Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

accessdenied accessdenied yedeklerde birinci sırada 2 hafta mazeretli izinli.
labellevie labellevie yedeklerde 2. Sırada menü,su ve egzersiz bildirimi yapacak,kacamakta ceza alacak,yedekler arasında bu hafta yarışacak 🌸
incebellihatun incebellihatun yedeklerde 3. Sırada menü, su, egzersiz bildirimi yapacak, kaçamakta ceza alacak,yedeklerde bu hafta yarışacak 🌸
G Goklerce yedeklerde 4. Sırada menü, su, egzersiz bildirimi yapacak, kaçamakta ceza alacak, yedeklerde bu hafta yarışacak 🌸
Begonya2 Begonya2 yedeklerde daimi kalıcı kendisi hamile çok kasmayacak ama bu hafta yedeklerde yarışacak.
Menü, su, egzersiz bildirimi yapacak kaçamakta ceza alacak yarı yarıya ceza uygulanır.

Misafirim geliyo kızlar 50 kilocuk kızcağız şimdi normalde olsa yedirir icirirdim benimle ara öğün yapsın oda ahxhxhhdhd
Akşam yemeği yapicam taze fasulye düşündüm belki yanına biraz pilav yaparım yada salata yoğurt yeter.
Aksama gelirim artık 🤗
Kolay gelsin :KK45:

Kızlar tebrik ederim eksiyle başladık çok şükür 🙏
Delficim çok normal üzülme biz de denk gelince + bile oluyor 🤭
Bu alintiyi niye ysptigimi hatirlamiyorum ama sanirim tebrik ettigin kisiler arasinda ben de varim o yuzden tesekkur ederim🌷
Tebrikler grup arkadaşım.:KK9::nazar:
:KK5::KK200:
Tesekkur ederim canim az önce aylik sonucunu gördüm neredeyse 4 kilo vermissin masallah ben de seni tebrik ederim👏
Minik olmayan minik benim :KK45:
😅Menmun oldum nihayet minikle tanistim yeni isminin alameti farkasi nedir nerden nereye minik ve tencere😅
Bismillahirrahmanirrahim.
Eki Görüntüle 3318514
Allah im !
6 ile başlayan sayıyı gördüm ya.cok şükür
Çok bisi istemiyom @Artemissisipi zayıf olayım. 36 beden olayım yeter.
Aminnn.
Yüzden 1.50 çıktı niye öyle az çıktı.
Cemoos Cemoos ve Chocolita Chocolita .
Tebrikler ne kadar gūzel şu an benimde hayslim 6 lari görmek darisi basima
An itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayım🧿 kendimi tebrik ediyorum 🤩🤩🤩
Waaww masallah sana darisi basimiza 15 kilo versem nasil hafiflerim yaa
-200 gramla listelerdeki yerimi aliyorum. Aslında + çıkacağım diye düşünüyordum çünkü çok su tutmaya başladı vücudum, belim iki cm kalınlaşmış. Şu ilaç bitip de adet olunca asıl kilomu göreceğim sanırım.
Eki Görüntüle 3318541
Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo😅
Dün gece internetten Bromelain siparişi verdim. Gelince başlayacağım inşallah.🥰
Aspir yağı da sipariş ettim.Draje şeklinde. Yazmayı unutmuşum.
Bromolin çok duydum diyet sayfalarindacok adi geciyor kullanup tecrubelerini bize aktar nasil bisey merak ediyorum .Bende enerji icin magnezyum malat basladim henuz bi fark yok
Choya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artık 🙈
Yaaa okuldaki tartı sabah 59 kusir gösterdi şok oldum 🙄
Evdeki 57 gösterdi
Bir aydır devam ettiğim tartı 55.85 gösterdi
Böyle bisey görmedim olmazsa bu ay da bu tartiyla devam ederim önümüzdeki ay yeni tartı alırım en iyisinden 😂
😅okuldaki tarti mi ?sanirim kilo 50 lerde olunca özguvledn boyle oluyor ben hic kiyafetle tartilmiyorum toka mi saatimi bile agirlik olur diye cikariyorum sen ustunle badinla ayakkabilarinla mi tartiliyosun😅bu kiz kadrolu diyetçi degil kilo isiyle yeni tanismis belli😅

Bu alintiyi niye ysptigimi hatirlamiyorum ama sanirim tebrik ettigin kisiler arasinda ben de varim o yuzden tesekkur ederim🌷

Tesekkur ederim canim az önce aylik sonucunu gördüm neredeyse 4 kilo vermissin masallah ben de seni tebrik ederim👏

😅Menmun oldum nihayet minikle tanistim yeni isminin alameti farkasi nedir nerden nereye minik ve tencere😅

Tebrikler ne kadar gūzel şu an benimde hayslim 6 lari görmek darisi basima

Waaww masallah sana darisi basimiza 15 kilo versem nasil hafiflerim yaa

Sanirim bu kilo kk zayiflama topiklerinde gördüğüm en düşük kilo😅

Bromolin çok duydum diyet sayfalarindacok adi geciyor kullanup tecrubelerini bize aktar nasil bisey merak ediyorum .Bende enerji icin magnezyum malat basladim henuz bi fark yok

😅okuldaki tarti mi ?sanirim kilo 50 lerde olunca özguvledn boyle oluyor ben hic kiyafetle tartilmiyorum toka mi saatimi bile agirlik olur diye cikariyorum sen ustunle badinla ayakkabilarinla mi tartiliyosun😅bu kiz kadrolu diyetçi degil kilo isiyle yeni tanismis belli😅
Bazı gelgitlerim oluyor onun eseri tamamen

Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlar veremeyen ve benim gibi daha fazla eksi bekleyenler de hayal kirikligina ugragip vazgecmesin .Bingil bingil yaglarimizi ,totomuzdan geçmeyen pantolanlarimizi önü kapanmayan ceket gömleklerimizi dusunup hirs yapalim.En guzel halimizi hatirlayip rotayi oraya kiralim hadi bismillaahhh💪

Ben inşallah Kasım ayında bölgesel incelmeye gidicem bence onun da etkisi olur tartıya bakalım.
Araştırmaya başladım hem gözle görülür fark olur hem kilo kaybı olur 😁
neren için gidiceksin bide spor olarak falanmı yoksa makinalara girmeyemi?

Choya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artık 🙈
Yaaa okuldaki tartı sabah 59 kusir gösterdi şok oldum 🙄
Evdeki 57 gösterdi
Bir aydır devam ettiğim tartı 55.85 gösterdi
Böyle bisey görmedim olmazsa bu ay da bu tartiyla devam ederim önümüzdeki ay yeni tartı alırım en iyisinden 😂
kıyafetler fark eder canım. hep aynı kıyafetle tartıl ya da çıplak😁 gerçi okulda çok da doğru olmaz :rolleyes:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. inşallah devam edebilir hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşabiliriz. ben 57 olsam yeter Allah bereket versin 😁 en düşük 53 ü gördüm ama bana olmuyor aşırı küçülüyorum. 57 idealim. en düşük 55 olabilir. inşallah yeni yıla yeni bedenimle sağlıkla girebilirim girebiliriz🙏
emeği geçen herkese teşekkürler :KK36:

Arkadaşlar ilk sayfaya grup yüzdeleri eklendi.
Aylık eksileri de inceleyebilirsiniz

1. Grup, Grup Alfa 🏆👊 oldu
Tebrik ederim ❣️🤩
Grup yüzdesi 4.950

2. Grup Yıkım ekibi 💣
Grup yüzdesi 4.723

3. Grup Sexual chocolates 💋
Grup yüzdesi 0.827

Haftanın yıldızlarını da tebrik ediyorum
Deenniizz Deenniizz Fit mutlu anne Fit mutlu anne MissPeaceful MissPeaceful haftaya kim kazanacak bakalım 🤗

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. inşallah devam edebilir hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşabiliriz. ben 57 olsam yeter Allah bereket versin 😁 en düşük 53 ü gördüm ama bana olmuyor aşırı küçülüyorum. 57 idealim. en düşük 55 olabilir. inşallah yeni yıla yeni bedenimle sağlıkla girebilirim girebiliriz🙏
emeği geçen herkese teşekkürler :KK36:
tebrik ederim denizcim. boy kaçtı senin :KK64:boyun uzunsa az olabilir tabi

Arkadaşlar ilk sayfaya grup yüzdeleri eklendi.
Aylık eksileri de inceleyebilirsiniz

1. Grup, Grup Alfa 🏆👊 oldu
Tebrik ederim ❣️🤩
Grup yüzdesi 4.950

2. Grup Yıkım ekibi 💣
Grup yüzdesi 4.723

3. Grup Sexual chocolates 💋
Grup yüzdesi 0.827

Haftanın yıldızlarını da tebrik ediyorum
Deenniizz Deenniizz Fit mutlu anne Fit mutlu anne MissPeaceful MissPeaceful haftaya kim kazanacak bakalım 🤗
Eline sağlık canım. spora bağlı benim. fırsat bulur yapabilirsem inşallah güzel sonuçlar alabilirim

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita canikolar ben bu birincilikten elde ettiğim haklarımı (1 hafta menü yazmaktan muafiyet vs) saklı tutsam olur mu. olur da sıkışırım ihtiyaç duyarım vakit bulamadığım bir hafta olur o zaman kullanmak istiyorum.
bu benim 2. haftam ve iyi sonuçlar alıp ısınmaya başladım.
şu anda ara verirsem motivasyonum düşebilir

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita canikolar ben bu birincilikten elde ettiğim haklarımı (1 hafta menü yazmaktan muafiyet vs) saklı tutsam olur mu. olur da sıkışırım ihtiyaç duyarım vakit bulamadığım bir hafta olur o zaman kullanmak istiyorum.
bu benim 2. haftam ve iyi sonuçlar alıp ısınmaya başladım.
şu anda ara verirsem motivasyonum düşebilir
1000 kalorilik ödül hakkını saklı tutabilirsin ama kurallardan muafiyet kazandığın hafta geçerlidir. Bunu sarkıtmak sıkıntı olabilir. Önümüzdeki hafta içinde grup yıldızları arasındasin belki yine 1. Olursun

Back