- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.215
- 698
Daha önce yaziştık ya birebir kimsecikler yoktu ordan kac tane msj birikti yoksa miniğinin mesajlarını yoksayip mi sildinKizzz nerden yazıyorsun niye gelmiyorrr
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce yaziştık ya birebir kimsecikler yoktu ordan kac tane msj birikti yoksa miniğinin mesajlarını yoksayip mi sildinKizzz nerden yazıyorsun niye gelmiyorrr
Yo duruyor konuşmamız bakayım ayDaha önce yaziştık ya birebir kimsecikler yoktu ordan kac tane msj birikti yoksa miniğinin mesajlarını yoksayip mi sildin![]()
Anne kız ne güzel birlikte zayiflayin inşallah annende yarissin öyle de pazartesi den pazartesiye tartışın bizleTünaydın kızlar
Son gün yaaa ben de heyecan yaptım annem de diyete başladı açım diye başımda bekliyo
Az sonra kahvaltı yapcaz![]()
markete yürüyerek git. poşetlerden iyi ağırlık mı olurYemiyoz. Aç duruyoz.
Kahvaltı yaptım ben, ama önce beş bin kadar adım attım. Ya şu bilek ağırlıklarından bulsam da ağırlıkla yurusem diyorum bazen, daha çok kalori yakarım.
Sorun yok çokooGünaydın arkadaşlar
Günaydınincebellihatun
Arte miniginde dediği gibi sorulara cevap vermiş. Sadece topik değil genel olarak kk bildiririm üzerine kurulu olduğu için WhatsAppa gerek olmadığını açıklamak istemiş. Yazım diliyle sert algılamış olabilirsin. Hiç sorun yok![]()
Dalga geçmedim. bana haddimi bildirmeye çalıştın bende ona içerledim o zamanTanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik?
Bilgilendirme yaparken komikli emojiler mi koyayım ne yapayım acaba yazım dilim sert anlaşılmasın diye? O zaman da kaale alınmaz.Tanımadığım insana da canım cicim diyemem ben, resmi olurum.
Yalnız benimle dalga geçti çok içerledim he.
Sakiniz arkadaşlar, gerginlik yok valla bak.
Tebrik ederim lady de zaten sen şişko değilsin ödemin var gider öyle yapma şöyleGünaydın kahvaltı yapıp kendimi yürüyüşe attım. 10K adım tamamlandı. Hiç acımam cezayı ben veririm kendimesanki ödemim de biraz azaldı gibi yüzümde çok şişti bugün azalmış gibi abim artık lastik reklamındaki kat kat canavara benzemediğimi söyledi
![]()
Andulasyona mı? Bölgesel derken?Kızlar ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sadece göbek için.
Dün fotoğraf da çektik ne bacak var ne kol ne bişey sadece göbek var.
Yüzümde şişlik var.
Bı tanıdık gitmiş memnun kalmış siz ne diyosunuz bu işe![]()
birkaç kez gördüm ama hiç denemedim canım. benim vücut tipim dengeli çünkü. her yerden alıp her yerden veriyorum. misal şu an her yerim tossunn gibi maşallahKızlar ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sadece göbek için.
Yüzümde şişlik var.
Benim gibi sarkıkligin yoksa sonuç alacağını düşünüyorumKızlar ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sadece göbek için.
Yüzümde şişlik var.
CoolSculpting teknolojisiyle yapılıyor ya.Andulasyona mı? Bölgesel derken?
Andulasyon oluyor işte sıkılaşma oluyor fark oluyor gerçekten ama kalıcılığı ne kadar olur hiçbir fikrim yok.CoolSculpting teknolojisiyle yapılıyor ya.
Ses dalgariyla titreşim veren bı cihazla 6-8 seans yapılıyor.
Yağlar parçalanıyor işte.
Bende tam araştırmadım ama düşünmüyorum işte.
Tamam işte diyet de devam edecek bı denemek iyi olur gibi düşündümAndulasyon oluyor işte sıkılaşma oluyor fark oluyor gerçekten ama kalıcılığı ne kadar olur hiçbir fikrim yok.