- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Alintilamisim cevaplamamisim detoks su tariflerini deniyorum öyle 5 günde 3 kg yok bilmem ne olmuyor ama ödem attırıyor sevdim benNasıl buluyorsun mesela denedin mi tariflerini hiç
Onu farkettim artık da nasip bende ne kadar hırslanirsam iyi olur dedimBen 2-3 aydır saldım bugün başladım düzene benden biraz hızlı gider diye düşünüyorum şimdiden söyleyeyim de
Dene dene gerçekten rahatlatıyor o detoks suları. En iyi sonuç aldığın tarif varmı ?Alintilamisim cevaplamamisim detoks su tariflerini deniyorum öyle 5 günde 3 kg yok bilmem ne olmuyor ama ödem attırıyor sevdim ben
Onu farkettim artık da nasip bende ne kadar hırslanirsam iyi olur dedim
Bu tarifi sevdim ben bu hafta farklı bi tarif deneyeceğim bakalımDene dene gerçekten rahatlatıyor o detoks suları. En iyi sonuç aldığın tarif varmı ?
Uyuyakalmışım aksamHello baby. Dizi izliyordum netten. Sen napıyorsun
Fake olayından sonra herkes kendini bir kanıtlama derdindeCemoos Chocolita akliniza şüphe düşmesin bakin eski bir resim falan degil size bilgisayar saati ile resim cektim Eki Görüntüle 3318119
Qynen yazmayınca ipin ucu kaçıyor bence sürekli yazın:)Buraya yazmayı özledim. Yazmayınca acayip saldım. Hastalık da geçti pazartesi yine tane tane yazmaya başlıcametiket olmayınca hiç görmüyorum ne konuştuğunuzu. Bir giriyorum kaç sayfa ilerlemiş. Ama bu hafta birinci olamam sıra sende
GünaydınGünaydın
Hoşgeldiniz.W*p grubu kurma şansımız olsaydı keşke kızlar çok daha etkili olurdu
Kimleri görüyorum ufaktan 9. Takım toplandı buraya resmenTamamdır o zaman pazartesi sabah foto atar başlarım, hadi bismillah diyelim o zamanyine düştük diyet olaylarına Allah'ım sen önceki azimi ver bana
4 yaşında nerdeyse canım. dedim ya 3 yaşına kadar her gece son 10 aydır haftada 1-2 sapıtıyor yapacak bir şey yok. saat 2 den beri bağırıyor. bi süre sonra sinirlerim alt üst oluyorBenim kızım da uyumazdi geceleri ama biz gündüz çok uyurduk hâlâ öyle.
Uyumayan çocuk çok zor ya ama uyku düzenini alistirsan çok rahat edersin.
Yavaştan basla bence bakalım kreşe fbaslayinca nasıl olacaklar.
Teşekkür ederim.Hoşgeldiniz.
İstediğiniz şey hem yasak, yeni üye olmadığınız için biliyor olmanız lazım yasak olduğunu, hem de ne faydası olacak anlamadım ben. Burada yazıyoruz zaten ne yaptık, ne yedik içtik. Daha etkili olacak bir şey göremedim şahsen. Başka bir alanda grup kurmak istemek bu topigi hiçe saymak demek ama biz bu topigi bu amaç için açtık.
Öğrenmiş oldunuz o zaman bu vesileyle.Teşekkür ederim.
Yasak olduğu ihtimalini göz önünde bulundurarak yazdım ki zaten öyleymiş, bilmiyordum. Yeni üye değilim evet ama sık ve düzenli ziyaret etmiyordum siteyi. Topiğe lafım olmadı sadece bildirim açısından daha verimli olur düşüncesiyle yazdım bu kadar abartılacak bi durum yoktu hanımefendi
Tm aynen. Bu konuda ısrar etmedim zaten. Biraz sakinleş benceÖğrenmiş oldunuz o zaman bu vesileyle.
Bildirim açısından gayet verimli aslında burası. İlk sayfada kurallar, cezalar falan yazıyor. Herkes bildirim yapmak zorunda. Herkes bildirim yapma zorunlulugunu yerine getirince de sorun yaşanmıyor. Evet cezalı, katı kurallı bir topik açtık ama sorumluluk yine kişilerde. Israrla bildirim yapmayana zorla yaptirtacak durumumuz yok, diskalifiye bunun için var.
O yüzden grup kurmanın bize katacağı bir şey yok.
Bir şeyi abarttigimi düşünmüyorum açıkçası, bilgilendirme yaptım. Bunun abartılacak bir tarafı yok.
Israr ettiginizi söylediğimi hatırlamıyorum. Burada tartışmıyoruz da her ne kadar siz öyle algılasanız da. Bilgilendirme yaptım anlamadığınız üzere.Tm aynen bu konuda ısrar etmedim zaten biraz sakinleş bence
Cahilce ve inatla ısrar etmişim gibi uyarı mesajlarınız hoş olmadı. Siz bilgilendirmeden öncede zaten ben bunun ihtimalini düşünerek yazdım. Ki zaten öyleymiş yasakmış tahmin ettiğim üzere.Israr ettiginizi söylediğimi hatırlamıyorum. Burada tartışmıyoruz da her ne kadar siz öyle algılasanız da. Bilgilendirme yaptım anlamadığınız üzere.
Sinirli değilim ama yine de tavsiyenizi dikkate alıp daha da fazla sakinlesmeyi denerim. Yoga, meditasyon falan. Teşekkürler.
Gerçekten uzatma isteğinizi anlıyorum ama ben daha fazla uzatmayacağım. Sizi uyarmadım, bilgilendirme yaptım. Uyarı yapmak benim işim değil.Cahilce ve inatla ısrar etmişim gibi uyarı mesajlarınız hoş olmadı. Siz bilgilendirmeden öncede zaten ben bunun ihtimalini düşünerek yazdım. Ki zaten öyleymiş yasakmış tahmin ettiğim üzere.
Tm aynen. Bu konuda ısrar etmedim zaten. Biraz sakinleş bence
Israr ettiginizi söylediğimi hatırlamıyorum. Burada tartışmıyoruz da her ne kadar siz öyle algılasanız da. Bilgilendirme yaptım anlamadığınız üzere.
Sinirli değilim ama yine de tavsiyenizi dikkate alıp daha da fazla sakinlesmeyi denerim. Yoga, meditasyon falan. Teşekkürler.
Cahilce ve inatla ısrar etmişim gibi uyarı mesajlarınız hoş olmadı. Siz bilgilendirmeden öncede zaten ben bunun ihtimalini düşünerek yazdım. Ki zaten öyleymiş yasakmış tahmin ettiğim üzere.
bebesi saat 2 den beri ayakta olan büyün gece zırlayan ve hatta devam eden biri olarak topiğin sinir stres birbirine çatma hakkını size vermem gençler çekilin ben gerilcem bugünGerçekten uzatma isteğinizi anlıyorum ama ben daha fazla uzatmayacağım. Sizi uyarmadım, bilgilendirme yaptım. Uyarı yapmak benim işim değil.
İlk mesajda isteğinizin yasak olduğunu ve bize bir katkısı olmayacağını açıkladım. Bunun üzerine şöyle bir katkısı olabilir dediniz, olmayacağını açıkladım.
Sonra dalga geçer gibi ve saygısızca sakinles bence falan yazdınız ama size hiçbir saygisizlikta bulunmadan bilgilendirme yaptım. Bilgilendirme.
Uyarı yapılması gereken konuda o uyarıyı yaparlar zaten, benim işim değil o. Bilgilendirme.
Tekrar teşekkür eder, iyi günler dilerim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?