Yıkım ekibindesinTesekkur ederim Denizbu hafta grup ici rakip olarak gözüme seni seçtim bende hadi yarışakk gerçi korkuyom senden ben kurabiyeleri gömüp gömüp kilo veriyosun ama yinede bir rekabete ihtiyacim var bu arada biz sexy çikolata miyiz yoksa yikim ekibi miyiz hangi gruba gectim ben simdi
yağ yıkım diyorum yaHosbulduk canim ama bu ismi nerden buldunuz ya kepçe operatörümüyüz biz şöyle pozitifli motivasyonlu bisey koysaydiniz ya az önce Alfaydim ben simdi yakip yikiyom
Ismi sen mi buldun yoksayağ yıkım diyorum ya
yok ben ismin içeriğinin anlamını buldum şu anIsmi sen mi buldun yoksasenden daha yaratici biseyler beklerdim Denizcim
Bir sürü nick arasından seçtik leylak. Değişebilir bu arada. Ben sert severim ama. Yakıcı yıkıcı olmalıIsmi sen mi buldun yoksasenden daha yaratici biseyler beklerdim Denizcim
Sert sevdigini kurallari okudugum ilk gun farkettimBir sürü nick arasından seçtik leylak. Değişebilir bu arada. Ben sert severim ama. Yakıcı yıkıcı olmalı
wooww seni çılgınBir sürü nick arasından seçtik leylak. Değişebilir bu arada. Ben sert severim ama. Yakıcı yıkıcı olmalı
Felak, Nas okuyalım bari.neyse hepinizi öperim yarın yardımcı kadın gelecek evdeki çeri çöpü toplamam lazım
bu gruptaki herkese bol yap yakmalı zamanlar diliyorum
fit bir ekip de var fipfit olma peşinde onlara da hasetle bakıyorum
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta
1 k.k süzme peynir
5 adet siyah zeytin
Öğlen
1 tane lahmacun
1 bardak ayran
Salata
Akşam
5-6 adet ç.köfte
1 bardak ayran
Marul
Baltasaaarrr baak tam senlikwooww seni çılgın
yıkım ekibine hoş geldin tatlım
Aksiyon katiyurİcat çıkarıyorsunuz
Dostum zeynalık bir durumum kalmadı ki ya. Bırak yıldız savaşı grup 1.si bile olamadımBaltasaaarrr baak tam senlik
(Baltasar küfür yükleniyor)
Kadın senin fotoya taktı baltalı biseyler yap hergun başımın etini yiyo bak çok taktı sana shxhhxhxhDostum zeynalık bir durumum kalmadı ki ya. Bırak yıldız savaşı grup 1.si bile olamadım
İyi akşamlar gruplar ve yedekler dolduğu için alım yapamiyoruzSlm hanımlar bende size katılmak istiyorum
Kolay gelsin sizlere hoscakalinİyi akşamlar gruplar ve yedekler dolduğu için alım yapamiyoruz
İki hafta boyunca adını sayfalara yazdırdın daha ne olsun. Yıldızlara girdin birinci oldun, sonra bir daha yıldızlara girdin. Adını oraya yazdırdın ya sen ona bakcan. Leylak seni sordu bi baltasar varmış diye. Namını duymuş kadın. Bak ben topik sahibi, bir grup yıldızı olamadım dahaDostum zeynalık bir durumum kalmadı ki ya. Bırak yıldız savaşı grup 1.si bile olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?