Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ya aslinda muallakta yazdim ben onu hic yazmasam olmayacakti tabi diyet dışı desem o da degil gibi tum gun yedikelrime kiyasla hani kusura bakma cozecem insAllah bu hafta tam bugun mu atmam gerekiyo 3500 adim yarin mi
Yarın canım. Akşam menusunden sonra 24 saat içinde dedik. Ya tabi o kadar ufak bir şey diyeti bozmaz ceza diyet dışı cezası değil. Akla düşürmemek adına diyet dışı yiyeceklerin söylemini yasakladik. Onu ifade etmek için 200 kalori altında diyet dışı diyebilirsin

Hah tamam canim simdi oldu bi dahakine oyle yazayim tesekkurlwr

Kızlar fit tatlı yaptım.
Regl krizinde bence işe yarar denerseniz.
Kabak biraz küçük dogradim içine 7-8 kurma böldüm çekirdekleri çıkarttım
Bir kabuk tarçın,bir iki karanfil.
1 su bardağı su az ocakta az fırında pişirdim.
Rengi hurmadan dolayı azıcık koyu oldu tadına çatal ucuyla baktım gayet iyi yarın akşam yerim artık.
Eşim yedi hafif olmuş dedi.
Ekleyin listenize

Birde tkk de hurmalı, keçiboynuzlu gevrek varmış.glutensiz şekersiz sabahları sütle tek öğün yerine geçiyor onu da aldım da cuma ancak denerim.
Aklınızda olsun.

Hurmalari ezip mi koydun
Tkk neresi kiz

Hurmalar baya yumuşaktı bir bardak suyu attım sabahtan az önce o suyla hurmayla pişirdim.
İçine kuru üzüm,incir,erik de atiliyormus da ben koymadım
Tarım kredi kooperatifi
Afiyet şeker olsun benimde var kabagim bayılırım böyle deneyim bide

Bu arada marketlerde baya baya indirim var aklım alamadiklarim da
Az önce de Trendyol da yastık Alezi gördüm indirime girmiş hem anneme hem bana aldım
Param bitecek diye korkuyorum Perşembe büyük alışveriş yapcam.
Zeytinyağı,bal,incir,kuru meyve falan alcam

17 Ekim Salı
Sabah 09. 00
(Kahvaltıyı dışarıda yaptım)
Omlet çay kahve 5 yeşil zeytin avuç içi kadar ekmek
Ara 2 hurma 1 fincan yeşil çay
Öğle 1. 5 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran salata
Ara 8 fındık 8 badem
Akşam 2 halka sucuk 1 dilim tam buğday ekmeği menemen
Ara 1 elma
Su 3 lt
Spor

Cemoos Chocolita

ton balığını ben de çok severim ama doktorum hamileyken söylemişti dip balığı ve ağır metal birikimi fazla oluyor çok tüketmemek gerekiyor demişti. gerçi ben hep büyük balık severim onlarda da bitkin fazla oluyormuş ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…