evet tavuk sıkıntılı maalesef. ben yıkamıyorum bile pişirmeden önce. çok hızlı bakteri üretiyormuşOlabilir tavuk cok tehlikeli bir gida bence baş süpheli tavuk burda tekrar gecmis olsun biraz daha kotulesirsen hic ihmal etme acile git mutlaka
Tamam canım, sağolasın.Olabilir tavuk cok tehlikeli bir gida bence baş süpheli tavuk burda tekrar gecmis olsun biraz daha kotulesirsen hic ihmal etme acile git mutlaka
İnşallah canımBu arada eşim de ev sahibiyle konuştu sanki evin sahibi kendisiymis gibi kararları sıraladı durdu
Kadında tamam abi dedi evine davet etti eşimle tanış konuş dedi yani evi satamayacak gibi bizde kirayı yukseltip oturacağız en azından taşınma yok.
Burada 2-3 arkadaş taşınınca gözüm korkmadi değil
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımBu arada eşim de ev sahibiyle konuştu sanki evin sahibi kendisiymis gibi kararları sıraladı durdu
Kadında tamam abi dedi evine davet etti eşimle tanış konuş dedi yani evi satamayacak gibi bizde kirayı yukseltip oturacağız en azından taşınma yok.
Burada 2-3 arkadaş taşınınca gözüm korkmadi değil
Bizde son bir senede annemin evini çok taşıdık felaket zordu da kendi evimi hiç tasimadim çok zor geldi.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
taşınma cidden çok zor. ben görünürde 2 günde düzelttim evi( ki ilk gün yardım için kadın tuttum) ama tam yerleşmem 1 ayı buldu
inşallah taşınman kendi evin için olur
ben nefret ettim vallaBizde son bir senede annemin evini çok taşıdık felaket zordu da kendi evimi hiç tasimadim çok zor geldi.
Hâlâ anneme gidince eksikler çıkıyor yapıyoruz sanki bitmeyecek gibi geliyor bana.
İnşallah gönlümüze göre olur hepimizin
Selam vermek istedim güzel ve azimli kadınlarBende başka bir grupta kilo verme mücadelesindeyim umarım hepimiz hedef kilomuza ulaşırız.
Hoşgeldin nasıl gidiyo diyet ben senden çok umitliyim benden önce verir rahatlarsınSelam vermek istedim güzel ve azimli kadınlarBende başka bir grupta kilo verme mücadelesindeyim umarım hepimiz hedef kilomuza ulaşırız.
İnşallah Cemilem de senin masallahin var zaten benle senin kg arasında uçurum varHoşgeldin nasıl gidiyo diyet ben senden çok umitliyim benden önce verir rahatlarsın
Ahh bak 10 kilo vermişsin bile ben az az veriyorum öyle çabuk olmuyor ama devam işte napalimİnşallah Cemilem de senin masallahin var zaten benle senin kg arasında uçurum varsenin erirsin benden once 108 den 98 e dustum bakalim pes etmicem bu son kez kg verme surecim tamamen baglandim bu yodq ideal kg ma inmem zamn alacak ama hedefe kilitlendim azimliyim cok.
2 ay bitti 10 kg gitti 4 aya eriyecegim inşallah allahin izni ile sağlıklı bir şekilde.Ahh bak 10 kilo vermişsin bile ben az az veriyorum öyle çabuk olmuyor ama devam işte napalim
Kilonu ver sonra kilo korumaya devam et bence yaparsın zaten de bu motivasyonun devam etsin hep
Smile ben topigine baktım şimdi. Çok güzel yazmissin eline emeğine sağlık
Orada katı kurallar olmayacağını, tavsiye ve motive üzeri ilerleyeceğini yazmissin
Dejavu oldumçünkü bende ilk sayfada belirttiğim üzere bu konudan önce öyle bir konu açmıştım. Her şey serbest, kural mural bana ters demiştim.
Sonra kilo alınca buraya karar verdik
Ve iyi ki dedim. Bu arada ay sonu beklediğimiz eksi gayet makul. Cezalar eglenceli. Daraltmadi ama tuttu da beni.
Seninde öyle söyleyip buraya katılmak istemeni kendime benzettim
Eskiden yikardim da genetik muhendisi hesabinin bir paylasimini gordum sicakta kaynayarak yok oluyor ama yikarken o bakteriler tezgaha oraya buraya bulasiyor sonra elinize ve diger her yere besinlere dedi o yuzden ben de son 1 aydir yikamiyorum ama hiç içim rahat degilevet tavuk sıkıntılı maalesef. ben yıkamıyorum bile pişirmeden önce. çok hızlı bakteri üretiyormuş
Geçmiş olsun. Sade madensuyu da için suya ek olarak. İyi gelecektir mineral almak.Çok teşekkür ederimDeenniizz
Hastaneye gitmek iyi olurdu sahiden. Arabaya geri zor yürüdüm vallahi.
Yatıyorum şimdi.İshal devam ederse muhakkak gideceğim.
Sağolasın.
Yulaf tost yapıyorum bazen ( 1 yumurta, 1-2yk yoğurt, biraz da yoğurt suyundan ekliyorum 2-3yk yulaf koyup çırpıyorum. Sonra tost makinasına yağlı kâğıt koyup arasına yaptığım harcı döküyorum. O kızarınca içine peynir füme falan koyup iki ye katlayıp tost yapıyorum.Afiyet olsun
Ben yulafla krep denedim olmadı var mı kahvaltı için tarifiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?