Ya çok çok özür dilerim, sabah tartildim ama gün içinde çok yogundum giremedim, bugün diyete dönüş yapılacağı da çıktı aklımdan, eve gelince de yemek köyden birşeyler geldi onları dondurucuya hazırladım attım, şimdi kk ya girdimInsallah. @succulentt @incebellihatun ve G Goklerce tartı göndermediCemoos Üç melek annesi hastaymis yarın sabahtan gönderecek. Bu isimler arasında devam etmek istemeyen var mı sana ulaşan oldu mu?
Yarın sabah aç tartıl at fotoyu olur mu bir arkadaş daha unutmuş öyle yapacak.Ya çok çok özür dilerim, sabah tartildim ama gün içinde çok yogundum giremedim, bugün diyete dönüş yapılacağı da çıktı aklımdan, eve gelince de yemek köyden birşeyler geldi onları dondurucuya hazırladım attım, şimdi kk ya girdimdiyete devam etmek istiyorum...hatta sabah foto çekmedim ama 200 Gr vermisim, 71.7 ciktim
Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...Yarın sabah aç tartıl at fotoyu olur mu bir arkadaş daha unutmuş öyle yapacak.
Ama diyete devam menü paylaşımı başladı.
Düzenli kullan ilaçları vitaminleri bence faydası olur.Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...
Bende cok açım ama şuan hoşuma gitti bu açlık şişkinlik yok misssÇok açım ben ya ama bişey yemem artık az sonra yeşilçay içip işlerimi yapıp yatarım.
Yarında mesai varmış bana
İnşallah oturur, dediğin gibi vitaminler yetersiz olunca anlıyorum zaten kendimdenDüzenli kullan ilaçları vitaminleri bence faydası olur.
D vitamini çok önemli benimde başlamam lazım ama zor geliyor çok haklısın.
İnşallah düzenin oturur
Mercii bebisim.Tebrikler özlem artık sende tek öğünü bırakıp hedefe ilerliyorsun
Ay nerelere yazmışım yabaltasar buraya gel avzgxhgxhxhxh
Aclik başına mi vurdu agzggxgzAy nerelere yazmışım ya
Sabah
2 tam b. Acuka peynir zeytin
1 bardak komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez çay
Ara yulaflı bar
Akşam
Misafirim vardı çaya yemek yemedim tatlılardan yemedim ama beyaz unlu bir şeyler yedim. Cezamı çektim.
Adım 10 bin
Su 2 lt
Corbalarina müshil sandalyelerine raptiye koymamanizi önemle rica ederizYarın yeni grup arkadaşlar geliyor kızlar.
Önümüzdeki pazartesi düello yapicaz hazırlanın göreyim sizi
kim geliyor nereden geliyor. Nasıl düello ben geçmişi çok okumadım neler oldu acepYarın yeni grup arkadaşlar geliyor kızlar.
AaaBbowwww çok heyecanlıYarın yeni grup arkadaşlar geliyor kızlar.
Arriety arkadaşlarıyla geliyor. Listeye girecekler. Bir dahaki pazartesi yeni bir grup olarak katılmış olacaklarkim geliyor nereden geliyor. Nasıl düello ben geçmişi çok okumadım neler oldu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?