Çok geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar
Menu
Sabah
2 dilim yumurtali ekmek, peynir, zeytin salata
Ogle
Protein tozu, sut ve meyve
Aksam
Bolonez soslu kepekli makarna
Haslama brokoli
Bogazim cok kotu, kirigim da,
Belki iyi gelir diye aralarda 70 kalorilik diyet disi seyler
Spor ve adim yok.
1550 kalori toplam
Cemoos
Tebrikler kizlarGünaydin
Gecen hafta 75,3
Bu hafta 74
Ama sanki ucundan 73,9
Tartimin temizlenmesi lazimmis
Eki Görüntüle 3325771
ben hergün menü paylaşımı yaptım canım. senle cho arasında bi kopukluk oluyor sanırım. choco yu etiketledim. haftasonu ondaymışMinik Duduklu Tencere minik bir gün cezalı bir gün de menü paylaşımı yok.
Cemoos 2 gün cezalı uyarı aldı.
Deenniizz 3 gün düzenli menü bildirimi yok.
1 gün cezalı,ikinci cezadan uyarı aldı.
baltasar ikinci cezadan uyarı aldı
Deniz rahatsız olduğu için cezalarını erteledik ama önümüzdeki hafta en riskli o şuanda dikkat et canım bu hafta kendini hazırla.
Bir gün menü paylaşımı yapmayanları dikkate almadım ama sürekli olmazsa sevinirim.
o saate kadar hiçbir şey yiyip içmeyecek misinTartıyı yüklendim işyerime götürüyorum.Deneyeyim bir bakalım.
Öğlearasında tartılacağım, hiç kolay olmayacak wc'de gazete üstünde kıyafetleri çıkarıp, giymek.
Öğlen 12:00-12:30 arası tartılırım.
Öğlen tartılamazsam bu sabahki 07:18 tartı sonucunu paylaşırım.
canım sen pazar gecesi tartılıyorsun ya o da tartını etkiliyor bence. pazar sabahları tartıl aç karna. o daha mantıklı diye düşünüyorum
tebrik ediyorum canım ama bu tartılar çok güvenilir değil aslında. dijital edinsen daha sağlıklı olur gibi. saçma bi sapma olursa canın sıkılırGünaydin
Gecen hafta 75,3
Bu hafta 74
Ama sanki ucundan 73,9
Tartimin temizlenmesi lazimmis
Eki Görüntüle 3325771
12:00'ye kadar açımo saate kadar hiçbir şey yiyip içmeyecek misin
Yok pazar sabahi tartilip sonucunu gece atiyorum siz de pazartesi sabah atmisim gibi olsun diyecanım sen pazar gecesi tartılıyorsun ya o da tartını etkiliyor bence. pazar sabahları tartıl aç karna. o daha mantıklı diye düşünüyorum
tebrik ediyorum canım ama bu tartılar çok güvenilir değil aslında. dijital edinsen daha sağlıklı olur gibi. saçma bi sapma olursa canın sıkılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?