Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Nasıl buluyorsun mesela denedin mi tariflerini hiç
Alintilamisim cevaplamamisim detoks su tariflerini deniyorum öyle 5 günde 3 kg yok bilmem ne olmuyor ama ödem attırıyor sevdim ben
Ben 2-3 aydır saldım bugün başladım düzene benden biraz hızlı gider diye düşünüyorum şimdiden söyleyeyim de
Onu farkettim artık da nasip bende ne kadar hırslanirsam iyi olur dedim

Alintilamisim cevaplamamisim detoks su tariflerini deniyorum öyle 5 günde 3 kg yok bilmem ne olmuyor ama ödem attırıyor sevdim ben

Onu farkettim artık da nasip bende ne kadar hırslanirsam iyi olur dedim
Dene dene gerçekten rahatlatıyor o detoks suları. En iyi sonuç aldığın tarif varmı ?

Hello baby. Dizi izliyordum netten. Sen napıyorsun
Uyuyakalmışım aksam buraya yazdıktan sonra
Cemoos Chocolita akliniza şüphe düşmesin bakin eski bir resim falan degil size bilgisayar saati ile resim cektimEki Görüntüle 3318119
Fake olayından sonra herkes kendini bir kanıtlama derdinde
Qynen yazmayınca ipin ucu kaçıyor bence sürekli yazın:)

Dün uyuyakalmışım menüyü yazmadan elimde telefonla

15 Ekim
Sabah
2 dilim tb ekmek
Salçalı yumurta
Peynir zeytin domates çay

Arada 1 mandalina

Öğlen
bir elma 3 tane burçak b.

Aksam
3 Sıkım Çiğ köfte lavassiz marul ve yoğurtla
1.5 litre su dün şu içmeye vakit bulamadım çok ışım vardı

4.640 adım atmışım Chocolita Cemoos

W*p grubu kurma şansımız olsaydı keşke kızlar çok daha etkili olurdu
Hoşgeldiniz.
İstediğiniz şey hem yasak, yeni üye olmadığınız için biliyor olmanız lazım yasak olduğunu, hem de ne faydası olacak anlamadım ben. Burada yazıyoruz zaten ne yaptık, ne yedik içtik. Daha etkili olacak bir şey göremedim şahsen. Başka bir alanda grup kurmak istemek bu topigi hiçe saymak demek ama biz bu topigi bu amaç için açtık.

Günaydınlar mutlu pazarlar
14 Ekim cumartesi
Kahvaltı
Yulaflı elmalı cevizli karışım

13.30
2 kepçe çorba
1 dlm ekmek
Salata

16.30
Elma
Yeşil çay

18.00
2 parça tavuk göğsü
Salata
2 kepçe mercimek çorbası

Şu 2litre

Agzersiz 30 dk Leslie + yürüyüş
Cemoos Chocolita
Kizlar dün saatimi taktım Leslie ve egzersizle 7.500 adım oldu. Telefonu sıfırladım akıllı saat uygulamasını yükledim veee eslesince saati sıfırladi. Tabi ne olur ne olmaz diye saatin fotosunu çekmiştim.bugun kalan adımları da yürüyüp ikisini birlikte atacağım ins hatta atayım saati şimdi gerisinide gün içinde atacağım

Son düzenleme:
Tamamdır o zaman pazartesi sabah foto atar başlarım, hadi bismillah diyelim o zaman yine düştük diyet olaylarına Allah'ım sen önceki azimi ver bana
Kimleri görüyorum ufaktan 9. Takım toplandı buraya resmen nasılsın canım

4 yaşında nerdeyse canım. dedim ya 3 yaşına kadar her gece son 10 aydır haftada 1-2 sapıtıyor yapacak bir şey yok. saat 2 den beri bağırıyor. bi süre sonra sinirlerim alt üst oluyor

Teşekkür ederim.
Yasak olduğu ihtimalini göz önünde bulundurarak yazdım ki zaten öyleymiş, bilmiyordum. Yeni üye değilim evet ama sık ve düzenli ziyaret etmiyordum siteyi. Topiğe lafım olmadı sadece bildirim açısından daha verimli olur düşüncesiyle yazdım bu kadar abartılacak bi durum yoktu hanımefendi

Öğrenmiş oldunuz o zaman bu vesileyle.
Bildirim açısından gayet verimli aslında burası. İlk sayfada kurallar, cezalar falan yazıyor. Herkes bildirim yapmak zorunda. Herkes bildirim yapma zorunlulugunu yerine getirince de sorun yaşanmıyor. Evet cezalı, katı kurallı bir topik açtık ama sorumluluk yine kişilerde. Israrla bildirim yapmayana zorla yaptirtacak durumumuz yok, diskalifiye bunun için var.
O yüzden grup kurmanın bize katacağı bir şey yok.
Bir şeyi abarttigimi düşünmüyorum açıkçası, bilgilendirme yaptım. Bunun abartılacak bir tarafı yok.

Tm aynen. Bu konuda ısrar etmedim zaten. Biraz sakinleş bence

Tm aynen bu konuda ısrar etmedim zaten biraz sakinleş bence
Israr ettiginizi söylediğimi hatırlamıyorum. Burada tartışmıyoruz da her ne kadar siz öyle algılasanız da. Bilgilendirme yaptım anlamadığınız üzere.
Sinirli değilim ama yine de tavsiyenizi dikkate alıp daha da fazla sakinlesmeyi denerim. Yoga, meditasyon falan. Teşekkürler.

Cahilce ve inatla ısrar etmişim gibi uyarı mesajlarınız hoş olmadı. Siz bilgilendirmeden öncede zaten ben bunun ihtimalini düşünerek yazdım. Ki zaten öyleymiş yasakmış tahmin ettiğim üzere.

Cahilce ve inatla ısrar etmişim gibi uyarı mesajlarınız hoş olmadı. Siz bilgilendirmeden öncede zaten ben bunun ihtimalini düşünerek yazdım. Ki zaten öyleymiş yasakmış tahmin ettiğim üzere.
Gerçekten uzatma isteğinizi anlıyorum ama ben daha fazla uzatmayacağım. Sizi uyarmadım, bilgilendirme yaptım. Uyarı yapmak benim işim değil.
İlk mesajda isteğinizin yasak olduğunu ve bize bir katkısı olmayacağını açıkladım. Bunun üzerine şöyle bir katkısı olabilir dediniz, olmayacağını açıkladım.
Sonra dalga geçer gibi ve saygısızca sakinles bence falan yazdınız ama size hiçbir saygisizlikta bulunmadan bilgilendirme yaptım. Bilgilendirme.
Uyarı yapılması gereken konuda o uyarıyı yaparlar zaten, benim işim değil o. Bilgilendirme.
Tekrar teşekkür eder, iyi günler dilerim size.

Gunaydin kızlar
Biraz grip olmuşum o yuzden aksam uyuya kalmisim burayada ugrayamadim.
Dunku menum
Sabah 1 dilim kizarmis ekmek ile klasik kahvalti
1 cay kasigi fıstık ezmesi
Ara
Turk kahvesi
Akşam
3 sarma 1 biber dolması

Su 2 litre
Spor yok toparlayinca tekrar eliptige donucem insallah
Cemoos Chocolita

Tm aynen. Bu konuda ısrar etmedim zaten. Biraz sakinleş bence

bebesi saat 2 den beri ayakta olan büyün gece zırlayan ve hatta devam eden biri olarak topiğin sinir stres birbirine çatma hakkını size vermem gençler çekilin ben gerilcem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…