- 18 Mart 2021
- 11.866
- 64.028
- 548
![accessdenied](/data/avatars/s/451/451956.jpg?1699388657)
![labellevie](/data/avatars/s/214/214351.jpg?1697016540)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![incebellihatun](/data/avatars/s/933/933083.jpg?1601928191)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
G Goklerce yedeklerde 4. Sırada menü, su, egzersiz bildirimi yapacak, kaçamakta ceza alacak, yedeklerde bu hafta yarışacak
![Begonya2](/data/avatars/s/935/935980.jpg?1721649474)
Menü, su, egzersiz bildirimi yapacak kaçamakta ceza alacak yarı yarıya ceza uygulanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demistim Denizin metobolizmasi hepimizi sasirtir diyeVe kazanaan bendeniiiizzz
Eki Görüntüle 3318571
TebriklerDeenniizz
1 hafta geçerli dokunulmazlık hakkına sahipsin (menü, su ve egzersiz bildirimi yapmaktan muafsin)
1000 kalori ödül
1'inciligin tadını çıkar
Cemoos ikinci, 500 kalori ödül hakkı
@baltasar üçüncü, öpücük
Tebrik ediyorum kızlar
Sexual Chocolates
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler
grubumuzun birincisiMissPeaceful oldu
bu hafta bizi temsil edecek
haydi hep beraber yeniden sıfırdan yeni bir aya başlıyoruz bu hafta full disiplin istiyorum
@succulentt
@sweetgirlcandy
Minik Duduklu Tencere
@Bilir kisi
@Artemissisipi
MissPeaceful
Kolay gelsinMisafirim geliyo kızlar 50 kilocuk kızcağız şimdi normalde olsa yedirir icirirdim benimle ara öğün yapsın oda ahxhxhhdhd
Akşam yemeği yapicam taze fasulye düşündüm belki yanına biraz pilav yaparım yada salata yoğurt yeter.
Aksama gelirim artık![]()
Bu alintiyi niye ysptigimi hatirlamiyorum ama sanirim tebrik ettigin kisiler arasinda ben de varim o yuzden tesekkur ederimKızlar tebrik ederim eksiyle başladık çok şükür
Delficim çok normal üzülme biz de denk gelince + bile oluyor![]()
Tesekkur ederim canim az önce aylik sonucunu gördüm neredeyse 4 kilo vermissin masallah ben de seni tebrik ederimTebrikler grup arkadaşım.
![]()
Minik olmayan minik benim![]()
Tebrikler ne kadar gūzel şu an benimde hayslim 6 lari görmek darisi basimaBismillahirrahmanirrahim.
Eki Görüntüle 3318514
Allah im !
6 ile başlayan sayıyı gördüm ya.cok şükür
Çok bisi istemiyom @Artemissisipi zayıf olayım. 36 beden olayım yeter.
Aminnn.
Yüzden 1.50 çıktı niye öyle az çıktı.
Cemoos ve
Chocolita .
Waaww masallah sana darisi basimiza 15 kilo versem nasil hafiflerim yaaAn itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayımkendimi tebrik ediyorum
![]()
Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo-200 gramla listelerdeki yerimi aliyorum. Aslında + çıkacağım diye düşünüyordum çünkü çok su tutmaya başladı vücudum, belim iki cm kalınlaşmış. Şu ilaç bitip de adet olunca asıl kilomu göreceğim sanırım.
Eki Görüntüle 3318541
Bromolin çok duydum diyet sayfalarindacok adi geciyor kullanup tecrubelerini bize aktar nasil bisey merak ediyorum .Bende enerji icin magnezyum malat basladim henuz bi fark yokDün gece internetten Bromelain siparişi verdim. Gelince başlayacağım inşallah.
Aspir yağı da sipariş ettim.Draje şeklinde. Yazmayı unutmuşum.
Choya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artık
Yaaa okuldaki tartı sabah 59 kusir gösterdi şok oldum
Evdeki 57 gösterdi
Bir aydır devam ettiğim tartı 55.85 gösterdi
Böyle bisey görmedim olmazsa bu ay da bu tartiyla devam ederim önümüzdeki ay yeni tartı alırım en iyisinden![]()
Bazı gelgitlerim oluyor onun eseri tamamenBu alintiyi niye ysptigimi hatirlamiyorum ama sanirim tebrik ettigin kisiler arasinda ben de varim o yuzden tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim az önce aylik sonucunu gördüm neredeyse 4 kilo vermissin masallah ben de seni tebrik ederim
Menmun oldum nihayet minikle tanistim yeni isminin alameti farkasi nedir nerden nereye minik ve tencere
Tebrikler ne kadar gūzel şu an benimde hayslim 6 lari görmek darisi basima
Waaww masallah sana darisi basimiza 15 kilo versem nasil hafiflerim yaa
Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo
Bromolin çok duydum diyet sayfalarindacok adi geciyor kullanup tecrubelerini bize aktar nasil bisey merak ediyorum .Bende enerji icin magnezyum malat basladim henuz bi fark yok
okuldaki tarti mi ?sanirim kilo 50 lerde olunca özguvledn boyle oluyor ben hic kiyafetle tartilmiyorum toka mi saatimi bile agirlik olur diye cikariyorum sen ustunle badinla ayakkabilarinla mi tartiliyosun
bu kiz kadrolu diyetçi degil kilo isiyle yeni tanismis belli
![]()
neren için gidiceksin bide spor olarak falanmı yoksa makinalara girmeyemi?Ben inşallah Kasım ayında bölgesel incelmeye gidicem bence onun da etkisi olur tartıya bakalım.
Araştırmaya başladım hem gözle görülür fark olur hem kilo kaybı olur![]()
kıyafetler fark eder canım. hep aynı kıyafetle tartıl ya da çıplakChoya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artık
Yaaa okuldaki tartı sabah 59 kusir gösterdi şok oldum
Evdeki 57 gösterdi
Bir aydır devam ettiğim tartı 55.85 gösterdi
Böyle bisey görmedim olmazsa bu ay da bu tartiyla devam ederim önümüzdeki ay yeni tartı alırım en iyisinden![]()
tebrik ederim denizcim. boy kaçtı seninkilo veren herkesi tebrik ediyorum. inşallah devam edebilir hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşabiliriz. ben 57 olsam yeter Allah bereket versinen düşük 53 ü gördüm ama bana olmuyor aşırı küçülüyorum. 57 idealim. en düşük 55 olabilir. inşallah yeni yıla yeni bedenimle sağlıkla girebilirim girebiliriz
emeği geçen herkese teşekkürler![]()
yok canım boyum 160 ama kemiklerim iri değil benim. boyum da çok uzun olmayınca minnacık kalıyorum. o yüzden min 55. onun altı olmuyor banatebrik ederim denizcim. boy kaçtı seninboyun uzunsa az olabilir tabi
Eline sağlık canım. spora bağlı benim. fırsat bulur yapabilirsem inşallah güzel sonuçlar alabilirimArkadaşlar ilk sayfaya grup yüzdeleri eklendi.
Aylık eksileri de inceleyebilirsiniz
1. Grup, Grup Alfaoldu
Tebrik ederim
Grup yüzdesi 4.950
2. Grup Yıkım ekibi
Grup yüzdesi 4.723
3. Grup Sexual chocolates
Grup yüzdesi 0.827
Haftanın yıldızlarını da tebrik ediyorum
Deenniizz
Fit mutlu anne
MissPeaceful haftaya kim kazanacak bakalım
![]()
1000 kalorilik ödül hakkını saklı tutabilirsin ama kurallardan muafiyet kazandığın hafta geçerlidir. Bunu sarkıtmak sıkıntı olabilir. Önümüzdeki hafta içinde grup yıldızları arasındasin belki yine 1. OlursunCemoos
Chocolita canikolar ben bu birincilikten elde ettiğim haklarımı (1 hafta menü yazmaktan muafiyet vs) saklı tutsam olur mu. olur da sıkışırım ihtiyaç duyarım vakit bulamadığım bir hafta olur o zaman kullanmak istiyorum.
bu benim 2. haftam ve iyi sonuçlar alıp ısınmaya başladım.
şu anda ara verirsem motivasyonum düşebilir
Sağol canımEline sağlık canım. spora bağlı benim. fırsat bulur yapabilirsem inşallah güzel sonuçlar alabilirim