Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Son düzenleme:
Bende kendi kendime diyodum kimse beni tebrik etmiyor :cry: Teşekkür ederim kaptanım umarım böyle devam ederim 🤲🏻🤲🏻😍😍
Önümüzdeki hafta yedekler arttığı için sizin de yarışınız tam anlamıyla başlar.
Ama sen kasma böyle devam et sana yeterli zaten 🤭

Önümüzdeki hafta yedekler arttığı için sizin de yarışınız tam anlamıyla başlar.
Ama sen kasma böyle devam et sana yeterli zaten 🤭
Az olsun öz olsun bana 🤲🏻 ama kasmayı çok isterdim ya şöyle çekişmeli bir yarış :rolleyes: artık yapacak bişe yok doğumdan bi 4 5 ay sonra anca başlarım heralde

Grup alfa 🏆💪
Neredeyse hiç kilo almayan ekşi horen grup olaraktan hepinizi tebrik ederim kızlar 🥰
Bu hafta daha çok asılmanız lazım 🌸
Grup birincisi Fit mutlu anne Fit mutlu anne oldu çok çok güzel sonuç 🧿
Sizi temsilen yarışacak başarılar diliyorum.
yiitee yiitee
delfinia delfinia
baltasar baltasar
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
prensesss016 prensesss016
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Beyaz leylak Beyaz leylak
Kızlar kilo veren herkesi canım gönülden tebrik ediyorum :KK68: veremeynelerde inşallah önümüzdeki hafta daha dikkatli olup verebilirler. kendim içinde inşallah haftaya daha iyi olmayı diliyorum.
Cemoos Cemoos yaaa süper kilo vermişsin bizim kilolarımız yakın ama ben senin kadar veremiyorum :olamaz: geçen hafta 56 görmene sevinip inşallah haftayada ben görürüm demiştim. ve gördüm çok şükür :halay:bu haftada inşallah haftaya senin gibi 55 görürüm diye dua ediyorum ve görücem inşallah :dua:peşindeyim :KK55:

Kızlar kilo veren herkesi canım gönülden tebrik ediyorum :KK68: veremeynelerde inşallah önümüzdeki hafta daha dikkatli olup verebilirler. kendim içinde inşallah haftaya daha iyi olmayı diliyorum.
Cemoos Cemoos yaaa süper kilo vermişsin bizim kilolarımız yakın ama ben senin kadar veremiyorum :olamaz: geçen hafta 56 görmene sevinip inşallah haftayada ben görürüm demiştim. ve gördüm çok şükür :halay:bu haftada inşallah haftaya senin gibi 55 görürüm diye dua ediyorum ve görücem inşallah :dua:peşindeyim :KK55:
İnşallah göreceksin canım ben sana inanıyorum 🥰
Ama ben bu hafta tartı değiştircem bu tartidan emin olamıyorum muhtemelen kilom da değişecek 3 tartı denedim hepsi farklı sonuç verdi ortadakini alıp kabul edip yeniden başlicam 🙈
Azıcık daha kendimize gelelim ikimiz yarışa başlayalım 😂

İnşallah göreceksin canım ben sana inanıyorum 🥰
Ama ben bu hafta tartı değiştircem bu tartidan emin olamıyorum muhtemelen kilom da değişecek 3 tartı denedim hepsi farklı sonuç verdi ortadakini alıp kabul edip yeniden başlicam 🙈
Azıcık daha kendimize gelelim ikimiz yarışa başlayalım 😂
bencede yaa kesin yanlıştır o tartı :süslü::rolleyes:
sen şöyle yamacıma gel yeni tartıyla birazdan kıran kırana yarışalım :-)

bencede yaa kesin yanlıştır o tartı :süslü::rolleyes:
sen şöyle yamacıma gel yeni tartıyla birazdan kıran kırana yarışalım :-)
Choya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artık 🙈
Yaaa okuldaki tartı sabah 59 kusir gösterdi şok oldum 🙄
Evdeki 57 gösterdi
Bir aydır devam ettiğim tartı 55.85 gösterdi
Böyle bisey görmedim olmazsa bu ay da bu tartiyla devam ederim önümüzdeki ay yeni tartı alırım en iyisinden 😂

insan kilo verdikçe çok heyecanlanıyor ve daha bir hırslanıyor. şuan 53 e bu kadar yaklaşmışken daha hızlı olmak istiyorum mesela 1-2 haftaya bitirsem bu işi :rolleyes:sıksam kendimi :spor::KK6::KK6:
Ben inşallah Kasım ayında bölgesel incelmeye gidicem bence onun da etkisi olur tartıya bakalım.
Araştırmaya başladım hem gözle görülür fark olur hem kilo kaybı olur 😁

Back