Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

bebişim time yazıyor ya o işte kaç dk yapıldığını gösteriyor orası önemli gerisini salla😁
Olmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyo 🤭
Bı formül bulalım senin görüntülerine resmen topigin ceza kotasını sen tek başına gogusluyosun :kahve:

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce🫨 benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi 🙄telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne😵‍💫
Eki Görüntüle 3318115
bebekim gece 12 de sıfırlanır benimki apple ama aynı o da sıfırlanıyor

Olmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyo 🤭
Bı formül bulalım senin görüntülerine resmen topigin ceza kotasını sen tek başına gogusluyosun :kahve:
bu kadar da fedakar insanım:anne:

Bende yorgunluktan uyuyamadım 🥺
3 gün önce de benim oğlanın doğum günüydü. güzel ama yorucu oluyor cidden. sağlıklı yaşları olsun
benim kızın doğduğundan beri uyku problemi var. 3 yaşa kadar her geceydi. son 9 aydır haftada 1-2 geceye düştü.
uyumuyor bağırıp çağırıp oğlanı da uyandırıyor. tv izlicem üstümü çıkar dedi. çıplak halde oturdu koltuğa
şu an 3 ümüz trt çocuk izliyoruz :işsiz:

3 gün önce de benim oğlanın doğum günüydü. güzel ama yorucu oluyor cidden. sağlıklı yaşları olsun
benim kızın doğduğundan beri uyku problemi var. 3 yaşa kadar her geceydi. son 9 aydır haftada 1-2 geceye düştü.
uyumuyor bağırıp çağırıp oğlanı da uyandırıyor. tv izlicem üstümü çıkar dedi. çıplak halde oturdu koltuğa
şu an 3 ümüz trt çocuk izliyoruz :işsiz:
Benim kızım da uyumazdi geceleri ama biz gündüz çok uyurduk hâlâ öyle.
Uyumayan çocuk çok zor ya ama uyku düzenini alistirsan çok rahat edersin.
Yavaştan basla bence bakalım kreşe fbaslayinca nasıl olacaklar.

Pazartesiye kadar düşün taşın
Pazartesi bizim tartı günümüz.
Tamam dersen tartinin fotosunu at boy kilo hedefi yaz menü paylaşıma başla o gün.
Zaten başka katılımcı alamicaz çok kalabalık olduk yetişemiyorumz🤭
Tamamdır o zaman pazartesi sabah foto atar başlarım, hadi bismillah diyelim o zaman 😭 yine düştük diyet olaylarına Allah'ım sen önceki azimi ver bana

Back