biz daha az ve sağlıklı nasıl beslenirizin kritiğini yapıyoruz pembişim lotusum. ay lotus çiçeği de geçen bölümde hasan can da baya olay oldu. seni görünce aklıma hep o geliyorBurası tehlikeli olmaya başladı kekler sucuklar
Cemoos kirbacini al gel bacim ben kaçıyorum uyumaya iyi geceler
Dur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradakini gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benimOlabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledimgerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin
Aynen kacamak yaparsan 10 bin ismini yazarsan 7 bin adim bir de bu ceza adimlari lanetli gibi spor yapmak icin yaptiginda tıkır tıkır 10 nin oluyor bu tamamlanmiyor bir turlu bi gariplik varAdını yazmak ciss yani
Hareketi severim de bilmediğim konudan ceza almayayim
Sana uyku haram ozamanDur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradaki gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benim
Yoo yoo ben bunu Kabul edemem. Ben cici beslendimBu gece hepinize ceza yazicam hah
Hakkindir kaptan ben cezaliysam herkes ceza alsınBu gece hepinize ceza yazicam hah
Konuya açıklama gelsin o zaman yavrumBu gece hepinize ceza yazicam hah
Sabah uykusunu feda ediyim diye düşündüm ben gece güzellik uykumdan fedakarlık yapamamSana uyku haram ozaman
Kiz sen niye kendini kurban ettin ki dur simdiDur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradakini gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benim
Kısır mi yok değil ama cup demişsiniz o yasak bak kadın kaçtı sizin yüzünüzden.Konuya açıklama gelsin o zaman yavrumşimdi o bulgurlu salata dengeli bir menüde cis mi degil mi ? Adini yazmak cis mi yani ?
Ossun hakkımda cezamada razıyımKiz sen niye kendini kurban ettin ki dur simdisedulu misal karar olacakti surda ogrenecektik cis mi degil mi diye
Hangi kadinKısır mi yok değil ama cup demişsiniz o yasak bak kadın kaçtı sizin yüzünüzden.
Kahve yanına kare yazın ya liste yapıp atsam mi napsam
Anladım onu yersek ve ismini yazarsak cisKısır mi yok değil ama cup demişsiniz o yasak bak kadın kaçtı sizin yüzünüzden.
Kahve yanına kare yazın ya liste yapıp atsam mi napsam
başla koşmaya pazartesiye anca biterDur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradakini gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?