Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Olabilir tavuk cok tehlikeli bir gida bence baş süpheli tavuk burda tekrar gecmis olsun biraz daha kotulesirsen hic ihmal etme acile git mutlaka
evet tavuk sıkıntılı maalesef. ben yıkamıyorum bile pişirmeden önce. çok hızlı bakteri üretiyormuş

Bu arada eşim de ev sahibiyle konuştu sanki evin sahibi kendisiymis gibi kararları sıraladı durdu
Kadında tamam abi dedi evine davet etti eşimle tanış konuş dedi yani evi satamayacak gibi bizde kirayı yukseltip oturacağız en azından taşınma yok.
Burada 2-3 arkadaş taşınınca gözüm korkmadi değil

İnşallah canım

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
taşınma cidden çok zor. ben görünürde 2 günde düzelttim evi( ki ilk gün yardım için 2 kadın tuttum) ama tam yerleşmem 1 ayı buldu
inşallah taşınman kendi evin için olur

Bizde son bir senede annemin evini çok taşıdık felaket zordu da kendi evimi hiç tasimadim çok zor geldi.
Hâlâ anneme gidince eksikler çıkıyor yapıyoruz sanki bitmeyecek gibi geliyor bana.
İnşallah gönlümüze göre olur hepimizin

ben nefret ettim valla daha da taşınmam sanırım uzun süre. bu süreci unutmam lazım

Hoşgeldin nasıl gidiyo diyet ben senden çok umitliyim benden önce verir rahatlarsın
İnşallah Cemilem de senin masallahin var zaten benle senin kg arasında uçurum var senin erirsin benden once 108 den 98 e dustum bakalim pes etmicem bu son kez kg verme surecim tamamen baglandim bu yodq ideal kg ma inmem zamn alacak ama hedefe kilitlendim azimliyim cok.

Ahh bak 10 kilo vermişsin bile ben az az veriyorum öyle çabuk olmuyor ama devam işte napalim
Kilonu ver sonra kilo korumaya devam et bence yaparsın zaten de bu motivasyonun devam etsin hep

Ahh bak 10 kilo vermişsin bile ben az az veriyorum öyle çabuk olmuyor ama devam işte napalim
Kilonu ver sonra kilo korumaya devam et bence yaparsın zaten de bu motivasyonun devam etsin hep
2 ay bitti 10 kg gitti 4 aya eriyecegim inşallah allahin izni ile sağlıklı bir şekilde.

teşekkür ederim choco fark ettim , “o kadar rahatladık ki kilo aldık” kısmında buyurun beni de alın evirin çevirin, menüler, egzersizler hepsini didikleyebilirsiniz

evet tavuk sıkıntılı maalesef. ben yıkamıyorum bile pişirmeden önce. çok hızlı bakteri üretiyormuş
Eskiden yikardim da genetik muhendisi hesabinin bir paylasimini gordum sicakta kaynayarak yok oluyor ama yikarken o bakteriler tezgaha oraya buraya bulasiyor sonra elinize ve diger her yere besinlere dedi o yuzden ben de son 1 aydir yikamiyorum ama hiç içim rahat degil

Çok teşekkür ederim Deenniizz
Hastaneye gitmek iyi olurdu sahiden. Arabaya geri zor yürüdüm vallahi.
Yatıyorum şimdi.İshal devam ederse muhakkak gideceğim.
Sağolasın.
Geçmiş olsun. Sade madensuyu da için suya ek olarak. İyi gelecektir mineral almak.

Afiyet olsun
Ben yulafla krep denedim olmadı var mı kahvaltı için tarifiniz
Yulaf tost yapıyorum bazen ( 1 yumurta, 1-2yk yoğurt, biraz da yoğurt suyundan ekliyorum 2-3yk yulaf koyup çırpıyorum. Sonra tost makinasına yağlı kâğıt koyup arasına yaptığım harcı döküyorum. O kızarınca içine peynir füme falan koyup iki ye katlayıp tost yapıyorum.

Birde krep yapıyorum ( ya yulafı evde un haline getirip yapıyorum ya da tam buğday unu ekliyorum)
Bir ara diyetisyenim yazmıştı yine diyet yaptığım bir zamanda
( 1 yumurta , 1 çay bardağı süt, 3yk yulaf unu/ tambuğday un) ben bu ölçü ile iki tane ince krep çıkarıp bazen kahvaltıda peynirle bazen de içine tavuk yeşillik ile dürüm yapıyorum yanına ayran ile harika bir öğün.
Hatta yarın için kahvaltıda planım bu krep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…