Super canim insallah fayda gorursen benimlede paylas en büyük sorunumGöbek için gidicem bölgesel incelmeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super canim insallah fayda gorursen benimlede paylas en büyük sorunumGöbek için gidicem bölgesel incelmeye
Erkekler etli seviyor söyle ele gelicekaslında mantıklı olan o ama işte her insana çok zayıflık yakışmıyor. ben de onlardan biriyim eşim 60 ın altına düşmemi de istemiyor aslında kemiklerin batıyor diyor ama ben seviyorum 55-57 arası halimi
Insallah olursun canim ne olursa olsun birakma bu grubu alsanda devam et ben daha once cuma zayiflama yarismalarindada yarıştım mezun olarak ayrildim. O yuzden burdan cok umutluyum diyetisyenden daha etkili benceBen de 163 üm ama 60 kilo istiyorum daha once 57 56 kilo oldum ama sevmedim o halimi çok zayiflik hosuma gitmiyor hayalim 60 olmak.amiiinnnnn
Gönderme konusunda süpürgeyi ondan söyledim zaten çıktı. Sen göndermiş olmayacaksın. İstediği zaman geri dönecek. Grupta bir yer boşaldi yanigruba kişi almak güzel de birini göndermek için seçmek zor geldi
hımm o zaman alabilirim biriniGönderme konusunda süpürgeyi ondan söyledim zaten çıktı. Sen göndermiş olmayacaksın. İstediği zaman geri dönecek. Grupta bir yer boşaldi yani
Aynen canim bende 6 7 kez diyetisyene gitmisimdir 10 yil icinde ama yarismalara katildim ve mezun oldum diyetisyenlere tas cikarir bir takip var ama korkuyorum Cemoos Chocolita yorulduk artik kapatik gidiyoz dükkani demezsiniz insallahbak gaza geldim lutfen ben 60 olana kadar birakmayinInsallah olursun canim ne olursa olsun birakma bu grubu alsanda devam et ben daha once cuma zayiflama yarismalarindada yarıştım mezun olarak ayrildim. O yuzden burdan cok umutluyum diyetisyenden daha etkili bence
sanırımErkekler etli seviyor söyle ele gelicek
ben bi kere gittim diyetisyen pes etti halbuki biraz daha dayansa anlaşabilirdik
Bugün bana kendisi özelden yazdı. Al tabi var böyle bir hakkın kullanhımm o zaman alabilirim birini
Bırakmam merak etme bende 58 istiyorum. Almadan bırakmam. Sonra bir başarı videosu yapicam mezunlar icin
Bu sefer bende mezun olayım zayıflama takımlarinda hic mezun olamadim içimde kaldıBırakmam merak etme bende 58 istiyorum. Almadan bırakmam. Sonra bir başarı videosu yapicam mezunlar icin
Spor harikaDiyet beslendim suyumda tamamdır
Spor 30dk leslie 60mekik 40 alt karın hareketi
60 squat 50sn plank
Cemoos
Cemoos ve Beyaz leylak var aklımda. ama Cemoos da kaptan sen de. ikiniz aynı takımda olmaz diye düşünüyorum haksızlık olabilir çünkü ikiniz itici güçsünüz. Beyaz leylak diyorum. bizim takımda daha hırslanır takım dağılmadan falan verir kilolarıBugün bana kendisi özelden yazdı. Al tabi var böyle bir hakkın kullan
Tamamdır oh bee sonunda biri şu hakkı kullandi Beyaz leylak yıkım ekibine hoş geldin tatlımCemoos ve Beyaz leylak var aklımda. ama Cemoos da kaptan sen de. ikiniz aynı takımda olmaz diye düşünüyorum haksızlık olabilir çünkü ikiniz itici güçsünüz. Beyaz leylak diyorum. bizim takımda daha hırslanır takım dağılmadan falan verir kiloları
Tesekkur ederim Deniz bu hafta grup ici rakip olarak gözüme seni seçtim bende hadi yarışakkgerçi korkuyom senden ben kurabiyeleri gömüp gömüp kilo veriyosun ama yinede bir rekabete ihtiyacim var bu arada biz sexy çikolata miyiz yoksa yikim ekibi miyiz hangi gruba gectim ben simdiCemoos ve Beyaz leylak var aklımda. ama Cemoos da kaptan sen de. ikiniz aynı takımda olmaz diye düşünüyorum haksızlık olabilir çünkü ikiniz itici güçsünüz. Beyaz leylak diyorum. bizim takımda daha hırslanır takım dağılmadan falan verir kiloları
sen yıkım ekibisin bebeko. yağ yıkım senden ümitliyim. bu hafta iyi kilo vereceksin bak. millet eriyip kepenk kapatmadan bu işi bitirmeliyizkurabiye falan takılma 1 yiyip 5 spor yaptım ben ona odaklan olumsuz yok olumlu şeylere odaklan hadi göreyim seniTesekkur ederim Deniz bu hafta grup ici rakip olarak gözüme seni seçtim bende hadi yarışakkgerçi korkuyom senden ben kurabiyeleri gömüp gömüp kilo veriyosun ama yinede bir rekabete ihtiyacim var bu arada biz sexy çikolata miyiz yoksa yikim ekibi miyiz hangi gruba gectim ben simdi
Hosbulduk canim ama bu ismi nerden buldunuz ya kepçe operatörümüyüz biz şöyle pozitifli motivasyonlu bisey koysaydiniz ya az önce Alfaydim ben simdi yakip yikiyomTamamdır oh bee sonunda biri şu hakkı kullandi Beyaz leylak yıkım ekibine hoş geldin tatlım