Bu hakkın var ama kullanmak istemiyorum deme hakkına da sahipsin. Ben mesela senin yerinde olsam haftasonu kullanırım yeter bana. Baltasar arkadasimiz 1 hafta kullandı, öyle de olabilir tabi. Biraz da hastaydı1000 kalorilik ödül hakkını saklı tutabilirsin ama kurallardan muafiyet kazandığın hafta geçerlidir. Bunu sarkıtmak sıkıntı olabilir. Önümüzdeki hafta içinde grup yıldızları arasındasin belki yine 1. Olursun
Bu cezayı bugün mü yapacağız. Yarın mı. Tek günde mi yapacağız. Şimdi cezayı geç gördüm. Şimdi de çocuklara ödev yaptırmam gerek ondan sordum@succulentt
yiitee kızlar pazar günü kacamakta cezalisiniz gerekeni yapın.
Bu hafta 2 ceza almayın uyarı alırsınız.
Cezasız kalatamaya çalışalım
erteleme yoksa boşa gitmesin tabiBu hakkın var ama kullanmak istemiyorum deme hakkına da sahipsin. Ben mesela senin yerinde olsam haftasonu kullanırım yeter bana. Baltasar arkadasimiz 1 hafta kullandı, öyle de olabilir tabi. Biraz da hastaydı
Ay ben kurallari tekrar bir okuyayimSexual Chocolates
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler
grubumuzun birincisiMissPeaceful oldu
bu hafta bizi temsil edecek
haydi hep beraber yeniden sıfırdan yeni bir aya başlıyoruz bu hafta full disiplin istiyorum
@succulentt
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
@Bilir kisi
Artemissisipi
MissPeaceful
24 saat içinde yapılır. Dün ceza verildiyse bugün yapılmalı. Sen şimdi gördüysen yarın yaparsın. Ama bu kurala dikkat edelim çünkü en dikkat edilmeyen konu bu. Bu hafta daha sıkı ilerleyeceğizBu cezayı bugün mü yapacağız. Yarın mı. Tek günde mi yapacağız. Şimdi cezayı geç gördüm. Şimdi de çocuklara ödev yaptırmam gerek ondan sordum
Hayır kalkmadı. İki hafta üst üste verenler kaçamak +300 yapabilir
Ben de o gruptayim gördümAyrıca Grup alfa iki gün menü bildiriminden de muaf. Bu hakkınızı haftasonu da kullanabilirsiniz
Sizi teşvik etmek için buradayım.Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo
Çok teşekkür ederimBu alintiyi niye ysptigimi hatirlamiyorum ama sanirim tebrik ettigin kisiler arasinda ben de varim o yuzden tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim az önce aylik sonucunu gördüm neredeyse 4 kilo vermissin masallah ben de seni tebrik ederim
Menmun oldum nihayet minikle tanistim yeni isminin alameti farkasi nedir nerden nereye minik ve tencere
Tebrikler ne kadar gūzel şu an benimde hayslim 6 lari görmek darisi basima
Waaww masallah sana darisi basimiza 15 kilo versem nasil hafiflerim yaa
Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo
Bromolin çok duydum diyet sayfalarindacok adi geciyor kullanup tecrubelerini bize aktar nasil bisey merak ediyorum .Bende enerji icin magnezyum malat basladim henuz bi fark yok
okuldaki tarti mi ?sanirim kilo 50 lerde olunca özguvledn boyle oluyor ben hic kiyafetle tartilmiyorum toka mi saatimi bile agirlik olur diye cikariyorum sen ustunle badinla ayakkabilarinla mi tartiliyosun bu kiz kadrolu diyetçi degil kilo isiyle yeni tanismis belli
Tebrik ederimİyi akşamlar kızlar
Listedeyim artikAllah ım rekabet yarasın bana amin
Göbek için gidicem bölgesel incelmeyeneren için gidiceksin bide spor olarak falanmı yoksa makinalara girmeyemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?