Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Estagfurullah cnm ne kusuru çok haklisin

sabahtan beri yaralı kadının korkan çocuğunu teselli
etmeye çalıştığı videoda kaldım. bi depremden sonra böyle olmuştum bi de şimdi. Allahım yardımcıları olsun ve hiçbir zaman ülkemizi savaş sabahlarına uyandırmasın inşallah

Amiinn

Gerçekten çok iyi olmuş böyle düşünmeniz hiç diyet modunda değilim

Cok iyi olmus canim bence de kimsede o enerji yok bu hafta boyle devam edelim pazartesi bakariz duruma sabah rutinlerimi ite kaka yaptim ama yok sonrasinda acayip ruh hali devam etti elim kolum kalkmadi

Bu mesaji gordugume sevindim, bugun hic yazmadim diye dusunuyordum ne yapacagimi. Cunku benimde icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Insallah son bulsun bir mucize olsun.. Pazartesi gorusmek uzere..

Nasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
İyi olmaya çalışıyorum kendi adima çok üzülüyorum elimden gelen dua etmek sadece kimsenin buna dur demeye gücünün yetmediğini görmek üzücü nette Fransa baskanin feryadini okudum yardımlara izin verilmesini istiyoruz fln yaziyordu bi önceki haberde gördüklerimden gözlerim dolu dolu okumaya çalıştım

Dün biliyorsunuz diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 2hafta önce 77.5 dimi
Bu hafta 75.6 ciktim ordada giden 1.900gr
Kaş gitmis gibi görünüyor ama genelde yanlış cikabiliyor sonuç dedi 2hafta sonra net görünür yağdan kastan gidip gitmedigi dedi

Hergun spor yapıyorum diyorsun kas kaybetmen imkansız dedi
Çok hirslisin artık haftalik en fazla 700 800gr gider dedi hizli degil sağlıklı vermemiz önemli dedi

Bence de salmasinlar buraya gelip kakari kikiri yapmıyoruz ama kendimizi de diyetten kopartmayalim.
Dün herkes saldı galiba da yapacak bişey yok
Aynen cemoosum sohbete gelsinler sonucta hayat bi şekilde devam ediyor uzulsekte aglasakta dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden

İyi olmaya çalışıyoruz canım. ne kadar izlememeye okumamaya çalışsakta aklımızdakileri silemiyoruz. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden. diyete gelicek olursak kendimce yeni yeni kararlar aldım bakalım umarım uygulayabilirim salmadım yani

Şükür diyelim canım. Sen nasılsın.
Salmadim ben çünkü bunun orda zulme uğrayan kardeşlerimize bi faydasi yok. Şu an bizim elimizden duadan başkası gelmiyor maalesef.

Hatta az önce tartıldım güzel bir eksi de gördüm gibi

Bi sekilde devam etmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…