Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok geçmiş olsun canım
Grup ne ki buraya bildirim yapmayacak mıyız sadece ?
Tamamdır akşama yazacağım inşaallah

Ben tartı bildirimi ne zaman yapayım? Cemoos Chocolita
Canım pazartesi boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alayım. Listeye girmiş ol. Listede olduğun sürece takip edilmis olacaksın. Aradığın disiplin listede var yani. Grup sadece işin yarışma kısmı, cilvesi.
Gruplari 8 ler miyiz, yoksa çıkanların yerine almak için boşluk oluşmasını mı bekleriz bunu listedeki arkadaşların kurallara uyup uymadığı belirleyecek.
Valla miniğim bütün gün dışarıdaydim bugün ancak bakabildim. Sen neler yapıyorsun?

Bromelain takviyesi al çok işe yarıyor
Teşekkür ederim araştıracağım
su ne durumda

maalesef

o ne
Aslında su içerim ama hormonal bi bozukluğum var bugün doktorumla tekrar konuştum atak dönemi olabilir dedi. Yüzüm boynum da sivilce tarlasına döndüydü toparladı çok şükür. Atlayıp vericez kiloları inşşşş
Hem de nasil var gözle görünür şiş şiş her yerim ben de bilmiyorum niye regle bagliyorum sebebini ama öncesinde de vardi
Mevsim geçişi hormonal dengesizlik çok normalmiş belki sizin de bi dengesizlik olmuştur düzenli su içmeyi ihmal etmiyin kiraz sapı çayını da akşamları 1 fincan içerseniz belki biraz daha rahatlarsınız

Ladycim zaten 13000 adım atmışsın cezanı cekmissin.
Bugün 2 arkadaşta fazla kaçırmış cezayı çekip gelmiş o yüzden gerek yok.
Pazartesiye yeniden başlarız

Merhabalar kızlar, bol bol eksileriniz olsun inşallah, gruba birkaç kez baktım, biraz takip etmek istiyorum eğer yer açılırsa beni de alır mısınız?
Merhaba iyi akşamlar hoşgeldiniz.
Takipte kalmak isterseniz tabii buyrun ama yer açılması bu 1 ay çok zor
Yedeklerde 3 arkadaş var ve giden kimse yok

İyi akşamlar beni de alır mısınız grubunuza
İyi akşamlar hoşgeldiniz
Aşırı kalabalık gruplar oluşturduk yedeklerde bekleyen 3 arkadaşımız var.
En az 1 ay beklemek zorunda kalırsınız ama takipte kalmak isterseniz tabii kalın

Merhaba iyi akşamlar hoşgeldiniz.
Takipte kalmak isterseniz tabii buyrun ama yer açılması bu 1 ay çok zor
Yedeklerde 3 arkadaş var ve giden kimse yok
Peki yedekte devam edebilir miyim ? Menü yazma kilo bildirimi vs yapabiliyor di mi yedekler de ?

incebellihatun canım her pazartesi aç karna tartılıp foto atıyoruz buraya.
Akşam son öğünden sonra menü su ve egzersiz yazıp beni etiketliyosun.
3 grup var birisi eksilirse yedeklerde bir kiso yerine geliyor.
Grup halinde yarış yapıyoruz haftalık.
Ödül kazanıyoruz yada ceza alıyoruz
Haftada en fazla 2 kez kaçamak yapma hakkı var ama onda da her seferinde ceza alınıyor.
3 kaçamak yapan uyarı alıyor ikinkez uyarı alan diskalifiye oluyor listelerden çıkıyor.
Cezanın en hafifi 7000 en ağır haftalık 70000 adım.
Bence ilk sayfayı iyi oku incele.
Bu arada wp grubu yasak bunu herkes duysun bazı arkadaşlar bundan huzursuz oluyor.
Sonuçta anonim ortamdayiz böyle iyiyiz.

Peki yedekte devam edebilir miyim ? Menü yazma kilo bildirimi vs yapabiliyor di mi yedekler de ?
Evet yedekler menü,su,egzersiz bildirimi yapıyor.
Haftalık tartı şart
Eğer kaçamak falan yaparsa ceza veriyoruz.
İlk sayfayı bı okuyun çünkü aktif olmak şartı ve cezalar var.
Olur zorlanm derseniz beklersiniz sohbet ederiz hem alışmış olursunuz.
Ama dediğim gibi baya ağır cezalar var baya da sıra var

İlk sayfayı ayrıntılı okuyup yedekten katilayim o zaman ama simdi hastayım biraz sohbetle baslayip isinayim iyileşince tam katılırım zaten ,

İlk sayfayı ayrıntılı okuyup yedekten katilayim o zaman ama simdi hastayım biraz sohbetle baslayip isinayim iyileşince tam katılırım zaten ,
Pazartesiye kadar düşün taşın
Pazartesi bizim tartı günümüz.
Tamam dersen tartinin fotosunu at boy kilo hedefi yaz menü paylaşıma başla o gün.
Zaten başka katılımcı alamicaz çok kalabalık olduk yetişemiyorumz

Cemoos Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…