- 25 Temmuz 2013
- 12.874
- 52.756
- 798
Geçmiş olsun. Dikkat et kendine, herkes hasta bu aralar. Bol sıvı al ve dinlen.Gunaydin kızlar
Biraz grip olmuşum o yuzden aksam uyuya kalmisim burayada ugrayamadim.
Dunku menum
Sabah 1 dilim kizarmis ekmek ile klasik kahvalti
1 cay kasigi fıstık ezmesi
Ara
Turk kahvesi
Akşam
3 sarma 1 biber dolması
Su 2 litre
Spor yok toparlayinca tekrar eliptige donucem insallah
@CemoosChocolita
Malesef sadece bi kurtarici oluyor bu tarz detokslar. 6 gun cok iyi yapmissiniz sanirim dayanamam ben o kadar massallah sizeGeçmis olsun cnm insallah ikiside bir an önce iyileşir kuzucuklarinin
Ben de yaptim sanirim 6 gün yapnistim ve hayatimin en hizli kilo vermesiydi 3.5 kilo vermistim ama kötü yani şu ki normal beslenmeye geçer gecmez geri aldim hemde diyet beslenme yaptigim halde
Sagol canim tesekkur ederim bugun dinlenebilirim inşallah gerci biz anneler icin zor ama bakalimGeçmiş olsun. Dikkat et kendine, herkes hasta bu aralar. Bol sıvı al ve dinlen.
Ben sinirli ya da stresli değilim. İstediğin gibi gerilebilirsin.bebesi saat 2 den beri ayakta olan büyün gece zırlayan ve hatta devam eden biri olarak topiğin sinir stres birbirine çatma hakkını size vermem gençler çekilin ben gerilcem bugün
Ben bu sefer bigun yapabildim malesef onceki günün hatalarini telefi ettim. Bu ara fazla uzun yapamiyorum hep birileri bisey çıkarıyorYa evet gorduum sende baslamissinYa zorlaniyorum ama yeni basladigim icin heralde. Sadece 2 kanat yedim dayanamayip tuzlu biseyler yemem lazimdi. Simdi son kase yogurt ve hurmalari yicem bakalim acikacak miyim merak ediyorum Senin nasil gidiyor?
Eveet bende orda gordum @Brokilo m yollamisti deneyeyim dedim. Haftaya dugun var, pazartesi tarti var ve önümüzde ki hafta eşim gelecek acil çıkıştayım anlayacağın
yok.çaki gibi halaBen sinirli ya da stresli değilim. İstediğin gibi gerilebilirsin.
Hala uyumadı mı?
Bu enerji nereden geliyor acaba?yok.çaki gibi halaserum kolonya falan varsa alabilirim
bilmiyorum. kaç kalorilik bi enerjidir anlamadım yeminle. bi gözün kapansın bi esne. yok arkadaş. cin gibi eşek sıpasıBu enerji nereden geliyor acaba?
Sabır diliyorum. Kolonyayi şu köşeye bıraktım.
Artecim yazım dilinden sert biri olduğunu düşünüyordu ya cemoos bu arkadaşta sert davranıyorsun sandı herald3Ben sinirli ya da stresli değilim. İstediğin gibi gerilebilirsin.
Hala uyumadı mı?
Tanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik?Artecim yazım dilinden sert biri olduğunu düşünüyordu ya cemoos bu arkadaşta sert davranıyorsun sandı herald3
Geirlecek bir durum yok soru üzerine Arte cevap vermişüstünde durulacak bir durum söz konusu değil nurumminem
Topikte kimse gerilmesin gerginlik istemiyoruz
Ben seni biliyorum yazımında eksik yada fazla bisey de görmiyorum yanlış olmasınTanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik?
Bilgilendirme yaparken komikli emojiler mi koyayım ne yapayım acaba yazım dilim sert anlaşılmasın diye? O zaman da kaale alınmaz.Tanımadığım insana da canım cicim diyemem ben, resmi olurum.
Yalnız benimle dalga geçti çok içerledim he.
Sakiniz arkadaşlar, gerginlik yok valla bak.
Yemiyoz. Aç duruyoz.Ay yarın bozartesiyyyy
Heyecanlı uyandım delircemmm
Yemeyin bak
Aynen ben senin genel tavrını bildiğim için hiç öyle bir Vibe almadım. Biz emoji basıci gülsüz çiçeksiz konuşmadığımz içinTanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik?
Bilgilendirme yaparken komikli emojiler mi koyayım ne yapayım acaba yazım dilim sert anlaşılmasın diye? O zaman da kaale alınmaz.Tanımadığım insana da canım cicim diyemem ben, resmi olurum.
Yalnız benimle dalga geçti çok içerledim he.
Sakiniz arkadaşlar, gerginlik yok valla bak.
Pet şişe bantlaYemiyoz. Aç duruyoz.
Kahvaltı yaptım ben, ama önce beş bin kadar adım attım. Ya şu bilek ağırlıklarından bulsam da ağırlıkla yurusem diyorum bazen, daha çok kalori yakarım.
Arte yi bilmesem hayırdır koçum sen tarzı algılardım yazısınıAynen ben senin genel tavrını bildiğim için hiç öyle bir Vibe almadım. Biz emoji basıci gülsüz çiçeksiz konuşmadığımz içinilk kez konuşmuş olsak derdim belki. Olabilir ya böyle şeyler
Tabi canım, kapı çalsa onu çıkaracağım diye cebelleseyim.Pet şişe bantla
Kizzz nerden yazıyorsun niye gelmiyorrrChocolita sana yazıp duruyorum mesaj neden cvp vermiyorsun
Eski yazışmalarımizi yoksayip sildin mi yoksa
Beni görmezden gelemezsin çünkütek seçenek bu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?