- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
ben de anlamadımBugün grupta bir sesizlik hakim şsssstttt yoksa cısss yiyecekker mi yiyosunuz![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de anlamadımBugün grupta bir sesizlik hakim şsssstttt yoksa cısss yiyecekker mi yiyosunuz![]()
Burada arkadaşlardan duydum, sonrasında araştırdım. Bromelain, taze ananas bitkisinde bol miktarda bulunuyormuş, en çok ananasın sap kısmından elde edilen protein sindirimi yapan enzimlerin bir karışımı imiş. Bitkisel takviye. Ödem atıcı etkisi varmış diye okudum.Bromelain ne, ne için içiyorsunuz
Kaydettim tarifiKızlar fit tatlı yaptım.
Regl krizinde bence işe yarar denerseniz.
Kabak biraz küçük dogradim içine 7-8 kurma böldüm çekirdekleri çıkarttım
Bir kabuk tarçın,bir iki karanfil.
1 su bardağı su az ocakta az fırında pişirdim.
Rengi hurmadan dolayı azıcık koyu oldu tadına çatal ucuyla baktım gayet iyi yarın akşam yerim artık.
Eşim yedi hafif olmuş dedi.
Ekleyin listenize
Birde tkk de hurmalı, keçiboynuzlu gevrek varmış.glutensiz şekersiz sabahları sütle tek öğün yerine geçiyor onu da aldım da cuma ancak denerim.
Aklınızda olsun.
Geçmiş olsun canımBenim felaket bir baş ağrım var bugün aktif olamıyorum
Ne kullanıyor soylede bilelim benimmkayisi çayı da bitti sistim iyice avxvzbbxhx
Çok geçmiş olsunBenim felaket bir baş ağrım var bugün aktif olamıyorum
Anaa benim icrigimin icinde de varmış zaten bromelainNe kullanıyor soylede bilelim benimmkayisi çayı da bitti sistim iyice avxvzbbxhx
2. Ceza mı oldu bir değil miSabah
Tam buğday tost
Kahve, bir kare
Ara ceviz üzüm
Kahve 1 kare
Akşam
2 tam. B.
Menemen yanında peynir zeytin
Komposto 1 bardak
Kalorisi 200ü geçmeyecek şekilde tatlı yedim. Ama cezadan sayalım bence. Çünkü 2 kez kahve içtim yanında yediğim 2 kare ile 200ü geçmiştir.
Uyarı alayım da aklım başıma gelsin.
Adım 10 bin
Su 1 lt falandır
Cemoos
Dün de vardı2. Ceza mı oldu bir değil mi![]()
İlk uyarıyı aldın bu hafta full git yedeklere düşmeDün de vardı![]()
Evdeki tehlikeler bitti yarın silkelenip normale döneceğim inşşşşşşİlk uyarıyı aldın bu hafta full git yedeklere düşme
Yahu sen birinci oldun kendine gel![]()
Şu an var seninEskiden mesajlarimizin sltinda bir kilo sayaci gibi birsey görunuyordu onu nasil ayarliyorduk kizlar