Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

aslında mantıklı olan o ama işte her insana çok zayıflık yakışmıyor. ben de onlardan biriyim 😁 eşim 60 ın altına düşmemi de istemiyor aslında kemiklerin batıyor diyor 😂 ama ben seviyorum 55-57 arası halimi :KK6:
Erkekler etli seviyor söyle ele gelicek 🤭

Ben de 163 üm ama 60 kilo istiyorum daha once 57 56 kilo oldum ama sevmedim o halimi çok zayiflik hosuma gitmiyor hayalim 60 olmak.amiiinnnnn
Insallah olursun canim ne olursa olsun birakma bu grubu alsanda devam et ben daha once cuma zayiflama yarismalarindada yarıştım mezun olarak ayrildim. O yuzden burdan cok umutluyum diyetisyenden daha etkili bence😀

Insallah olursun canim ne olursa olsun birakma bu grubu alsanda devam et ben daha once cuma zayiflama yarismalarindada yarıştım mezun olarak ayrildim. O yuzden burdan cok umutluyum diyetisyenden daha etkili bence😀
Aynen canim bende 6 7 kez diyetisyene gitmisimdir 10 yil icinde ama yarismalara katildim ve mezun oldum diyetisyenlere tas cikarir bir takip var ama korkuyorum Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita yorulduk artik kapatik gidiyoz dükkani demezsiniz insallah🙄bak gaza geldim lutfen ben 60 olana kadar birakmayin

Aynen canim bende 6 7 kez diyetisyene gitmisimdir 10 yil icinde ama yarismalara katildim ve mezun oldum diyetisyenlere tas cikarir bir takip var ama korkuyorum Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita yorulduk artik kapatik gidiyoz dükkani demezsiniz insallah🙄bak gaza geldim lutfen ben 60 olana kadar birakmayin
ben bi kere gittim diyetisyen pes etti😂 halbuki biraz daha dayansa anlaşabilirdik😂

Bırakmam merak etme 😂 bende 58 istiyorum. Almadan bırakmam. Sonra bir başarı videosu yapicam mezunlar icin

Sabah
Tulum peyniri
Domates
2 dilim ekmek

Ara 1 avuç kuru yemiş
1 mandalina
1 erik

Akşam
Sucuklu yumurta
Az tulum peyniri
Domates
Salatalık
Zeytin
2 dilim ekmek
Çay

Su 2 lt yakın
Adım 3700
Cemoos Cemoos

Eklentiler

• IMG_9919.png
    IMG_9919.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 30
Cemoos Cemoos ve Beyaz leylak Beyaz leylak var aklımda. ama Cemoos Cemoos da kaptan sen de. ikiniz aynı takımda olmaz diye düşünüyorum haksızlık olabilir çünkü ikiniz itici güçsünüz. Beyaz leylak Beyaz leylak diyorum. bizim takımda daha hırslanır takım dağılmadan falan verir kiloları😁
Tesekkur ederim Deniz😍 bu hafta grup ici rakip olarak gözüme seni seçtim bende hadi yarışakk:rapci:gerçi korkuyom senden ben kurabiyeleri gömüp gömüp kilo veriyosun ama yinede bir rekabete ihtiyacim var😅 bu arada biz sexy çikolata miyiz yoksa yikim ekibi miyiz hangi gruba gectim ben simdi😅

Tesekkur ederim Deniz😍 bu hafta grup ici rakip olarak gözüme seni seçtim bende hadi yarışakk:rapci:gerçi korkuyom senden ben kurabiyeleri gömüp gömüp kilo veriyosun ama yinede bir rekabete ihtiyacim var😅 bu arada biz sexy çikolata miyiz yoksa yikim ekibi miyiz hangi gruba gectim ben simdi😅
sen yıkım ekibisin bebeko. yağ yıkım 💪 senden ümitliyim. bu hafta iyi kilo vereceksin bak. millet eriyip kepenk kapatmadan bu işi bitirmeliyiz:KK6:kurabiye falan takılma 1 yiyip 5 spor yaptım ben ona odaklan😁 olumsuz yok olumlu şeylere odaklan :KK76: hadi göreyim seni:rapci:

Tamamdır ❤️ oh bee sonunda biri şu hakkı kullandi 😂 Beyaz leylak Beyaz leylak yıkım ekibine hoş geldin tatlım 💣💪
Hosbulduk canim ama bu ismi nerden buldunuz ya kepçe operatörümüyüz biz şöyle pozitifli motivasyonlu bisey koysaydiniz ya az önce Alfaydim ben simdi yakip yikiyom😅😅

Back