Çünkü biz daha yeni başladıkhepimizin ayrı yoğunlukları oldu. biraz da mental yorgunluk sanırım. senşn ve cho nun enerjisi taze kan gibi geldi bana. hevesiniz diretmeniz iyi oldu benim açımdan
Bende tam o durumdayım ekmek cortladı bugün bendeEkmeği abarttım bugün hem evde olmayınca hem misafirlikte yemek durumunda kaldım sinirim bozuldu ya son gün olacak iş değil
Grup üyeliği kapanmıştır yazdım canım yeterli. Dediğin gibi azalarak devam ederizKızlar yedekleri doldurduk.
Listeler kapandı
Bundan sonra misafir olayım diyen olursa da reddetmek zorunda kalicaz.
Chocolita canım sende ilk sayfaya büyük büyük yazarsın.
Gruplardan çıkan olursa grup sayısını düşürüp kalan arkadaşlarla devam ederiz.
Bu hafta çok sıkı olacak demiştim ona da dikkat edin.
Özellikle 70-80 kilo olup kilo veremeyen olursa sıkıntı var demek ona da bakicam.
Az sonra bu haftanın listesini kontrol edip kapatırım.
Yeni haftada tam diyet kafasına girmiş olun lütfen.
@Fit mutlu anne canım bu hafta gruba giriyorsun sabah tartı bekliyorum.
İsimden 7.000 ceza yer. Diyet dışı olması için kalorisine bakmak lazım dediğin gibi5 cevizli üzümlü kurabiye diyet dışı değil mi ayrıca isim de vermiş deniz emin olamadım kalorisine bakayım.
Bir uzumlu kurabiye 90 kalori ortalama.İsimden 7.000 ceza yer. Diyet dışı olması için kalorisine bakmak lazım dediğin gibi
Ya hersey yazi dilinden yazinin mimikleri yok sen yumusak bir sesle yaziyorsun brlki ama okuyunca sert gibi geliyor bu yuzden emojiden vazgeçmembebesi saat 2 den beri ayakta olan büyün gece zırlayan ve hatta devam eden biri olarak topiğin sinir stres birbirine çatma hakkını size vermem gençler çekilin ben gerilcem bugün
Niye ciddiye alinmasin emoji cok gerekli valla çiçek böcek biseyler koy bence sevgili artemis dogrusu bana da sert geldiTanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik?
Bilgilendirme yaparken komikli emojiler mi koyayım ne yapayım acaba yazım dilim sert anlaşılmasın diye? O zaman da kaale alınmaz.Tanımadığım insana da canım cicim diyemem ben, resmi olurum.
Yalnız benimle dalga geçti çok içerledim he.
Sakiniz arkadaşlar, gerginlik yok valla bak.
Ne güzelTünaydın kızlar
Son gün yaaa ben de heyecan yaptım annem de diyete başladı açım diye başımda bekliyo
Az sonra kahvaltı yapcaz
Ayy ne güzel bir manzara hava açik güneş var bize kıs erken geliyorvve gunese hasret kaliyoruz.Antalya mi burasi?Bugün tüm gün yemek yemeyi düşünmuyordum.
Sabah kahvaltıya davet edildim.
Ancak cooook dikkatli yedim.
Ahandaa buraya yazıyommbugün tek ogunum bu olacak.
Ahh ahhh
Eki Görüntüle 3318230
Kesinlikle öğütün ben uzun sure kullandim kabizligim onla bitti diyenbilirim ama öğütmeden bagirsaga zarar veriyormus.Dr Yavuz Yörükoglunun bir videosu vsr bu konuda bakabilirsiniz.Mucize gida diyor keten tohumu içinBen bu keten tohumunu anlayamadım nasıl yencek öğütülmesi mi gerekiyor direk tohum olarak mı, kimi diyo kavurup yenmesi lazım kimi diyo pisince toksin üretiyor
Ya cocolita sürekli birine minik deyip duruyosun kim bu minik brn anlamadim ?Burada buluşmanız iyi olmuş o zaman. İnsan tamamen yabancı olduğu ortamda bir değişik oluyor ya. Bizim kızlar mesela minik sweet ben sanmıyorum burası acilmasa bir yerden topiklere girsinler. Şimdi çıkıp derlermiş çok da güzel girerdik falan ahahah
Bu geçen haftanin degil mi yarindan itibaren haftsya cezasiz basliyorum temiz temizHaftalık ceza tablosu
Berrfeelinda 1
Artemissisipi 1
prensesss016 1
Ben cemoos 1
Ucmelekannesi 1
UcanSupurge 2
MissPeaceful 1
Deenniizz 3
Beyaz leylak 1
Kızlar 2 ve 3 gün ceza alanlar yarından itibaren dikkat etsin.
2 kez kaçamak yapan ceza alan arkadaş uyarı alıyor 2. Uyarı sonrası diskalifiye olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?