- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
1000 Yeme zatenKizlar 1000 kalorilik liste hazirlayayim dedim bir turlu tutturamadim en az 1300 oldunormalde gun icinde yediklerim 1500 1600 civari simdi onunla gram gram verdigime gore 1000 e inmem gerek ama 1000 i mental olarak kabullenemiyorum midem nasil kabullensin insan evladi o kadar az yer mi yaw
İyiyimNasılsınız hanımlar
Yarın tartı günümüz ben biraz yoğunum ama gece burada olurum inşallah
TanistirayimKizlar 1000 kalorilik liste hazirlayayim dedim bir turlu tutturamadim en az 1300 oldunormalde gun icinde yediklerim 1500 1600 civari simdi onunla gram gram verdigime gore 1000 e inmem gerek ama 1000 i mental olarak kabullenemiyorum midem nasil kabullensin insan evladi o kadar az yer mi yaw
Sakin bir pazar geciriyorum bende. Bol kitap okumali.Nasılsınız hanımlar
Yarın tartı günümüz ben biraz yoğunum ama gece burada olurum inşallah
Yavrum sen kalori saymasini yanlismi yapiyon acaba?? Dolu dolu yiyip nasil 658 oluyo yaw. Tum gun salatalikmi yiyon napiyonKizim 1 gun oyle oldu
Gerci bugunde dolu dolu yedim 658 kalorideyim
Ne yicem ben aksama da kalorim dolsun
Ahaha yok kalorisi dusuk ama doyurucuYavrum sen kalori saymasini yanlismi yapiyon acaba?? Dolu dolu yiyip nasil 658 oluyo yaw. Tum gun salatalikmi yiyon napiyon
doğru safranbolu da güzel ama ben taze AfyocuyumSafranbolu lokumundan başkasını tanımam, onu yemeyen lokum yedim demesin. Ah ah zamanında kıymetini bilemedik.
Gecmis olsunIyi aksamlar kizlar
Menu
Sabah
2 dilim yumurtali ekmek, peynir, zeytin salata
Ogle
Protein tozu, sut ve meyve
Aksam
Bolonez soslu kepekli makarna
Haslama brokoli
Bogazim cok kotu, kirigim da,
Belki iyi gelir diye aralarda 70 kalorilik diyet disi seyler
Spor ve adim yok.
1550 kalori toplam
Cemoos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?