- Emoji Skoru
- 52.772
- Puanlar
- 798
Ben de temizlik yapacağım. Ev pis olunca psikolojim bozuluyor.Ev kalk iş yap her yer dağınıkgötürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını
Bende sevmiyorum ya bi düzene oturtmam sartBen de temizlik yapacağım. Ev pis olunca psikolojim bozuluyor.
Hosgeldiniz
Ohh mis valla kolay gelsin canim bende cocuklara yemek hazırlıyorum sonra ev isine giriscem aksam yemegi dusuncemIkizler uyumadan evi toplayip temizledim dün akşamdan yemeklerim var onlara uyanmadan corba yapmam lazım 3dede büyük kizimi okuldan gelecek
Direk bolgesel egzersiz ile orayi toparlayamazsiniz diyo cogu egitmen ideal yag oranina gelmek cozum diyolar kardiyo egzersizleri onemli mekik falan cekmeyin diyolar ama bilemiyorum benimde var alt karnim ama kilo verdikce sekillenecek gibi sarkma okur muhtemelen ama normal dogum benim ikisi de sezeryan farkli olabilirKızlar bende 3 gebelik sezeryan derken göbek çok fena mekik cekiyorum alt karın hareketi yapıyorum ne zaman toparlar ya ne yapabilirim baska diye düşünüyorum
Evet instgramda bi fenomen demeyimde takipcisi çok reklam fln yapıyor iste motivasyon için grup yapacağım yazın fln yazmis diyetisyene gidiyor spor salonuna gidiyor
Dedim yazayım ne yapiyorlarmis grupta
Buranin aynisi yemek resmi spor bol sohbet 3 haftalik 150tl yazmis
Allahim ya dedim suya sabuna dokunmadan para kazanmak bu olsa
Diyorum işte bende ticarete dökücem işi de Cho izin vermiyo korkuyoEvet instgramda bi fenomen demeyimde takipcisi çok reklam fln yapıyor iste motivasyon için grup yapacağım yazın fln yazmis diyetisyene gidiyor spor salonuna gidiyor
Dedim yazayım ne yapiyorlarmis grupta
Buranin aynisi yemek resmi spor bol sohbet 3 haftalik 150tl yazmis
Allahim ya dedim suya sabuna dokunmadan para kazanmak bu olsa
Bende normal doğum yaptım ama ilk 8-10 sene ne karnım ne kilom vardi.Direk bolgesel egzersiz ile orayi toparlayamazsiniz diyo cogu egitmen ideal yag oranina gelmek cozum diyolar kardiyo egzersizleri onemli mekik falan cekmeyin diyolar ama bilemiyorum benimde var alt karnim ama kilo verdikce sekillenecek gibi sarkma okur muhtemelen ama normal dogum benim ikisi de sezeryan farkli olabilir
ben de kilo verince popon ve memeler küçücük kalıyor. 4 senede 2 çocuk emzirme hamilelik derken vücut meme gördüBel ince karın düz popo ve memeler belirgin olsun yeter benim tek eksiğim göbek büyük geçen ay diyet yüzünden popom küçüldü agzgxgxgxg
Ayni kilolarda lorisimiz var. Ama deli spor yapiyor. 100+lardan geldi buralara citirim
Gerçekten büyük başarı tebrik ederimGunaydin,
Ben @Arrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
İşte şu kilo göbekten falan gitse neyse ben bu memeleri büyütmek için çok uğraştım agsgxgdggdgben de kilo verince popon ve memeler küçücük kalıyor. 4 senede 2 çocuk emzirme hamilelik derken vücut meme gördüşu an 85 zayıflayınca 70 oluyor. popom da dümdüz oluyor
Aynen sarkma kaçınilmaz olacakBende normal doğum yaptım ama ilk 8-10 sene ne karnım ne kilom vardi.
O alt karın sanki ayva kadar biseydi şimdi hem göbek hem alt karın var bence kilo verince orada sarkma olacak.
Kardiyo egzersizlerinin faydası olur bence ama devamında ne olur bilemiyorum
ben squat da yapıyorum ama genetik sanırım ya. yok popo dümdüz. meme de yağdan oluşuyor ya çoğunlukla ondan gidiyor sanırımİşte şu kilo göbekten falan gitse neyse ben bu memeleri büyütmek için çok uğraştım agsgxgdggdg
15 gün önce çok yürüdüm resmen bacak popo küçüldü bundan sonra cezaları adımla değil sporla,bisikletle falan yapicam.
anam benimde gogsum ust kismim cok zor kuculuyo omuzlarim genis keske istegimize gore verebilsekİşte şu kilo göbekten falan gitse neyse ben bu memeleri büyütmek için çok uğraştım agsgxgdggdg
15 gün önce çok yürüdüm resmen bacak popo küçüldü bundan sonra cezaları adımla değil sporla,bisikletle falan yapicam.
yok canım olsa bende olur. 89 a çıktım ilk hamileliğimde de. sporla zayıflayınca hiçbir yerim sarkmadıBende normal doğum yaptım ama ilk 8-10 sene ne karnım ne kilom vardi.
O alt karın sanki ayva kadar biseydi şimdi hem göbek hem alt karın var bence kilo verince orada sarkma olacak.
Kardiyo egzersizlerinin faydası olur bence ama devamında ne olur bilemiyorum
Benim kiloma göre goguslerim acayip büyümedi 85 en son bekarken 75 kullanıyordum. Kaça kadar düşer kilo verirsem bilmiyorum . Ama popom benim hiç dümdüz değildi.ben squat da yapıyorum ama genetik sanırım ya. yok popo dümdüz. meme de yağdan oluşuyor ya çoğunlukla ondan gidiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?