. Tebrik ederim.Günaydın kizlarsabah sis sis tartilanlarda ben de varım
gece hiç uyuyamadım çok sinir oldum kendime uyuyamadigim için
Geçen hafta:71.6
Bugün :71.3
Fark :-300 Gr
Bence çok kötü kilo vermem çok yavaş sinir oluyorumCemoos
Chocolita Eki Görüntüle 3325832
Önümüzdeki hafta çok iyi olacak, ekside olacaksın inşallahyine çok güzel kilolar verilmiştebrik ediyorum kızlar hepinizi.
bende napayım işte kendim veremedim üstüne bide aldımya girip girip verenlerin kilolarına bakıyorum belki utanırım diye![]()
Bence -700 gram çok iyi. Moralini bozma emi?Günaydın
-0.700 verdim.
Cemoos Ve
Chocolita
Eki Görüntüle 3325839
Ne güzel eksi desin Leylak
Tebrikler canım
Süper eksi canım tebriklerGünaydin
Gecen hafta 75,3
Bu hafta 74
Ama sanki ucundan 73,9
Tartimin temizlenmesi lazimmis
Eki Görüntüle 3325771
Allah'ım bu nasıl eksidir böyle maşallahGünaydın kızlaar, güzel ve mutlu bir hafta diliyorum
Geçen hafta 64 kg
Bu hafta 61,7 kg
- 2,3 kg
Eki Görüntüle 3325782
Tebrikler deniz onemsemedigin eksi bu mu maşallahTartımı atmayı unutmuşum
geçen hafta: 70.5
bugün : 69.7
fark :800 g
daha önce de dediğim gibi spor olmadığı için önemsemiyorum açıkçası.
Sporumu yapabilirsem haftaya bomba gibi gelicem inşallah![]()
Tebrikler canımGunaydin kizlar
Gecen hafta 64.8
By hafta 63.9
-900 gr.
Hepsi gecen haftanin regl odemi oldugu icin ben de emin degilim sevinsem mi uzulsem mi
Haftaya hedef 63.5
Eki Görüntüle 3325827
En azından artı değilsin canımGeçen haftaki kilomu korumusum. Regl haftası![]()
Ya geçmiş olsun canım . Çabucak toparla inssCovid belirtilerim var, gecen hafta zaten ofiste bir suru kisi hasta bildirimi yapmisti, sira bana geldi demek![]()
Olsun canım en azından artı değilsin e sabitte değilsin tebrikler canımGünaydın kizlarsabah sis sis tartilanlarda ben de varım
gece hiç uyuyamadım çok sinir oldum kendime uyuyamadigim için
Geçen hafta:71.6
Bugün :71.3
Fark :-300 Gr
Bence çok kötü kilo vermem çok yavaş sinir oluyorumCemoos
Chocolita Eki Görüntüle 3325832
Regl yakınsa ondandır canım.haftaya güzel eksi gelirSelamlar gecen haftayla arada -100 gram var. Regl de yaklaştı umarım topluca gider…Cemoos
Chocolita Eki Görüntüle 3325831
Tebrikler canım güzel eksiGünaydın
-0.700 verdim.
Cemoos Ve
Chocolita
Eki Görüntüle 3325839
600 Gr eksi süper canım daha ne olsunGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 3325840
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark 600
Stres mi bilmiyorum 2hafta önce 75.8 burda diyetisyende 75.6
Pek mutlu olamadım
Persembe diyetisyen kontrolüm var
3 günü hafif besleneyim ödem varsada gider inş
Gidecek canım illaki gidecek
eksiyi önemsememek değil de sporla vermeyince gerçek eksi olduğunu düşünmüyorum. yağı spor yakıyor bende gibi hissediyorum. yoksa spor yapıp versem o kadar severdimNe güzel eksi desin Leylak
Tebrikler canım
Süper eksi canım tebrikler
Allah'ım bu nasıl eksidir böyle maşallah
Tebrikler deniz onemsemedigin eksi bu mu maşallah
Tebrikler canım
En azından artı değilsin canım
Ya geçmiş olsun canım . Çabucak toparla inss
Olsun canım en azından artı değilsin e sabitte değilsin tebrikler canım
Regl yakınsa ondandır canım.haftaya güzel eksi gelir
Tebrikler canım güzel eksi
600 Gr eksi süper canım daha ne olsun
Gidecek canım illaki gidecek![]()
En azından korumussun canımMerhabalar
Geçen haftaki kilom ile aynıyım.
98,9 kg
Takıldım kaldım bu kiloda eyvah.
Geçtiğimiz hafta bağırsak enfeksiyonu çok halsiz bıraktı, 2 gün de yattım evde raporlu,
az yesem de eğer yürüyemezsem benden gitmiyor kilolar.
Bu hafta 98,9 kg direncini kırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımChocolita
Cemoos
(İyi ki daha geç tartılmışım, sabah 07:18'de tartıda 99,3 kg idim, şu an 98,9 kg çıktım. -400 gram şişlik indi.)
Sıkı sarılacağım diyete ve yürüyüşe.
Bu arada kilo veremediğim için haftanın 3 günü 10000 paylaşımı yapmalıyım, değil mi?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Sevgiler.![]()
En azından korumussun canımEvet kimin bundan cezasi var bugün yazarız. Ama tartı fotosuyla almamız gerekiyor çekme şansın yok mu?
Merhabalar
Geçen haftaki kilom ile aynıyım.
98,9 kg
Takıldım kaldım bu kiloda eyvah.
Geçtiğimiz hafta bağırsak enfeksiyonu çok halsiz bıraktı, 2 gün de yattım evde raporlu,
az yesem de eğer yürüyemezsem benden gitmiyor kilolar.
Bu hafta 98,9 kg direncini kırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımChocolita
Cemoos
(İyi ki daha geç tartılmışım, sabah 07:18'de tartıda 99,3 kg idim, şu an 98,9 kg çıktım. -400 gram şişlik indi.)
Sıkı sarılacağım diyete ve yürüyüşe.
Bu arada kilo veremediğim için haftanın 3 günü 10000 paylaşımı yapmalıyım, değil mi?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Sevgiler.![]()
Kız ben paylaştım ya son 3 gunMinik Duduklu Tencere minik bir gün cezalı bir gün de menü paylaşımı yok.
Cemoos 2 gün cezalı uyarı aldı.
Deenniizz 3 gün düzenli menü bildirimi yok.
1 gün cezalı,ikinci cezadan uyarı aldı.
baltasar ikinci cezadan uyarı aldı
Deniz rahatsız olduğu için cezalarını erteledik ama önümüzdeki hafta en riskli o şuanda dikkat et canım bu hafta kendini hazırla.
Bir gün menü paylaşımı yapmayanları dikkate almadım ama sürekli olmazsa sevinirim.