Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce🫨 benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi 🙄telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne😵‍💫
Eki Görüntüle 3318115
Saat bizde henuz 6 ama bu saate gore gece olmus bile

Evet yedekler menü,su,egzersiz bildirimi yapıyor.
Haftalık tartı şart
Eğer kaçamak falan yaparsa ceza veriyoruz.
İlk sayfayı bı okuyun çünkü aktif olmak şartı ve cezalar var.
Olur zorlanm derseniz beklersiniz sohbet ederiz hem alışmış olursunuz.
Ama dediğim gibi baya ağır cezalar var baya da sıra var 🤭
İyi ki zamanında kapağı atmışız😂

Iyi geceler hatunlar yoğun bir gün geçirdim menümü ancak yazabiliyorum 🙈

Sabah yağda yumurta 1 tane
3 dilim sucuk 7 zeytin 1 yk keçi peyniri 2 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Öğlen süt bir bardak kakaolu

Akşam
Anne yemeği 🙃 yazmayım simdi ama kaçamak değil. İnce dilim kavun

Su 2 litre 9 bin adım yaptım.
1litresi 1 cubuk tarçın ve limonlu
Cemoos Cemoos

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce🫨 benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi 🙄telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne😵‍💫
Eki Görüntüle 3318115
Gece 00.00 dan sonra adımlar sifirlaniyor ya programda depoluyor bağlantısı yoksa olmaz tabi

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita 8 dk yı sonra tamamladım bebem uyandı😘
CAB6C402-FA7F-424C-AAA7-79475A7E880C.jpeg

incebellihatun incebellihatun canım her pazartesi aç karna tartılıp foto atıyoruz buraya.
Akşam son öğünden sonra menü su ve egzersiz yazıp beni etiketliyosun.
3 grup var birisi eksilirse yedeklerde bir kiso yerine geliyor.
Grup halinde yarış yapıyoruz haftalık.
Ödül kazanıyoruz yada ceza alıyoruz
Haftada en fazla 2 kez kaçamak yapma hakkı var ama onda da her seferinde ceza alınıyor.
3 kaçamak yapan uyarı alıyor ikinkez uyarı alan diskalifiye oluyor listelerden çıkıyor.
Cezanın en hafifi 7000 en ağır haftalık 70000 adım.
Bence ilk sayfayı iyi oku incele.
Bu arada wp grubu yasak bunu herkes duysun bazı arkadaşlar bundan huzursuz oluyor.
Sonuçta anonim ortamdayiz böyle iyiyiz.
Grup dan kasıt bu sayfada değil anladığım kadarıyla başka bi başlık altında mı olacağız ?

baltasar baltasar öyle oldu biraz birden kalabalık olduk şaşırdık 🙈
Bu arada diyet nasıl gidiyo özledik seni arkandan konusuruyoruz 😂
Buraya yazmayı özledim. Yazmayınca acayip saldım. Hastalık da geçti pazartesi yine tane tane yazmaya başlıcam😂 etiket olmayınca hiç görmüyorum ne konuştuğunuzu. Bir giriyorum kaç sayfa ilerlemiş. Ama bu hafta birinci olamam sıra sende😂

Buraya yazmayı özledim. Yazmayınca acayip saldım. Hastalık da geçti pazartesi yine tane tane yazmaya başlıcam😂 etiket olmayınca hiç görmüyorum ne konuştuğunuzu. Bir giriyorum kaç sayfa ilerlemiş. Ama bu hafta birinci olamam sıra sende😂
Hah işte bu hafta birinci olmadın üstüne bir gram bile veremedim yersin cezayı bari yarın dikkat et 😂

Back