Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Alys Alys gel akil ver bana
Yarin protein+yesillik tarzi mi besleneyim
Bu haftam guzel gecti Amma velakin bugun ara ogunler canimi skti. Bide hem Nohut hem fasulye yedim bu hafta 😂 normalde hic ayni hafta iki cesit baklagil yemezdim

Ye kiz, baklagil iyidir, bol protein iste, tabi porsiyonu kucuk tutmak gaz icin gerekebilir ahahah

Ben de yarin ne yapsam bilmiyorum, muhtemelen balikli ya da kiymali kepekli makarna yapip, makarnayi olcup koyucam kendime. Cocuklara normal makarna yaparim. Sen makarna yemezsin ama.

Bu aralar benim de hic mutfaga girip yemek yapasim yok, o yuzden aklima fikir gelmiyor.

Kiymali kapuska falan yapabilirsin.yogurt ve aci biberle 😋 tam kis ve de tam diyet yemegi 🤩
Ben kirmizi lahana tursusu yaptim, onun olmasini bekliyorum, sonra her gun tursu yicem 🤣🤣🤣

Adim 17 k oldu, daha da gezecegim seyleri gezemedim, ama hamlasimiz ya, deli yorgunum suan, cocuklarin da pili bitti, eve geldigimiz gibi uyudular.

IMG_1840.jpeg

Ye kiz, baklagil iyidir, bol protein iste, tabi porsiyonu kucuk tutmak gaz icin gerekebilir ahahah

Ben de yarin ne yapsam bilmiyorum, muhtemelen balikli ya da kiymali kepekli makarna yapip, makarnayi olcup koyucam kendime. Cocuklara normal makarna yaparim. Sen makarna yemezsin ama.

Bu aralar benim de hic mutfaga girip yemek yapasim yok, o yuzden aklima fikir gelmiyor.

Kiymali kapuska falan yapabilirsin.yogurt ve aci biberle 😋 tam kis ve de tam diyet yemegi 🤩
Ben kirmizi lahana tursusu yaptim, onun olmasini bekliyorum, sonra her gun tursu yicem 🤣🤣🤣
Haslanmis Dana ettim var yarin icin 😂
Birde evdekilere firinda mucver boregi yapacagim.
Kendime kabak yogurt yapayim et Yanina
Lahanam yok 🥲

Sabahdan spor salonuna gidecegim Birde.

Tursu mu? Hey masallah. Ben denemeye cesaret edemem kurmayi.

İyi geceler kızlar, bugünkü menüm;

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta, 6-7 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, salatalık, havuç.

Filtre kahve

Akşam; mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ve salata.

Çay yanında kuru üzüm ve çiğ fındık. Diyet dışı sayılır mı? Adet oldum, karnım ağrıdı çayı o yüzden içtim.

Su 2 litre

Spor 9 bin adım. Cezamı da çekmiş oldum.
Diyet dışı değil canım abur cubur değil zaten ama kontrollü yemekte fayda var

Turşu çok su tutuyor ödem yapıyor yapıyor dikkat et 🤭
Ben çok seviyorum turşu da işte az az yiyorum artık eline sağlık 🌸

Lahanam yok 🥲

Ben de klasik tursu yapamiyorum, bu yaptigim uydurmasi, kisa surede oluyor, tutmasa da yeniyor 🤣

Lahanam yok 🥲

O zaman salata yakisir 😋

Yapan olsa da yesek

Ay ne tembellestim ben ya mutfakta 🙃

Kizlar merhaba yeni oturdum ama mutfakta dag gibi bulssik beni bekliyor .28 Eylul Cumartesi menume gelince
Cemoos Cemoos ben tek ogun beslendim bugun aksama bisey yemegi dusunmuyorum cunku diyet disi beslendim kalori olarak asiri olmasa da yasakli yiyecekler vardi daha dogrusu masum birsey yoktu misafir varken de cok sıkmadim acikcasi o yuzden yazmayayim .

28.10.23
10.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim TB ekmek, çeyrek simit, 1 YK biber sote, 1 ck bal, zeytin, peynir domates,

Sade kahve, 3 hurma, elma

18.30
5 YK et sote, 3 YK pilav,yoğurt,

Çay ile elma kurusu

Şu:1.5 lt
Adım sayım az görünüyor ama aşırı yoruldum ayaklarım sızlıyor, misafir vardı hep ayak üstü kaldım Cemoos Cemoos
Screenshot_2023-10-29-01-09-22-396_com.mi.android.globalminusscreen.jpg

28.10.23
10.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim TB ekmek, çeyrek simit, 1 YK biber sote, 1 ck bal, zeytin, peynir domates,

18.30

Çay ile elma kurusu

Adım sayım az görünüyor ama aşırı yoruldum ayaklarım sızlıyor, misafir vardı hep ayak üstü kaldım Cemoos Cemoos Eki Görüntüle 3325314
Misafir ağırlamak 10 bin adıma bedel bence.

28.10.23
10.30

18.30

Çay ile elma kurusu

Adım sayım az görünüyor ama aşırı yoruldum ayaklarım sızlıyor, misafir vardı hep ayak üstü kaldım Cemoos Cemoos Eki Görüntüle 3325314
G Goklerce misafir gününü ne güzel atlatmissin misafirin kahvaltiya gelmisti degil ni sadece simit yemissin o da ceyrek bence hasarsiz gecmis😅 ama yine de madem boyle guzel bir basari elde ettin aksamki pilavi esgeçerek günü taçlandirabilirdin😅

Cemoos Cemoos
28 ekim diyet beslendim
su içtim
hareket
dışardaydım ama spordan saymıyorum ben onları
ekstra spor yapmadım
yoksa günlük 7 bin adımın altına düşmüyorum ama dediğim gibi bende kardiyo olmadan işe yaramadığı için onları saymıyorum
dizim kaç gündür erken uydurduğum ve evde ekstra çok iş yapmadığım için düzelmeye başladı.
yarın bi denicem ama olmasa bile haftaya normal sporuma dönerim inşallah diye düşünüyorum 🙏
bu hafta spor olmadığından eksi gelebilirim ama beklediğim sonucu almam muhtemelen hayırlısı olsun napalım nasip

Bu arada 29 Ekime girdik
Bayramımız kutlu, vatanımız ve devletimiz ilelebet kalıcı olsun inşallah. Nice 100 yıllara 🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Eklentiler

• 3600ADCC-0AB6-49A0-A894-4589815F8860.jpeg
    3600ADCC-0AB6-49A0-A894-4589815F8860.jpeg
    178,3 KB · Görüntüleme: 21
Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 fincan kahve 2 gün kurusu
Öğle 3 yk fasulye
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam 1 tabak sebze yemeği 1 kase cacık 1 dilim tam buğday ekmeği salata
Ara 1 latte
Spor yok maalesef yani market alışveriş derken 10 bin adım oldu ama ben onu spordan saymıyorum. Pazartesi spora başlayacağım kaslarımı çok yormak istemiyorum.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
ne kadar dengeli ve güzel bir menü bayıldım🧿

28 Ekim Menü paylaşmayanlar

Melegimkorusun Melegimkorusun
incebellihatun incebellihatun
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
baltasar baltasar
S succulentt
Devitamini Devitamini
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Pembe Lotus Pembe Lotus

Cezalilar

Beyaz leylak Beyaz leylak ve Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy diyet dışı cezası 10.000
Cemoos Cemoos ve Berrfeelinda Berrfeelinda diyet dışı yiyeceğin adını verme 7.000 kızlar
Cemoos Cemoos
28 ekim diyet beslendim
su içtim
hareket
dışardaydım ama spordan saymıyorum ben onları
ekstra spor yapmadım
yoksa günlük 7 bin adımın altına düşmüyorum ama dediğim gibi bende kardiyo olmadan işe yaramadığı için onları saymıyorum
dizim kaç gündür erken uydurduğum ve evde ekstra çok iş yapmadığım için düzelmeye başladı.
yarın bi denicem ama olmasa bile haftaya normal sporuma dönerim inşallah diye düşünüyorum 🙏
bu hafta spor olmadığından eksi gelebilirim ama beklediğim sonucu almam muhtemelen hayırlısı olsun napalım nasip
yazdım ama seni etiketlemedim sadece cemile’yi etiketlemişim canım

Back