Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bu hakkın var ama kullanmak istemiyorum deme hakkına da sahipsin. Ben mesela senin yerinde olsam haftasonu kullanırım yeter bana. Baltasar arkadasimiz 1 hafta kullandı, öyle de olabilir tabi. Biraz da hastaydı

@succulentt
yiitee kızlar pazar günü kacamakta cezalisiniz gerekeni yapın.
Bu hafta 2 ceza almayın uyarı alırsınız.
Cezasız kalatamaya çalışalım
Bu cezayı bugün mü yapacağız. Yarın mı. Tek günde mi yapacağız. Şimdi cezayı geç gördüm. Şimdi de çocuklara ödev yaptırmam gerek ondan sordum

Bu cezayı bugün mü yapacağız. Yarın mı. Tek günde mi yapacağız. Şimdi cezayı geç gördüm. Şimdi de çocuklara ödev yaptırmam gerek ondan sordum
24 saat içinde yapılır. Dün ceza verildiyse bugün yapılmalı. Sen şimdi gördüysen yarın yaparsın. Ama bu kurala dikkat edelim çünkü en dikkat edilmeyen konu bu. Bu hafta daha sıkı ilerleyeceğiz Cemoos unda dediği gibi

Çok teşekkür ederim Beyaz leylak
Bromoline başlayınca deneyimlerimi yazarım. Geçen gün biz de eczaneden bir arkadaşıma magnezyum malat aldık. Yorgunluğa ve kas ağrılarına da iyi geliyormuş sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…