Herby'nin yeşil kahve çekirdekli, mangolu 21 adet fit çay ve elma sirkeli,elmalı 21 adet fit çay olan bir kutusunu aldım. Üzerinde hedef 21 gün yazıyor. 1 gün denedim. Pazartesiden itibaren içeceğim inşallah. Tadı fena değilmiş, güzel.
Yok salona gitmeye totom yemiyor. Binalara güvenmiyorum.yok ağırlıkla çalışsam dedin ya ona binaen dedim
sıkılaşmada salonda hocayla yapılan pilates muhteşem sonuçlar doğruyor. denedin mi bilmiyorum ama denemediysen ve bütçene uyarsa pilates hocası olan bir salonda özel ders almanı tavsiye ederim
Keten tohumunu öğütüp mu tuketiyorsun direk miMerhaba
Sabah
Yogurt, keten tohumu + 3 hurma
Ogle
Aksam
Su 1 litredeyim, 2yi bulur aksama kadar
Spor olarak bir uygulamaya basladim 30 gunluk hareketler yaptiriyor ortalama bi 20-25 dkk suruyor. Daha once de yapmistim bunu baya bi incelme olmustu. Bakalim sonuna kadar yapabilirim umarim.
Cemoos Chocolita
Ay hiç sorma baktım herkes burda dedim buraya yazayımKimleri görüyorum ufaktan 9. Takım toplandı buraya resmennasılsın canım
Aldım ama denemedim dahaHerby fit tea deneyen var mı?
Direk yogurdun uzerine dokup yiyorum kitir kitirKeten tohumunu öğütüp mu tuketiyorsun direk mi
Ben bu keten tohumunu anlayamadım nasıl yencek öğütülmesi mi gerekiyor direk tohum olarak mı, kimi diyo kavurup yenmesi lazım kimi diyo pisince toksin üretiyorDirek yogurdun uzerine dokup yiyorum kitir kitir
Bu 9. Takım nerdeydi yaKimleri görüyorum ufaktan 9. Takım toplandı buraya resmennasılsın canım
diyetisyen önerdiyse Herby Detox çayı da faydalıdır.Aldım ama denemedim dahadiyetisyen önermişti her gün içebilirsin diye
Aaa pardon herby detox benim dediğim
Yarından itibaren başlamayı düşünüyorum bende inşallah etkili olur. Bromelain aldım bakalım dün akşam başladım. Ödem atıcı o da zayıflamaya yardımcıdiyetisyen önerdiyse Herby Detox çayı da faydalıdır.
öylece yoğurda falan katılıp yeniyor geneldeBen bu keten tohumunu anlayamadım nasıl yencek öğütülmesi mi gerekiyor direk tohum olarak mı, kimi diyo kavurup yenmesi lazım kimi diyo pisince toksin üretiyor
kapandı canım. sonra bi şeyler oldu özel vs dağıldı herkes. şu an açık ama aktif değil. bi dönem çok güzel sanal dostluklar muhabbetler kurmuş harika kilolar vermiştikBu 9. Takım nerdeydi yaböyle deyince neden oradan buraya bir geçiş oldu diye merak ettim. Hoş geldiniz tabi bu arada ama zamanlama nasıl oldu mesela diyete ara mi vermistiniz
İnşallah etkili olur.Yarından itibaren başlamayı düşünüyorum bende inşallah etkili olur. Bromelain aldım bakalım dün akşam başladım. Ödem atıcı o da zayıflamaya yardımcı
Anladim canım doğrudur. Üzüldüm o şekilde bitmesinekapandı canım. sonra bi şeyler oldu özel vs dağıldı herkes. şu an açık ama aktif değil. bi dönem çok güzel sanal dostluklar muhabbetler kurmuş harika kilolar vermiştik
ben kilo verip ayrılmıştım. benim olduğum dönemler yarışma da vardı. 6 ayda orda 20 kilo vermiştim. birçok kişi de çok zayıflamıştı. göklerce leylak üçmelek annesi yasemin vardı. çok keyifli bir ortam vardı. ama sonra işte dağıldıAnladim canım doğrudur. Üzüldüm o şekilde bitmesine
uçan süpürgeli zehra yardımcı kaptanımızdı ama kaptanlık yapmıştı geneldeben kilo verip ayrılmıştım. benim olduğum dönemler yarışma da vardı. 6 ayda orda 20 kilo vermiştim. birçok kişi de çok zayıflamıştı. göklerce leylak üçmelek annesi yasemin vardı. çok keyifli bir ortam vardı. ama sonra işte dağıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?