- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Estagfurullah cnm ne kusuru çok haklisinKızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kimsede buraya bakacak hâl yok isteyen diyet yapsın isteyen yapmasın dua edelim elimizden gelen bu.
Çok etkilendim choco da aynı fikirde pazartesi tartı ile devam edelim inşallah.
Kusura bakmayın
sabahtan beri yaralı kadının korkan çocuğunu teselliKızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kimsede buraya bakacak hâl yok isteyen diyet yapsın isteyen yapmasın dua edelim elimizden gelen bu.
Kusura bakmayın
Amiinnsabahtan beri yaralı kadının korkan çocuğunu teselli
etmeye çalıştığı videoda kaldım. bi depremden sonra böyle olmuştum bi de şimdi. Allahım yardımcıları olsun ve hiçbir zaman ülkemizi savaş sabahlarına uyandırmasın inşallah
haklısın canım.Kızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kusura bakmayın
Gerçekten çok iyi olmuş böyle düşünmeniz hiç diyet modunda değilimKızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kusura bakmayın
Cok iyi olmus canim bence de kimsede o enerji yok bu hafta boyle devam edelim pazartesi bakariz duruma sabah rutinlerimi ite kaka yaptim ama yok sonrasinda acayip ruh hali devam etti elim kolum kalkmadiKızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kusura bakmayın
Bu mesaji gordugume sevindim, bugun hic yazmadim diye dusunuyordum ne yapacagimi. Cunku benimde icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Insallah son bulsun bir mucize olsun.. Pazartesi gorusmek uzere..Kızlar bu haftayi böyle kapatalım.
Kusura bakmayın
İyi olmaya çalışıyorum kendi adima çok üzülüyorum elimden gelen dua etmek sadece kimsenin buna dur demeye gücünün yetmediğini görmek üzücü nette Fransa baskanin feryadini okudum yardımlara izin verilmesini istiyoruz fln yaziyordu bi önceki haberde gördüklerimden gözlerim dolu dolu okumaya çalıştımNasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
Bence de salmasinlar buraya gelip kakari kikiri yapmıyoruz ama kendimizi de diyetten kopartmayalim.Kızlar salmayin kendinizi yoksa 1 ay geriye gidersiniz su 3 4 günde
Aynen cemoosum sohbete gelsinler sonucta hayat bi şekilde devam ediyor uzulsekte aglasakta dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdenBence de salmasinlar buraya gelip kakari kikiri yapmıyoruz ama kendimizi de diyetten kopartmayalim.
Dün herkes saldı galiba da yapacak bişey yok
İyi olmaya çalışıyoruz canım. ne kadar izlememeye okumamaya çalışsakta aklımızdakileri silemiyoruz. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden. diyete gelicek olursak kendimce yeni yeni kararlar aldım bakalım umarım uygulayabilirimNasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
İyiyim çok şükür yardımcı öğretmenim kreşte calisiyorum
Şükür diyelim canım. Sen nasılsın.Nasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
Ben 1 hafta geriye gittim kesinKızlar salmayin kendinizi yoksa 1 ay geriye gidersiniz su 3 4 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?