- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Kiyma da mskarna da iptal oldu döner yedikkıymayı kavuracağına içine baharatları at yuvarla düzleştir köfte yap varsa air fry yoksa tavada az yağla 2 çevir ye. hem tok tutar hem az ekmek yedirir. böyle de bilirim az yemenin sırlarını
Hem de nasil var gözle görünür şiş şiş her yerim ben de bilmiyorum niye regle bagliyorum sebebini ama öncesinde de vardiGünaydınnnn
Kızlar mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama çok fazla ödemim var. Kiraz sapı içsem de kar etmiyor sizde de ödem var mı? Doktora gitmeyi düşündüm ama biraz daha zaman tanımak istedim vücuduma.
HarikasinMerhabalar kızlar bugün spor yapamadim esim sabah erkenden annemlere birakti bizi cunki aspir yağı elma sirkeli suyumu ictim tarcınli hindistan cevizi yağlı kahvemi de içtim sonrasında diyete uygun kahvaltı detoks suyumu içiyorum pazartesi tartı için çok heyecanliyim☺
oo çok iyi hadi bakalımFit mutlu anne yolundan gidip bugün aspir yağı ve elma sirkeli suyumu içerek güne başladım. Sonrasında tarçınlı,hindistan cevizi yağlı kahvemi içip kahvaltımı yaptım. Az sonra bu meyve yerim heralde gün güzel gidiyor şimdilik
Instegram hesabi mi ?ilk kez duyuyorumKızlar Zülalin sayfasını takip eden var mı aranızda
Ben ediyorumKızlar Zülalin sayfasını takip eden var mı aranızda
Zülalle mutlu günlerInstegram hesabi mi ?ilk kez duyuyorum
Nasıl buluyorsun mesela denedin mi tariflerini hiçBen ediyorum
Merhabamerhaba herkeseburada ne kadar tanıdık varmışşş
Afiyet olsunNapayım oturdum çay içiyorum
Sen napiyorsun
bitki çayı içmeyin dediKiyma da mskarna da iptal oldu döner yedikeve siparis verdik ben lavaşsiz salata ile yedim.Yarin benim icin tarti günü cok heyecanliyjm bugun biraz kira sapi cayi fslan icecegim uzun zamandir tartilmadim insallah 1 kilo gitmistir ama regl ödemi var pek sanmiyyorum
hoşgeldinmerhaba herkeseburada ne kadar tanıdık varmışşş
kolay gelsin bebişimDiyet beslendim canımlar su da tamam temizlik yapmaktan egzersiz yapamadım
Son yemeğin yediğin bitsin yaz işte.
Kız yazdıkların anlaşılmıyor lütfen tekrar deneyinizSon yemeğin yediğin bitsin yaz işte.
Gece 12-1 gibi isteyi güncelliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?