Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

kıymayı kavuracağına içine baharatları at yuvarla düzleştir köfte yap varsa air fry yoksa tavada az yağla 2 çevir ye. hem tok tutar hem az ekmek yedirir. böyle de bilirim az yemenin sırlarını
Kiyma da mskarna da iptal oldu döner yedikeve siparis verdik ben lavaşsiz salata ile yedim.Yarin benim icin tarti günü cok heyecanliyjm bugun biraz kira sapi cayi fslan icecegim uzun zamandir tartilmadim insallah 1 kilo gitmistir ama regl ödemi var pek sanmiyyorum

Hem de nasil var gözle görünür şiş şiş her yerim ben de bilmiyorum niye regle bagliyorum sebebini ama öncesinde de vardi

Harikasin

oo çok iyi hadi bakalım

Bu hafta sonu pek aktif olamiyacagjm çok fazla ödev proje yetistirmem gerek pazartesiye o yuzden menumu yazayim gideyim (menum )kahvaltiyi birazdan yapacagim hazirliyorum su an
14 Ekim Persembe

Kahvslti 10.00
2 yumurta ile omlet
Peynir
Zeytin (sevmedigim icin en fazla 4 tane yiyebiliyirum)
1 kasik tahin pekmez
2 dilim ekmek
Yesillik

14:00 Ara Kahve kuru kayisi 2 tane ve 10 badem

17:30 Yarin tarti gunum oldugu icin aksami cok hafif kapatmaliyim o yuzden salata yogurt corba dusunuyorum
Su 2 litre (buna söz veriyorum)
Spor cezam icin yuruyus yapamam hava soguk ama evin icinde tamamlamaya calisacam
Eger planda ve menude bir degisiklkk olursa sizi tekrar etiketlerim Chocolita Cemoos

Kahvaltı
Menemen
1 adet cıs
Salatalık
Domates
Çay

Akşam
Dışardan söyledim
Ayran
Salata

Su 2 litre içtim. Yatana kadar ne olursa. Yürüyüş yaptım saatim kolumda şarjı yokmuş telefon 4 bin gösteriyor

Cemoos

Off regl geliyor 1 2 güne aşırı ama aşırı canım şekerli şeyler istiyor inşallah bi kaçamak yapmam

bitki çayı içmeyin dedi Cemoos tartıdan önce su tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…