Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok geçmiş olsun Alys

Bu haftanın raporunu aldım kızlar açıkçası ben memnun değilim.
Öncelikle menüler düzgün değil buraya vakit ayırıp yazan arkadaşlara haksızlık oluyor buna dikkat edelim artık.
Bir kez kaçamak yapan mutlaka ikinciyi de yapmış bu bizi bir hafta geriye götürür buna da dikkat edelim.
Cezalar 24 saatte tamamlanır hastalık vb durumlarda esneklik oluyor buna da dikkat edelim.
Eğer böyle devam ederse önümüzdeki hafta sonunda en az 2-3 diskalifiye görürüz uyarmadı demeyin.
Az sonra detaylı yazicam nicklerle ama genel durum budur.

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. minik bir gün cezalı bir gün de menü paylaşımı yok.
Cemoos 2 gün cezalı uyarı aldı.
Deenniizz 3 gün düzenli menü bildirimi yok.
1 gün cezalı,ikinci cezadan uyarı aldı.
baltasar ikinci cezadan uyarı aldı

Deniz rahatsız olduğu için cezalarını erteledik ama önümüzdeki hafta en riskli o şuanda dikkat et canım bu hafta kendini hazırla.

Bir gün menü paylaşımı yapmayanları dikkate almadım ama sürekli olmazsa sevinirim.

Son düzenleme:
Hanımlar son öğünü yedikten sonra,çay faslında yada uyumadan beş dakika önce menüleri paylaşırsanız daha sağlıklı olur.
Gece listeye ekliyorum zaten eksik yada karışıklık olmaz.
Pazartesi sabahları aç iken öğlen olmadan tartı fotosu atmayı unutmayın.
Birinciler özelden choya tartı gönderiyor sürpriz olsun diye.
Yarın umarım yüzümüz güler hepimiz mutlu oluruz iyi geceler

Sabah işe gitmeden evvel, en erken 06:30 gibi kalkıp, en geç saat 7:15 gibi tartılmış olmam gerekiyor.
Maalesef gün içinde tartılma veya 1 saat sonra şansım da yok.
Ben de hiç sevmiyorum şiş şiş tartılmayı Arrietty_
Tartıya en az 200-300 gram artı olarak yansıyor. Hafta sonu tartılarımdan biliyorum.
Daha geç saatte tartılabilenler çok şanslı.

ben hergün menü paylaşımı yaptım canım. senle cho arasında bi kopukluk oluyor sanırım. choco yu etiketledim. haftasonu ondaymış

Selam kizlar herkese günaydın
Kilo bildirimi yapiyorum malesef 1.400 gr artidayim. Kendimi kötü hissediyorum size karşı çünkü kimsenin motivasyonunu dusurmek istemem. Bu hafta son sans veriyorum burda kendime eger veremezsem adaya veda edeceğim. Aslinda diyet dışı beslenmedim cok fazla ama diyette yapmadim bu hafta. Sporda yapmadim. Ama benim bünyem boyle makesef normal yemeye gectigimde direk kilo aliyorum.
Bu sabah 5.30 da kaltim 30 dk tk500 videomu yaptim. Bugün sivi beslenip tüm odemi atmak istiyorum. Yanima sehriye corbasi aldim ogle için. Aksam icinde milk shake hazirladim yanima tum gun sadece sivi beslenecegim.
Gecen hafta 57.05
Bu hafta 58.4
Cemoos
Chocolita
Kizlar ceza varsa raziyim tum haftayi sporla geciricem zaten

Eklentiler

• 20231030_053756.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 31
o saate kadar hiçbir şey yiyip içmeyecek misin

30 Ekim Pazartesi Tarti bildirimi
Gecen hafta 80.300
Bu hafta 80.00
Fark -300 gr
Cemoos Chocolita
canım sen pazar gecesi tartılıyorsun ya o da tartını etkiliyor bence. pazar sabahları tartıl aç karna. o daha mantıklı diye düşünüyorum
Gunaydin

Gecen hafta: 86,5
Bu hafta: 86,0
Hedef: 85,0

Chocolita
Cemoos

Günaydin
Gecen hafta 75,3
Bu hafta 74

Ama sanki ucundan 73,9
Tartimin temizlenmesi lazimmis
Eki Görüntüle 3325771
tebrik ediyorum canım ama bu tartılar çok güvenilir değil aslında. dijital edinsen daha sağlıklı olur gibi. saçma bi sapma olursa canın sıkılır

o saate kadar hiçbir şey yiyip içmeyecek misin
12:00'ye kadar açım
Her Pazartesi servise yetişmek için apar topar tartılıyordum.
Bi de böyle yapayım dedim.
Bu arada karnabahar ödem ve tartıda + yapabiliyormuş. Dün akşam haşlanmış karnabahar yedikten sonra gördüm, şaşırdım.

Son düzenleme:
Yok pazar sabahi tartilip sonucunu gece atiyorum siz de pazartesi sabah atmisim gibi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…