Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tartılmadan bir gün önce leke geldi, ama henüz regl olmadım Chocolita Chocolita
Yarın tartıda onun ödemi olabilir :KK43:
Benim leke geliyor, birkaç gün sonra regl oluyorum genelde.
Bugün ödem atabilmem için ne önerirsiniz arkadaşlar?
Tartıdan bir gün önce yeşil çay içsem sorun olmaz değil mi?
Delficim normalde yarıdan önce soda ve bitki çayı önerilmiyor.
Su toplayıp artı gösterir.
Ama regl öncesi için hiç fikrim yok.

Bugün tüm gün yemek yemeyi düşünmuyordum.
Sabah kahvaltıya davet edildim.
Ancak cooook dikkatli yedim.
Ahandaa buraya yazıyomm Hoppabugün tek ogunum bu olacak.
Ahh ahhh
20231015_125755.jpg

Evet herkes de göbek var sadece yaptır diyor.
Benim de aklımda kalmasın yapayım diyorum.
Benim de vücudum böyle. Bacak kol incecik. Yüzüm de zayıf. Belimin üstü de iyi. Ama 2 sezaryen olduğu için mi bilmiyorum göbeğim gitmiyor. Tabii hiiç oraya özel spor da yapmadım belki yapsam işe yarar da. O dediğini ben de denemek istiyorum yaparsan mutlaka söyle ya da araştırırsan

Kızlar ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sadece göbek için.
Dün fotoğraf da çektik ne bacak var ne kol ne bişey sadece göbek var.
Yüzümde şişlik var.
Bı tanıdık gitmiş memnun kalmış siz ne diyosunuz bu işe 🥺
Benim de öyle. Bütün yağ göbek ve bel bölgesinde toplanıyor. Bilmiyorum bölgesel zayıflama gerçekten işe yarar mı ama denemekten zarar gelmez.

ohoo daha ne. süper spor bence hele bir de deterjan falan alındıysa eve kadar sırtından ter boşalır. çocuklardan önce hep yürüyerek giderdim çok işe yarıyor bence. şu an vakit yok tabi hemen alıp gelmem gerekiyor
Spor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.

Spor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.
yok ağırlıkla çalışsam dedin ya ona binaen dedim
sıkılaşmada salonda hocayla yapılan pilates muhteşem sonuçlar doğruyor. denedin mi bilmiyorum ama denemediysen ve bütçene uyarsa pilates hocası olan bir salonda özel ders almanı tavsiye ederim

Back