Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Herby'nin yeşil kahve çekirdekli, mangolu 21 adet fit çay ve elma sirkeli,elmalı 21 adet fit çay olan bir kutusunu aldım. Üzerinde hedef 21 gün yazıyor. 1 gün denedim. Pazartesiden itibaren içeceğim inşallah. Tadı fena değilmiş, güzel.
Faydasını görürüz inşallah.

Son düzenleme:
Yok salona gitmeye totom yemiyor. Binalara güvenmiyorum.
Evde agirliklarim pilates ekipmanlarım falan var zaten, bir ara bulursam bileğe bağlanan ağırlıklardan da alacağım.

Merhaba

Sabah
Yogurt, keten tohumu + 3 hurma

Ogle

Aksam

Su 1 litredeyim, 2yi bulur aksama kadar

Spor olarak bir uygulamaya basladim 30 gunluk hareketler yaptiriyor ortalama bi 20-25 dkk suruyor. Daha once de yapmistim bunu baya bi incelme olmustu. Bakalim sonuna kadar yapabilirim umarim.

Cemoos Chocolita

Keten tohumunu öğütüp mu tuketiyorsun direk mi

Kimleri görüyorum ufaktan 9. Takım toplandı buraya resmen nasılsın canım
Bu 9. Takım nerdeydi ya böyle deyince neden oradan buraya bir geçiş oldu diye merak ettim. Hoş geldiniz tabi bu arada ama zamanlama nasıl oldu mesela diyete ara mi vermistiniz

Bu 9. Takım nerdeydi ya böyle deyince neden oradan buraya bir geçiş oldu diye merak ettim. Hoş geldiniz tabi bu arada ama zamanlama nasıl oldu mesela diyete ara mi vermistiniz
kapandı canım. sonra bi şeyler oldu özel vs dağıldı herkes. şu an açık ama aktif değil. bi dönem çok güzel sanal dostluklar muhabbetler kurmuş harika kilolar vermiştik

Anladim canım doğrudur. Üzüldüm o şekilde bitmesine
ben kilo verip ayrılmıştım. benim olduğum dönemler yarışma da vardı. 6 ayda orda 20 kilo vermiştim. birçok kişi de çok zayıflamıştı. göklerce leylak üçmelek annesi yasemin vardı. çok keyifli bir ortam vardı. ama sonra işte dağıldı

uçan süpürgeli zehra yardımcı kaptanımızdı ama kaptanlık yapmıştı genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…