Tartımı atmıştım canımMissPeaceful canım senin tartı günün yarın doluyor uyarı alıcaksın bı uğra artık devamında diskalifiye biliyosun.
Maşallah lady spor baya iyi şu menüyü de detaylı yazsan miss
Pardon canım menü günün diyecektimTartımı atmıştım canım
Haksızlık ettiğimi düşünüyorum, çok daha aktif olan yedekler var. Onlarla inşallah devam edebilirsiniz böyleliklePardon canım menü günün diyecektim
Şimdi okudum çok üzüldüm emin misin
Çok geçmiş olsun bu ara çocuklar hep hasta inşallah ciddi bişey değildirHaksızlık ettiğimi düşünüyorum, çok daha aktif olan yedekler var. Onlarla inşallah devam edebilirsiniz böylelikle
Teşekkür ederim, bir kaç hafta sonra görüşürüz umarımÇok geçmiş olsun bu ara çocuklar hep hasta inşallah ciddi bişey değildir
Gelmek istedigin zaman gel müsait olunca yerin belli zaten nasıl rahat edeceksen öyle olsun.
Diyet beslendim yazsak oluyordu sanki boşuna sizi detaylara boğmayayım dedimMaşallah lady spor baya iyi şu menüyü de detaylı yazsan miss
Musait zamanında detaylı yazsan hem fikir sahibi oluruz bizde yerizDiyet beslendim yazsak oluyordu sanki boşuna sizi detaylara boğmayayım dedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği üstüne 1 tk labne
Ara 1 küçük boy latte
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
Öğle 1 küçük boy kefir 1 elma 6 badem
Ara 1 fincan türk kahvesi 8 badem 8 fındık
Akşam salata kabak yemeği yoğurt
Ara 1 küçük boy americano 1 küçük elma
Kolay gelsin canım iyi gecelerİyi geceler kızlar geçmişi olsun bitirdim aşırı yorgunum yarın da tempom olacak bi akrabaya gidicez hasta çocuklarına biraz beslenme için hamur işi yapıp götürecem fırsatım olursa yarın grsrz inşAllah
Tabii bundan sonra seve seve yazarımMusait zamanında detaylı yazsan hem fikir sahibi oluruz bizde yeriz
bak ne güzel menün varmış
Listeye ekledim
Çok geçmiş olsun canım. Sen bilirsin ne zaman hazır hissedersen bekliyoruzHaksızlık ettiğimi düşünüyorum, çok daha aktif olan yedekler var. Onlarla inşallah devam edebilirsiniz böylelikle
Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?