Burada buluşmanız iyi olmuş o zaman. İnsan tamamen yabancı olduğu ortamda bir değişik oluyor ya. Bizim kızlar mesela minik sweet ben sanmıyorum burası acilmasa bir yerden topiklere girsinler. Şimdi çıkıp derlermiş çok da güzel girerdik falan ahahahben kilo verip ayrılmıştım. benim olduğum dönemler yarışma da vardı. 6 ayda orda 20 kilo vermiştim. birçok kişi de çok zayıflamıştı. göklerce leylak üçmelek annesi yasemin vardı. çok keyifli bir ortam vardı. ama sonra işte dağıldı
uçan süpürgeli zehra yardımcı kaptanımızdı ama kaptanlık yapmıştı genelde
Süpürgenin tam olarak nerede kaptanlık yaptığını da bilmiyordum bak şimdi oldu. Lütfen şu alintima biri tükürsün
ben tamamen tesadüfen gördüm son yazılanlara bakınca bu topic çıktı. sonra bi baktım kızlar da burda. tabi onların olması ayrıca iyi hissettirdi yadsıyamam bunuBurada buluşmanız iyi olmuş o zaman. İnsan tamamen yabancı olduğu ortamda bir değişik oluyor ya. Bizim kızlar mesela minik sweet ben sanmıyorum burası acilmasa bir yerden topiklere girsinler. Şimdi çıkıp derlermiş çok da güzel girerdik falan ahahah
Ay ben giremem hiçBurada buluşmanız iyi olmuş o zaman. İnsan tamamen yabancı olduğu ortamda bir değişik oluyor ya. Bizim kızlar mesela minik sweet ben sanmıyorum burası acilmasa bir yerden topiklere girsinler. Şimdi çıkıp derlermiş çok da güzel girerdik falan ahahah
Öyle olur. Yüzmeye giderken de yanına arkadaş ararsın mesela. Öyle daha bir tadı çıkar. Komşum beni bekliyor ki yüzmeye gitsin. O yüzden bu örneği verdimben tamamen tesadüfen gördüm son yazılanlara bakınca bu topic çıktı. sonra bi baktım kızlar da burda. tabi onların olması ayrıca iyi hissettirdi yadsıyamam bunu
Doğru bilmisim bak ehehehAy ben giremem hiç
TunaydinnnGünaydın kizlar
9. Takım yaklaşık 2 sene falan oluyor kapanali belki daha fazla takımlar arası yarışlar vardı. Takımlar kapaninca dağıldık hepimiz. Geçen sene tekrar zıpzıp in topiginde toplanmıştık sonra teker teker dağıldık yine deprem oldu o ara herkes dağıldı.Bu 9. Takım nerdeydi yaböyle deyince neden oradan buraya bir geçiş oldu diye merak ettim. Hoş geldiniz tabi bu arada ama zamanlama nasıl oldu mesela diyete ara mi vermistiniz
Peki neden daha sonra tekrar toplanmadiniz ki ben olsam toplardım kizlari9. Takım yaklaşık 2 sene falan oluyor kapanali belki daha fazla takımlar arası yarışlar vardı. Takımlar kapaninca dağıldık hepimiz. Geçen sene tekrar zıpzıp in topiginde toplanmıştık sonra teker teker dağıldık yine deprem oldu o ara herkes dağıldı.
Şimdi de birimiz gelince diğerleri tanıdık var diye dolduk yani sizin topige
Çünkü kadınlar kulübüne girince ilk eskiler ne yapıyor diye nicklere bakıyorum ben onlar nere ben ora
Tamamdir canin kaca kadar muhlet var kizimin dogum gunu var arkadaslari cagirdim kargasaya gelmesinKızlar yedekleri doldurduk.
Listeler kapandı
Bundan sonra misafir olayım diyen olursa da reddetmek zorunda kalicaz.
Chocolita canım sende ilk sayfaya büyük büyük yazarsın.
Gruplardan çıkan olursa grup sayısını düşürüp kalan arkadaşlarla devam ederiz.
Bu hafta çok sıkı olacak demiştim ona da dikkat edin.
Özellikle 70-80 kilo olup kilo veremeyen olursa sıkıntı var demek ona da bakicam.
Az sonra bu haftanın listesini kontrol edip kapatırım.
Yeni haftada tam diyet kafasına girmiş olun lütfen.
Fit mutlu anne canım bu hafta gruba giriyorsun sabah tartı bekliyorum.
Sabah aç tartil.Tamamdir canin kaca kadar muhlet var kizimin dogum gunu var arkadaslari cagirdim kargasaya gelmesin
Canın sağolsunEkmeği abarttım bugün hem evde olmayınca hem misafirlikte yemek durumunda kaldım sinirim bozuldu ya son gün olacak iş değil
Ayy yemem artık delfi yeter pişman oldum
Gönlünü ferah tut, hem bak tam buğday ekmeği yemişsin, sorun değil. Tartıda güzel bir sonuç alacaksın inanıyorum.Ayy yemem artık delfi yeter pişman oldum
Olmazsa ceviz falan da yemem.
Tokum aslında ama yemek yemek için ekmek yedim gece zorlanırım diye.
Ahh inşallah bence bu hafta herkes güzel sonuçlar alacak ama herkesi hastalık biraz salladıGönlünü ferah tut, hem bak tam buğday ekmeği yemişsin, sorun değil. Tartıda güzel bir sonuç alacaksın inanıyorum.
hepimizin ayrı yoğunlukları oldu. biraz da mental yorgunluk sanırım. senşn ve cho nun enerjisi taze kan gibi geldi bana. hevesiniz diretmeniz iyi oldu benim açımdanPeki neden daha sonra tekrar toplanmadiniz ki ben olsam toplardım kizlari
Eskisi gibi yarismaz ama böyle bı topik yapilabilirdi.
Bu arada ben daha önce hiç takımlara falan görmedim daha 6 aydır yeni yeni diyet işlerine başladım ama sevdim bu kalabalık diyet işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?