- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Him anladım canım iyi yapmışsın o zamanAynen karbonhidrat aciktirir. Bugün yapacağım yemek dolayısıyla biraz abartacagimi bildiğim için hafif geçtim aslında
Ee fit bu hafta birinciliği alır mısın ne diyorsunHim anladım canım iyi yapmışsın o zaman
GünaydınGünaydınlar efendim
Bugün kızı okula koyup geldim resmen yatak beni çağırdı yattım uyudum tabi öyle olunca sabah sporu yalan oldu. Ev işini halledip 2 gibi Leslie ablayla görüşme ayarladım başlamışken sporu bırakmayacağım. Şöyle bi 85 e kadar Leslie ile devma edip sonrada bölgesel mi çalışsam acaba yoksa Leslie yeterli ölürmu ki onu düşünüyorum arada . Surda 85 e ne kaldiki demi
Ay valla bende cok tiksiniyorum bocekten bi ara bizim eve dr peygamber devesi giriyodu ha bire valla cikarmasi da ölüm yakalanmiyo2 buçukta tam işleri toparladım uyucam böcek gördüm. 1 saat aralıklı dürtmemle kocam kalkıp söylene söylene attı şükür. artık uyuyabilirim. hayatımda böceklerden daha fazla irite olduğum canlı yok ya tüylerim ürperiyor. ev havalansın diye cam açıyorum içeri dalıyorlar. alttaki mağazaları da sayarsak 7. kattayım arkadaş nasıl oluyor ya
Günaydın canımGünaydınlar efendim
Bugün kızı okula koyup geldim resmen yatak beni çağırdı yattım uyudum tabi öyle olunca sabah sporu yalan oldu. Ev işini halledip 2 gibi Leslie ablayla görüşme ayarladım başlamışken sporu bırakmayacağım. Şöyle bi 85 e kadar Leslie ile devma edip sonrada bölgesel mi çalışsam acaba yoksa Leslie yeterli ölürmu ki onu düşünüyorum arada . Surda 85 e ne kaldiki demi
Bilmem bakiciğiz iddia atmayim ortaya sürpriz olsun alirsamEe fit bu hafta birinciliği alır mısın ne diyorsun
Bende katiliyorim buna amac omce yag yakmak su an sadece kardiyo yapıyorum ben kosarak daha sonrasinda sekillenmek icin yapmak isterimGünaydınyüksek kilolardan inerken kardiyo yapılmasını daha doğru buluyorum bolgeselden once. Leslie, eliptik, tempolu yürüyüş gibi. İlk bir vücudun kabasini atıp hatlar biraz meydana çıktıktan sonra bölgesel bence
sineklik düşündüm de canım cam balkon var onun tüm petekleri açılıyor oraya nasıl olcakAy valla bende cok tiksiniyorum bocekten bi ara bizim eve dr peygamber devesi giriyodu ha bire valla cikarmasi da ölüm yakalanmiyosineklik takinca rahatlafik biraz
Günaydın canımhafi bakalim iyi olmhs dinlenmissim ben de belki bi yasilcay icip yatarim az dundr uykusuzdum bugundr sabah erken kalktim
Bilmem bakiciğiz iddia atmayim ortaya sürpriz olsun alirsam
Bende katiliyorim buna amac omce yag yakmak su an sadece kardiyo yapıyorum ben kosarak daha sonrasinda sekillenmek icin yapmak isterim
Demi bende öyle düşünüyorum. Çünkü şu anda bölgesel çalışmamın hiçbir faydası yokGünaydınyüksek kilolardan inerken kardiyo yapılmasını daha doğru buluyorum bolgeselden once. Leslie, eliptik, tempolu yürüyüş gibi. İlk bir vücudun kabasini atıp hatlar biraz meydana çıktıktan sonra bölgesel bence
Benimde hic enerjim yok agirlik vb sadece yuruyus yapma istiyorum belki sonra canlanirim once kardiyo yapmak vucudu biraz isindirmak gibi belli kilodan sonra mutlaka agirlik calismak lazim cayir cayirc ag yakiyor cok degil 500 gr lik dambillar bile is görürDemi bende öyle düşünüyorum. Çünkü şu anda bölgesel çalışmamın hiçbir faydası yok
85 bile erken gibi geldi sen öyle diyince. Hahahahh sanki şak diye vercemde geleceği kuruyorum simdiden
Aynen Leylak şu ağırlık falan alırsam kollarım çok ağrır eminim. Gitsin kilolar biraz bakalımBenimde hic enerjim yok agirlik vb sadece yuruyus yapma istiyorum belki sonra canlanirim once kardiyo yapmak vucudu biraz isindirmak gibi belli kilodan sonra mutlaka agirlik calismak lazim cayir cayirc ag yakiyor cok degil 500 gr lik dambillar bile is görür
Afiyet şifa olsun17 Ekim menüsü
Sabah 2 ceviz
Öğlen klasik kahvaltı 2 dilim TB emeklgi ve 1 haşlanmış yumurtalı
Ara öğün türk kahvesi+2 ceviz
Akşam
Biber dolması
Yoğurt
Belki salata
Akşam çay içerim 2-3 ceviz
Gece kiraz sapı içer yatarım
Su 1lt oldu 2 ye tamamlarım
Adım 5 bin oldu
Menünü takipteyim17 Ekim menüsü
Sabah 2 ceviz
Öğlen klasik kahvaltı 2 dilim TB emeklgi ve 1 haşlanmış yumurtalı
Ara öğün türk kahvesi+2 ceviz
Akşam
Biber dolması
Yoğurt
Belki salata
Akşam çay içerim 2-3 ceviz
Gece kiraz sapı içer yatarım
Su 1lt oldu 2 ye tamamlarım
Adım 5 bin oldu
koy koy enerciiKizlar ben deDeenniizz gibi profil fotomu zayif güzel kiz fotosu mu koysam acep niyetler haysller dua hükmüne geçer belki ya çiçek çiçek nereye kadar koyayim soyle huri kızi gibi foto
17 Ekim salı
10.00
Fırında 2 dlm ekmek
1 haşlama patates
Peynir zeytin
Salatalık domates
14.00
1 elma
1 mandalina
14.30
Sade türk kahvesi
1 kuru incir
Akşam 18 gibi yiyeceğim.
2 yumurta ile marul salatası
Şu 2litre
30 dk Leslie + 20 dk koridorda adimlama
Cemoos Chocolita Eki Görüntüle 3319488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?